Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.816.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Indestructible kaže...

zar ti mislis da je lako ispraviti sve te greske? retardirani hit detection? dude, ti izgleda jos pricas o bc2, jer bf3 ima odlican hit detection, a moze ti biti los samo ako imas visok ping

dice radi i na konzolama i na pc.u, treba to popraviti, a nije samo rijec o bf3, moraju se brinuti i o Battlefield 2 i dan danas se igra, i to dosta raje ne silazi sa njega, pa BF Bad Company 1 & 2.

+ novi frostbite 2 enegine, koji ce vjerujem kroz 1-2 god tek tad doci do punog izrazaja, Call OF duty koristi star enegine 5-6 god, i logicno da nemaju problema.

ja mislim da njih najvise koči Battlelog, nista vise, mogli su ostaviti in game browser,  ali i da se moze uci i preko battleloga na serevr, znaci da ne moram izlaziti i ulaziti iz igrice da bi mogao promjeniti server, inace svidja mi se battlelog, mnogo bolje neg od cod elite, al sve je to jos u beta fazi

i ja sam se prije iznervirao, al tako je, moras se pomiriti sa time, nije ni njima lako

Znao sam da ce se netko naci i reci da je zbog pinga. Nije zbog pinga i daj prouci malo prije nego gluposti pocnes pricat. To kaj ti ne  kuzis kak je los hitdetection je vjerojatno jer si nab i ne kuzis kaj se opce desava u igri. Black ops je imao jos vise problema nego sad BF3 na 5-6 godina starom engine tak da tvoja prica opet pada u vodu.

I onda se cude developeri kaj im prodaja nejde na PC. Nek se ugledaju malo na Blizzard. Naravno da BF3 ima probleme kad je jeb port.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
kikiriki, kokiceeeee

Jbt koliko vi imate god?? Ko mala djeca ste, prijavit ću te itd itd..WTF??

u 500 poruka je svatko tko je imao problem opisao kako je riješio isti i opet xy broj ljudi postavlja ista pitanja a niti slučajno koristit Search

Ako imate toliko problema i serete po igri kupite taj toliko spominjani MW3 i nemate više problema ili u krajnjem slučaju bacite neš pod sebe, izbacite te frustracije i bit ćete happy sigurno neko vrijeme

Još malo i počet ćemo ovdje čitat o storyu,šminkama i ostalim glupostima..Baš ste babe
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
oo7 kaže...

http://actofvalor.com/bf3/

evo pogledate video i dobiete par dog-tag-a

ako vec netko nije stavio

Piše da je dostupno samo u Sjevernoj Americi.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam dali ste vidjeli ili čuli, ali evo nekih stvari vezanih za nadolazeći BF3 patch:

http://bf3blog.com/2011/11/upcoming-battlefield-3-details-hinted-by-dice/

• In-game VOIP addition
  • Tactical light nerf
  • Chat window changes (size, positioning)
  • New squad changes (ability to make squads)

Ovo dvoje podcrtano najvise me veseli

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

u 500 poruka je svatko tko je imao problem opisao kako je riješio isti i opet xy broj ljudi postavlja ista pitanja a niti slučajno koristit Search

Ako imate toliko problema i serete po igri kupite taj toliko spominjani MW3 i nemate više problema ili u krajnjem slučaju bacite neš pod sebe, izbacite te frustracije i bit ćete happy sigurno neko vrijeme

Ajde daj mi molimte objasni kak da rijesim ovaj problem. Trcim da se skrijem iza zida da nemogu po meni pucat i dodem ja iza zida sam sretan, reloadam i nakon 1,2 sekunde crknem. Ping mi je oko 40.

LuX_CRO kaže...

Neznam dali ste vidjeli ili čuli, ali evo nekih stvari vezanih za nadolazeći BF3 patch:

http://bf3blog.com/2011/11/upcoming-battlefield-3-details-hinted-by-dice/

Obecali su nam da ce podrzati Esports a jos uvijek nisu napravili niti battle recordera niti spectator mode. Pa ko tu koga jeb? Taj battle rec nece doci sljedecih 6 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:21 (pero456).
16 godina
Battlefield 3
mene tactical light nerf!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
A di to vidiš koliki ti je ping??
Ubilo te
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...
A di to vidiš koliki ti je ping??
Ubilo te

Ctrl+alt+s

Rekao si maloprije:"opet xy broj ljudi postavlja ista pitanja a niti slučajno koristit Search"

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:24 (pero456).
14 godina
Battlefield 3

Evo ovo sam sve napravio za ono connection timed out...:
Turn off PC UPnP Service:

1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".Al tamo gdje piste "startup type" sam stavio disabled i tako za ssdp discovery
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery
6. SAVE CHANGE

Ovdje pise kako se portovi otvaraju:
http://maximumpcguides.com/windows-7/open-a-port-in-windows-7s-firewall/
i ubacite ove:
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
I ugasite si firewall (ja koristim zone alarm pa sam njega ugasio)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 14:07 (Casper127).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pero456 kaže...
Indestructible kaže...

zar ti mislis da je lako ispraviti sve te greske? retardirani hit detection? dude, ti izgleda jos pricas o bc2, jer bf3 ima odlican hit detection, a moze ti biti los samo ako imas visok ping

dice radi i na konzolama i na pc.u, treba to popraviti, a nije samo rijec o bf3, moraju se brinuti i o Battlefield 2 i dan danas se igra, i to dosta raje ne silazi sa njega, pa BF Bad Company 1 & 2.

+ novi frostbite 2 enegine, koji ce vjerujem kroz 1-2 god tek tad doci do punog izrazaja, Call OF duty koristi star enegine 5-6 god, i logicno da nemaju problema.

ja mislim da njih najvise koči Battlelog, nista vise, mogli su ostaviti in game browser,  ali i da se moze uci i preko battleloga na serevr, znaci da ne moram izlaziti i ulaziti iz igrice da bi mogao promjeniti server, inace svidja mi se battlelog, mnogo bolje neg od cod elite, al sve je to jos u beta fazi

i ja sam se prije iznervirao, al tako je, moras se pomiriti sa time, nije ni njima lako

Znao sam da ce se netko naci i reci da je zbog pinga. Nije zbog pinga i daj prouci malo prije nego gluposti pocnes pricat. To kaj ti ne  kuzis kak je los hitdetection je vjerojatno jer si nab i ne kuzis kaj se opce desava u igri. Black ops je imao jos vise problema nego sad BF3 na 5-6 godina starom engine tak da tvoja prica opet pada u vodu.

I onda se cude developeri kaj im prodaja nejde na PC. Nek se ugledaju malo na Blizzard. Naravno da BF3 ima probleme kad je jeb port.

nije zbog pinga? sve si mi rekao, znaci ja imao 500 ping ja cu lako ubiti covjeka, CoD BO je nesto sasvim drugo, i rjesilo se kroz patcheve

i logicno da nece ici prodaja na pc, kad je vise igraca na konzoli, a i na pc.u dosta sprijecava piraterija, dosta njih nece kupiti igricu nego ce je skidati sa torenta, a u konzola slabo ima piraterije.

Had a dream I was king, I woke up still king
13 godina
NiramX kaže...
oo7 kaže...

http://actofvalor.com/bf3/

evo pogledate video i dobiete par dog-tag-a

ako vec netko nije stavio

Piše da je dostupno samo u Sjevernoj Americi.

ja dobio te dog tagove :D

radi

16 godina
Battlefield 3

ništa od toga što se mene tiče.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 14:32 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i meni

13 godina
promijenite državu na us da bi dobili te dotagove
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina
sokre kaže...

cudno, kako meni radi, na kraju videa doslo da odaberem koju platformu koristim, i da se ulogiram na ea acc

probaj u ea acc staviti da si iz amerike

13 godina
neaktivan

Jeli neko zainteresiran za kupovinu B3 accounta + kutija?!

16 godina
Battlefield 3

btw. modovi bi trebali na vrh teme staviti sva rjesenja koja provjereno rade.vidim da dany ima drugi post u ovoj temi, pa da editira i ubaci rjesenja za koja znamo da rade i sprecavaju chrasanje bf3 a samim time bi izbjegli masu komentara tipa procitaj zadnjih 978 stanica i slicno.samo bi uputili forumase na 1 stranicu i gotovo. te bi moglu lakse diskutirati o gamplayu a ne stalno ponavljati odgovore za vec vidjene proleme. tipa zasto imam crni ekran a imam ru. verziju, diskonektam se  sa servera...bsod a grafa mi ili komp ocan...

vjerujem da bi bilo manje tih pitanja kad bi svi odgovori bili objedinjeni na jednom mijestu na pocetku. pa ako nista od toga ne uspije onda daljnje analiziranje i razglabanje ovdje u forumu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 15:00 (sokre).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
robimarko kaže...
promijenite državu na us da bi dobili te dotagove

Stvarno radi. Tko bi rekao.

13 godina
protjeran
Zna li netko nekakav server s dobrim pingom na kojem je omogućen FF?
15 godina
sokre kaže...

promijeni državu meni radi

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
oo7 kaže...
sokre kaže...

promijeni državu meni radi

di da to promjenim?

16 godina

Meni se čini da su SPi MP rađeni u dva različita enđina dok  SP radi kako treba i grafički mi je puno ODEĐENIJI MP grafika mi nije za q..... jednostavno imam dojam da je MP puno lošije odrađen (kompliciran do zlaboga) i zbog toga mi je igrivost puno puno lošija u MP.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj prestanite krivit igru,krivi su vasi preslabi ili neoptimizirani kompovi.Nemre sad nekima radit,a nekima ne.Ako ne radi onda ne radi svima,a u ovom slucaju to nije tak.

x3Cks
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 16:29 (kach).

9 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nisam imao puno problema a sto sam imao sam sam bio kriv ili moj komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Daj prestanite krivit igru,krivi su vasi preslabi ili neoptimizirani kompovi.Nemre sad nekima radit,a nekima ne.Ako ne radi onda ne radi svima,a u ovom slucaju to nije tak.

ne krivim igru samo trazim rijesenje za te probleme,imam preko 40 igara na kompu i ovo je prva koja ne radi a orginal je i to mi je zanimljivo,da ju je moguce aktivirat ne steamu mislim da bi isla bez frke i nebi bilo problema,ali to je samo moje misljenje.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
kach kaže...

ne krivim igru samo trazim rijesenje za te probleme,imam preko 40 igara na kompu i ovo je prva koja ne radi a orginal je i to mi je zanimljivo,da ju je moguce aktivirat ne steamu mislim da bi isla bez frke i nebi bilo problema,ali to je samo moje misljenje.

A ostale si kupio čim su izašle?

Misliš da Steam magično rješava sve probleme?

Vidi, on je dijelom u pravu, kombinacija komp + igra pravi probleme, jer nas ima nezanemarivo puno kojima radi bez (većih) problema.

P.S.

Orginal? Ili original?

Rješenje? Ili riješenje?

AKA TheRoko121 (Origin/Steam) ///// Kad narastem bit ću Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 18:05 (roko121roko).
15 godina
moderator
Battlefield 3

Ako imate nekih problema s igrom,pogledajte prvi post.

Tako da odgovore na svoje probleme potražite u linkovima koje sam stavio u prvi post.

Ako sam nešto zaboravio staviti,slobodno mi pošaljite PP pa ću dopuniti.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Lol?

Normalno ej da ste totalni isto ruši na svakim grafičkim psotavkama?

Nemaš ti pojma kako ti ide s igrama, i radi li/ neradi li svima uopće nije pravilo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
Battlefield 3
lol ova tema je citana ili otvorena gotovo 490k puta!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Moze li mi ko reci koliko ima colonel service starova ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice