Battlefield 3 Crash problem zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3 Crash problem

Nakon 20-tak minuta igranja Battlefield 3-ojke, zaledi mi se bf3, i moram otici u task manager ( ctrl+alt+del -> task manager ) da bi isključio igru. Nije uvijek tako, samo nekad.

Svi driveri su mi zadnji i update-o sam directX ali opet imam isti problem.

Probao sam uci u command prompt i kucati ovo:bcdedit /set increaseUserVa 3072 ... Ali kad to ukucam dobijem poruku:  bcedit is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

( Ovo mi je rekao jedan sa EA Customer Supporta, rekao sam mu da mi izbacuje navedenu poruku...on se pravio budala i otišao. )

Kontaktirao sam EA Customer Support, ali mogu samo reći da su likovi bezobrazni. Svaki put kad sam htio riješiti problem, kazu mi da iskljucim antivirus, da instaliram zadnje drivere, i odu... A ja to već sve znam, i sve sam već probao.

Znam da vi momci ste 1000 puta bolji od EA Customer Supporta ;)

Unaprijed hvala.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ja imam isti problem, samo meni se gasi nakon 5min. Naravno EA support nezeli imat posla s nama jer taj problem nemaju na "šablonu"
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hebiga...idem danas još jednom na EA support, da vidim možda se nadje neki koji stvarno zeli pomoci :/

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Takoder isti problem imam.Izbaci me nakon 5 minuta igranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Između bcdedit i / stavi razmak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 Crash problem
ARazer kaže...
Između bcdedit i / stavi razmak

Stavim i opet ne radi {#}

15 godina
moderator

Tema o BF 3 već postoji i tamo možete pitati sve vezano uz BF3.

Nema potrebe da se za svaki problem otvara nova tema.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?jumpto=2579789&sort=asc&view=flat

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice