Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Tupija vam ili zidu,isti kujac,na 30 nas serveru se čudi kako lik mete dva dana za redom a vi popili svu pamet svita i glavni argument vam je to što sam bio cheeter prije!

Bravo,sjedi pet,sljdedeći!

Pa baš zbog toga što sam imao to znam kako radi,zar vam to treba nacrtat ili će te me još hebavat sa svemoćnim skillom!

nisam neki igrač,prosječan i ne igram puno,nema baš vremena ali koliko toliko znam igrat,ne mogu se mjerit sa večinom vas koji imate preko 1000h ali ide polako,ali nije me baš lako ubit,npr 10 puta zaredom iz 11 metaka!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 19:01 (volegradele).
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Alien 22 kaže...
volegradele kaže...

Joj šta volim kad se ekipa puše sa svojim skillom,i drugima se podsmjehuju!

Igram igru več 2g i želim podjeli i dobit savjet ovdje na forumu i kad ono dobijem napuhane komentare bez povoda!

I naravno spominju moj GRIJEH kao izliku za sve!!Stvarno ste djetinjasti!!

Kao što sam več naveo dotićni lik sa 870MCS je imao 10 rundi za redom 10-60,10-70,80,preciznost preko 50%,čim ga vidiš bez obzira na udaljenost padaš ko muha,ubije 5-6 bez problema na okupu!!

Na kraju smo se svi prebaccili na istu pušku i naravno naš score nije bio približan njegovom,ali ne nije cheeter samo je VOLEGRADELE CHETERČINA USRANA,koja ne zna igrat!

Moram li napomenu da nakon upozorenja dotičnom score i preciznost se naglo vrača u normalu,htio sam bit siguran 100% dali je varalica,ali očito sam na krivom mijestu došao pitat!

Vidi kume ja se ne pusem sa svojim skilom jer ga nemam ( tuljan ) ali s tom vrstom puskica da se nalupati dobar accur te se ne podsmjehijem nikome.

Ima punnnnno boljih od mene ali ima ( cak ) i gorih te ih ne ismijavam. 

Slažem se stobom,lako je napunit accur s tom puškom ali da padaš savako malo iz velike udaljenosti to baš i nije lako!!

Ja nikog ne ismijavam,samo sam tražio savjet iskustvo onih koji igraju s tom puškom pošto ja ne igram,ništa drugo!

A ono popljuvalo me samo tako!!

AUDIOFIL
15 godina
Battlefield 3

Ljudi ne vole cheatere, a još manje bivše cheatere koji imaju nerve doći na forum i pametovati o drugom ''cheateru''.

Bf3 je mrtva igra uskoro kad bude još neki deal za bf4, i naravno da je hacker paradise, ali uzmi u obzir da onaj tko igra sa sačmom nerijtko je zna igrati i dobar je snjom.

Da ti vidiš nexusa, domaći igrač bliže 50god, sa slugom nas je skidao sve...od reda a svi igrači domaći, skillanderi ali padali smo ko djeca...u plač nas je bacao, ali nikad nebi rekao da je čiter, već je teški skiller.

Slug u glavu ubija i to je to. Dečko ima aim, skida vas i pomirite se sa tim, a ne trčat na forum plakat di će te opet ljudi popljuvati.

Igraji guštaj, kad te netko izwona, skini kapu, izađi i odi u drugi server i mirna bosna. 

to je samo igra zapamti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Opet ne kužiš,nema veze,Bog s tobom!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Opet ne kužiš,nema veze,Bog s tobom!!

Kužimo mi svi, samo ti ne, zato se toliko i ljutiš. {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Niš se ja ne ljutim ,ja u kupe a vi u špade,zaboravite da sam išta pitao!

pozz{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Niš se ja ne ljutim ,ja u kupe a vi u špade,zaboravite da sam išta pitao!

pozz{#}

Pozdravljaš već 3-4 puta nikako da odeš :)

16 godina
neaktivan
Pitaj malog Ivicu kako se igra sa 870-om! Čak je i stavio video di radi score od 50-4 ili tako nešto.
Premoćno oružje za ljude koji znaju ciljati…
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Čim sam vidio prvo oružje nož, povratio sam si malo u usta.

[19xx] 4ntraks
15 godina

Jako lijepo ti stoji kamuflaža, a naočale su mi super. Oriđiđi ili fejk?

di si uzeo.

15 godina
Battlefield 3
Kills57,520Deaths56,991K/D ratio1.01Kill assists6,830Score/Min 517 Quits38%

Ako misliš na ovo ništa posebno {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi može itko pomoći, imam ogroman lag u igri, nije do konfiguracije, probao sam sve moguće network tweakove, ali i dalje mi ping skače na preko 1000 čim uđem u igru.
U battlelogu je sve u redu, ping je po 20, 30 ms. Optima je u pitanju. Također čim uđem u igru, internet slabije radi, sve se sporije učitava i poruke se šalju 5 sekundi. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Slash 666 kaže...

Jel mi može itko pomoći, imam ogroman lag u igri, nije do konfiguracije, probao sam sve moguće network tweakove, ali i dalje mi ping skače na preko 1000 čim uđem u igru.
U battlelogu je sve u redu, ping je po 20, 30 ms. Optima je u pitanju. Također čim uđem u igru, internet slabije radi, sve se sporije učitava i poruke se šalju 5 sekundi. 

Antivirus/firewall pocinje skenirati dolaze i odlazne pakete i zagusi vezu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isključim firewall i anti virus i opet ista priča.
Evo probao sam sad u 4 ujutro kad nema zagušenja mreže nit ništa, i opet ne radi. Čim uđem u gejm ping skače kao lud. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 8:49 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan

Ovo je dobar battlefield igrač, super killovi sa vozilima, svaka čast!
Samo niko ne rješava asajmente ni medalje i sl. :(

15 godina
1.Lovac kaže...

Lol ne poznaš ga očito...frajer je 500 sati čučao po omanu i snajpao ekipu u bazi, o čem mi pričamo ovdje?

ode na njub server, sjedne u jet kad ima heli jeta prijateljskog jakog i rejpa....nikad nije došao na domaći server kad je domaća ekipa jer zna da bi odnio guzicu doma u rukama....stats ne govore sve o igraču jer se vrlo lako boostaju i nariktaju.

13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Igra li tko jos BF3?

1 3 hvala 0
13 godina
Deawood kaže...

Igra li tko jos BF3?

Pa odeš na Multiplayer - Search Servers i pogledaš.

Još da i to za tebe radim?!

Kako su neki ljudi komforni, to nije istina.

[19xx] 4ntraks
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Lol, mislio sam dali igra tko sa foruma {#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Igra li tko jos BF3?

here,nema se za bf4 pa...{#}

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
Battlefield 3

Imam BF4 ali BF3 mi je i dalje zakon!!

AUDIOFIL
Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ste za da se danas okupimo na nekom ts serveru pa odigramo zajedno par rundi? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
1.Lovac kaže...

Lol ne poznaš ga očito...frajer je 500 sati čučao po omanu i snajpao ekipu u bazi, o čem mi pričamo ovdje?

ode na njub server, sjedne u jet kad ima heli jeta prijateljskog jakog i rejpa....nikad nije došao na domaći server kad je domaća ekipa jer zna da bi odnio guzicu doma u rukama....stats ne govore sve o igraču jer se vrlo lako boostaju i nariktaju.

Na vama sam napravio 90 killstreak {#}

YouTube: http://www.youtube.com/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj kako mi spadne fps to nije nromalno. Ako je neka veća bitka u kojom učestvujem zna ispod 30 da ide

Amd x3 450

4 GB ram

HD 7750

Igram na rez 1368*768

Postavke igre: Mesh mi je na high, a ovo ostalo sve na low 

Ne znam šta da radim {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pre mala reza za taj proc. Probaj veću rezoluciju i malo ocaj proc

Moj PC