BattleBit Remastered

poruka: 12
|
čitano: 4.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BattleBit Remastered

https://joinbattlebit.com/

Danas slucajno naletio na ovo cudo na youtube i izgleda full zabavno. 15 eura igra, a cini se da ce punudit sati i sati zabave.

Igru napravila 3 developera, izasla nedavno i u top seller je na steam sa oko 30k aktivnih igraca.

Jel netko igra ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: BattleBit Remastered
AmonZero kaže...

Danas slucajno naletio na ovo cudo na youtube i izgleda full zabavno. 15 eura igra, a cini se da ce punudit sati i sati zabave.

Igru napravila 3 developera, izasla nedavno i u top seller je na steam sa oko 30k aktivnih igraca.

Na fb od neke gaming grupe sam baš čitao opširnu objavu jednog gejmera u godinama, baš ju je pohvalio. Budem je kupio sutra da podržim ekipu 

https://www.facebook.com/groups/OfficialPCMR/posts/1664536530696416

LOL: Crobrother
13 godina
BattleBit Remastered

Igram ima par dana, nisam se ovako zabavio godinama, meni je hit i nije mi zaj tih 15$, ttk, recoil, weapon,armor upgrades, ovako dobro a jos je early access a slozili su je '3 lika u garazi', moja subjektivna ocjena 8.5-9/10.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.6.2023 9:34 (Cakija_ST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BattleBit Remastered

Ja sam isto uzeo jucer i igra je prezabavna i fenomenalno radi, pogotovo na mapama sa skoro 300 igraca istovremeno

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BattleBit Remastered

Super game :) Kupio za tih 14 i nešto sitno eura na Steamu i baš se fino zabavio. Jedino je nešto jebuckao packet loss na nekim mapama pa nije registriralo sve hitove, no dobro.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
BattleBit Remastered

Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BattleBit Remastered

kupujem!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Avensac kaže...

Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.

Je je zna bas bit urnebes 

15 godina
Avensac kaže...

Kad sam vidio download od 452mb na Steamu, smijao sam se :D Igra je nenormalno dobra i zabavna. Nisam se ovoliko zabavio još od BF4.

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
BattleBit Remastered

Mogli bi i neki discord organizirat 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BattleBit Remastered

Kako bi usporedili u igri TTK?

Ono sa kojim battlefildom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cakija_ST kaže...

Mogli bi i neki discord organizirat 

Vidis dobro pitanje, mozda vec postoji neki nas ili balkanski da se squad skupi. Ak ne moglo bi se napravit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice