zar ti mislis da je lako ispraviti sve te greske? retardirani hit detection? dude, ti izgleda jos pricas o bc2, jer bf3 ima odlican hit detection, a moze ti biti los samo ako imas visok ping
dice radi i na konzolama i na pc.u, treba to popraviti, a nije samo rijec o bf3, moraju se brinuti i o Battlefield 2 i dan danas se igra, i to dosta raje ne silazi sa njega, pa BF Bad Company 1 & 2.
+ novi frostbite 2 enegine, koji ce vjerujem kroz 1-2 god tek tad doci do punog izrazaja, Call OF duty koristi star enegine 5-6 god, i logicno da nemaju problema.
ja mislim da njih najvise koči Battlelog, nista vise, mogli su ostaviti in game browser, ali i da se moze uci i preko battleloga na serevr, znaci da ne moram izlaziti i ulaziti iz igrice da bi mogao promjeniti server, inace svidja mi se battlelog, mnogo bolje neg od cod elite, al sve je to jos u beta fazi
i ja sam se prije iznervirao, al tako je, moras se pomiriti sa time, nije ni njima lako
Znao sam da ce se netko naci i reci da je zbog pinga. Nije zbog pinga i daj prouci malo prije nego gluposti pocnes pricat. To kaj ti ne kuzis kak je los hitdetection je vjerojatno jer si nab i ne kuzis kaj se opce desava u igri. Black ops je imao jos vise problema nego sad BF3 na 5-6 godina starom engine tak da tvoja prica opet pada u vodu.
I onda se cude developeri kaj im prodaja nejde na PC. Nek se ugledaju malo na Blizzard. Naravno da BF3 ima probleme kad je jeb port.