Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 8.933.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

A možda je, Ali BF3 je imao ono nešto...Mali su nam bili serveri za sve nas ;)

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
10 godina
CroMystiq kaže...

Nije imao ono nešto, nego su to bila druga vremena. Rane dvadesete, bezbrižan život bez puno obaveza, riješiš što imaš na faksu i peglaš igru. Danas je ekipa koja je tad igrala u srednjim tridesetima, 8 sati na poslu sat vremena voznje do posla. Kod kuce zena,djeca. Da izidje najbolji battlefield ikad sutra, nikad se nebi bf3 ponovio svejedno. Nije do igre, ono su bila neka druga bezbriznija vremena. Danas ne znas kud da se ljudi okrenu od zivotnih obaveza. Zivi se uzurbano a vrijeme leti.

15 godina
BeLLicus kaže...
CroMystiq kaže...

Nije imao ono nešto, nego su to bila druga vremena. Rane dvadesete, bezbrižan život bez puno obaveza, riješiš što imaš na faksu i peglaš igru. Danas je ekipa koja je tad igrala u srednjim tridesetima, 8 sati na poslu sat vremena voznje do posla. Kod kuce zena,djeca. Da izidje najbolji battlefield ikad sutra, nikad se nebi bf3 ponovio svejedno. Nije do igre, ono su bila neka druga bezbriznija vremena. Danas ne znas kud da se ljudi okrenu od zivotnih obaveza. Zivi se uzurbano a vrijeme leti.

Da, mi je smo stari i obveze i sve to ali imaš i sad ekipu koja je u godinama kao mi tada pa nemaš tako nešto što je bio bf3. Bio je više od igre! :) Warovi, turniri, LAN partyji, ESL, pa svađe, cheatovi, mcdonaldsi...to ne moš ni izmislit.

9 godina
BeLLicus kaže...
CroMystiq kaže...

Nisu samo godine. Cim ti nemres unajmit svoj server zaboravi na neku vecu ekipu.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
4 godine
BeLLicus kaže...
CroMystiq kaže...

ovo i jeste i nije istina, taj "nostalgican" osjecaj zbog cega je igra osobi dobra...

jer imam sve battlefield premiume nakon trojke i cetvorke i nista mi nevaljaju... od automatskog matchmakinga kojeg ne mogu smisliti jer traje 5min i uvijek mi nepovoljno baca, do samog gameplaya, zena, plakanje za respawn revive, botova wtf... a vidim kod vecine igraca je takav dojam

jedino su mape i grafika na novim battlefieldima vise wow ali to me nece drzati...

4 godine
Petar hw kaže...

bf4 je bolja igra

dodao bih da su u bf4 definitivno usrali neke prebacene mape iz bf3, sve koje su prebacene su bile bolje u bf3... caspian border u bf3 je bio suncaniji i zeleniji, gulf of oman sandstorm u bf4 samo smeta, operation firestorm u bf4 je pretaman i tmuran...

btw. sto smatrate gdje je airpower odnosno jets i helicopters bili vise OP (over powered) - u bf3 ili bf4? jer vjerujem tko god je cesce igrao conquest large svjedocio je nekada apsolutnom pwnanju svog tima od strane neprijateljskog helikoptera ili f18... pociste cijelu mapu gurnu do baze i nemoze se izaci

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 13:49 (Petar hw).
13 godina
Battlefield 3

ja bas nisam ljubitelj nekih remastera. ono, nemam nista protiv da se stare mape prebace u noviji battlefield, ali treba ostaviti neki autentican izgled, feeling, flow originalne mape.

Karkand mi nikad nije sjeo u BF3 koliko je u BF2. Wake Island takodjer nenadjebiv u Bf 1942 ali kasnije meh.

A pogotovo ovo sta su uradili u BF 2042. Znaci totalno promjenjem flow starih mapa. Sad odjednom mozes ici van negdje mape, dolaziti protivniku sa svih strana, zastave u sredini jako tesko uzeti jer te odmah gadjaju sa brda i sl.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Kad je igra izašla sam vec bio pod debelim obavezama (citaj godinama). Ali peglalo se ajme. Mislim da je ukidanje servera koje smo mogli zakupiti kao klanovi ubilo sve buduce BF-ove. I jednostavno se izgubio onaj natjecateljski duh koji nas je vodio.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Switch kaže...
CroMystiq kaže...

Kako je**a tema. Postoji li jos koji klan iz ovih lijepih vremena ;)

Baš neki dan gledam neku najavu za novi BF i sjetim se BF3 i kako je to jako doba bilo.

Mogo bi se novi bf vratiti korjenima pa bi mogli opet malo oživit staru ekipu.

Brate koliko godina je prošlo, pola stare ekipe je možda i umrlo 

It is always darkest just before the dawn.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice