Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.813.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
@Reventon moras si skinut plug in za browser... Meni je bio negdje na battlelogu...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ništa slađe od čekanja u queu 15 minuta za dobar server da bi se igra crashala kad dođem na red.

Pa opet crashala.

Pa me disconnectalo od EA.

I tako..

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

igram 5 minuta normalno i onda odjednom poruka "you are kicked from server". I tako svaki put i na svakom serveru na kojem probam igrati. Nikako je načisto sa ovom igrom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 0:26 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Manualno updateaj punkbuster i nece te kickat vise

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ovako, imam problem s ovim novim updateom. Prije updatea sve je radilo normalno, multiplayer sve ok, a imam ruski ključ. Sad sam update napravio, i imam crni ekran kad ujdem u multiplayer, a čujem zvuk. Vidio sam po netu da se to dosta dešava i da treba updateat one engleske fajlove, to sam napravio i još uvijek isto. Kad u registryu vratim postavke na ruski sve radi, samo je na ruskom. Pa me zanima da li neko ima ovaj problem i kako ga rješit?

P.S. ako je već negdje odgovoreno na ovo pitanje sory, pa mi plz zaljepite link {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedna dobra runda na BUGovom serveru ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MV_gamer kaže...

Evo ovako, imam problem s ovim novim updateom. Prije updatea sve je radilo normalno, multiplayer sve ok, a imam ruski ključ. Sad sam update napravio, i imam crni ekran kad ujdem u multiplayer, a čujem zvuk. Vidio sam po netu da se to dosta dešava i da treba updateat one engleske fajlove, to sam napravio i još uvijek isto. Kad u registryu vratim postavke na ruski sve radi, samo je na ruskom. Pa me zanima da li neko ima ovaj problem i kako ga rješit?

P.S. ako je već negdje odgovoreno na ovo pitanje sory, pa mi plz zaljepite link {#}

Ona dva mala eng fila raspakiras u:     C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc   , imas na strani 622

Edit: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 1:54 (Joe Cooker).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

mene je strah igrat na bugovom serveru,najteze

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

mene je strah igrat na bugovom serveru,najteze

Na noobarskim serverima nikad neces nauciti igrati...igraj na BUGu rokace te iz pocetka ali kasniej ces i ti upasti u skupino rokaca...mene su stalno derali prije ali sad sam ja derac postao danas sam pravio masakr tamo ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 1:59 (loud killer).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

loudkiller je letio na caspian boreder a ja bio reparirao u heliju, i jos neki lik kaze sta ej ovo ja opalio 4 rakete a oni jos lete niej im jasno. steta samo sto se nedobivaju poeni kada repairas heli.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Joe Cooker kaže...
MV_gamer kaže...

Ona dva mala eng fila raspakiras u:     C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc   , imas na strani 622

Edit: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

ja to sve napravio od pocetka kako tu pise i svejedno nemogu pokrenut igru,loading ide u nedogled,nisam ni minute igrao igru a imam je skoro od pocetka,razmisljam da i prodam origin racun.fuj.steam rules.

Heroes get remembered, but legends never dies.
16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

ja to sve napravio od pocetka kako tu pise i svejedno nemogu pokrenut igru,loading ide u nedogled,nisam ni minute igrao igru a imam je skoro od pocetka,razmisljam da i prodam origin racun.fuj.steam rules.

Kada vidiš da piše loading klikni na igru u task manageru.

16 godina
Hummer kaže...
ljubo2mad kaže...

Kada vidiš da piše loading klikni na igru u task manageru.

pardon pise initializing i to je to,u task menageru je ni nema,samo je mozila i origin.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Dal si ikad bio admin na serveru koji ima 10 ili 15 vlasnika i svi imaju jednako pravo glasa? I koji se k tome ni ne poznaju.

Recept za katastrofu. Od odlučivanja o bilo čemu, kickanja navodnih cheatera, skupljanja love na vrijeme, međusobnih svađa, nezadovoljstva pojedinaca... bolje ne.

Ak hoćeš normalan server nađi si 2-3 jako dobra frenda i zakupi ga s njima.

Pa želio bih server di bi se vrtio cq large, ff on, killcam off.. ko ne voli nebi plaćao, ko voli bi igrao i financirao. Po meni bi trebalo izabrat 2-3 admina, a ostali se nebi imali oko čega svađat ne?

www.key-storm.com
13 godina
Tako je nick imaš pravo.
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ima koga da je zainteresiran da uzmemo još jedan Bug server?

Bio bi od 32 slota, igro bi se CQ large (bez rush-a, ff on, killcam off).

Sad ne znam koja je razlika između hosta u njemačkoj ili u hrvatskoj, ali cjene su ovakve (Diabolic-Servers):

Germany (Frankfurt) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.

Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn.

Javite mi se na pm, pa možda nešto i napravimo :)

Ovako bi to po meni odprilike izgledalo

www.key-storm.com
13 godina
nick54312 kaže...
nick54312 kaže...

Ima koga da je zainteresiran da uzmemo još jedan Bug server?

Bio bi od 32 slota, igro bi se CQ large (bez rush-a, ff on, killcam off).

Sad ne znam koja je razlika između hosta u njemačkoj ili u hrvatskoj, ali cjene su ovakve (Diabolic-Servers):

Germany (Frankfurt) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.

Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn.

Javite mi se na pm, pa možda nešto i napravimo :)

Ovako bi to po meni odprilike izgledalo

Sviđa mi se takav preset samo treba stavit kick idle player na max.

AJMO LJUDI POKAŽITE MALO INTERESA

Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
13 godina

Instaliran je plug in, cijelo vrijeme pise ''joining server'' ali nista se ne dogada.. neki kazu da se nesmije koristit 64bitni pretrazivac, ali kako da instaliram 32bitni pretrazivac na 64bit win 7?? Ili je mozda u necem drugom problem?

16 godina
ReventoN kaže...

Instaliran je plug in, cijelo vrijeme pise ''joining server'' ali nista se ne dogada.. neki kazu da se nesmije koristit 64bitni pretrazivac, ali kako da instaliram 32bitni pretrazivac na 64bit win 7?? Ili je mozda u necem drugom problem?

znam kako ti je tako je i meni

14 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

Ako netko ima RU verziju i nakon novog patcha je dobio black screen s zvukom kad uđe u bilo koji server, evo rješenja:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ef389b3a2d120dcb091f49ab1435947216ef5797b38957625eff41ef6ec24c1d-1321987771#

Patch za rusku verziju nakom zadnjeg velikog updejta. Samo extract u C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 i gg

Ja sam se izludio tražeći izlaz pa AKO netkom pomognem, ja sretan. Inače svi prethodni savjeti briši nešto, diraj registre mi nisu pomogli.

pozz

p.s. samo se nadam da poslije svakog novog patcha netriba Nešto tražiti jer po HR ima Ru verziju kako mi se ćini.

Možda vam ovo pomogne, makar nevjerujem.. Ja sam imao te probleme na beti, i samo sam ugasio proces "bf3.exe" i radilo je.

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 9:40 (nick54312).
13 godina

pa nemogu vjerovat da nemogu nac nigdje na forumu rijesenje za to {#}

13 godina
ljubo2mad kaže...
ReventoN kaže...

znam kako ti je tako je i meni

Nisam jos ni minute odigrao, izgleda da cu se rijesit bf3 i uzet mw3, jer ovo nema smisla .. :S

15 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

Nisam pratio ali ako nisi probao, ugasi AV, ugasi Addone koje koristiš (tipa Addblock Plus).

Odgovori mi na ovo pitanje, dali ti se u Taskbaru otvori ikona od igre? Dali se igra uopće starta? Provjeri u Task manageru ako nisi siguran.

14 godina
budem ja oko pol 2 napisao kako sam se rjesio crashanja.
16 godina
Minoza kaže...
ReventoN kaže...

Nisam pratio ali ako nisi probao, ugasi AV, ugasi Addone koje koristiš (tipa Addblock Plus).

Odgovori mi na ovo pitanje, dali ti se u Taskbaru otvori ikona od igre? Dali se igra uopće starta? Provjeri u Task manageru ako nisi siguran.

opce nema igre u task menageru,samo pise inializing u battlelogu i to je to

15 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

Dali je Origin upaljen?

13 godina
Minoza kaže...
ljubo2mad kaže...

Dali je Origin upaljen?

isto kao i kod mene.. da upaljen je origin

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pretpostavljam da ne pokušavate na XP-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minoza kaže...

Windows 7 64 bit

15 godina
neaktivan
ReventoN kaže...
Minoza kaže...

Windows 7 64 bit

I naravno imate zadnje drivere?

Jbga...žao mi je ekipa kaj sad zatrpavamo topic ali eto želim pomoći dečkima da riješe problem...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice