Danas slucajno naletio na ovo cudo na youtube i izgleda full zabavno. 15 eura igra, a cini se da ce punudit sati i sati zabave.
Igru napravila 3 developera, izasla nedavno i u top seller je na steam sa oko 30k aktivnih igraca.
Jel netko igra ?
Danas slucajno naletio na ovo cudo na youtube i izgleda full zabavno. 15 eura igra, a cini se da ce punudit sati i sati zabave.
Igru napravila 3 developera, izasla nedavno i u top seller je na steam sa oko 30k aktivnih igraca.
Jel netko igra ?
Na fb od neke gaming grupe sam baš čitao opširnu objavu jednog gejmera u godinama, baš ju je pohvalio. Budem je kupio sutra da podržim ekipu
https://www.facebook.com/groups/OfficialPCMR/posts/1664536530696416
Igram ima par dana, nisam se ovako zabavio godinama, meni je hit i nije mi zaj tih 15$, ttk, recoil, weapon,armor upgrades, ovako dobro a jos je early access a slozili su je '3 lika u garazi', moja subjektivna ocjena 8.5-9/10.
Ja sam isto uzeo jucer i igra je prezabavna i fenomenalno radi, pogotovo na mapama sa skoro 300 igraca istovremeno
Super game :) Kupio za tih 14 i nešto sitno eura na Steamu i baš se fino zabavio. Jedino je nešto jebuckao packet loss na nekim mapama pa nije registriralo sve hitove, no dobro.
Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.
kupujem!!
Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.
Je je zna bas bit urnebes
Kad sam vidio download od 452mb na Steamu, smijao sam se :D Igra je nenormalno dobra i zabavna. Nisam se ovoliko zabavio još od BF4.
Mogli bi i neki discord organizirat
Kako bi usporedili u igri TTK?
Ono sa kojim battlefildom?
Mogli bi i neki discord organizirat
Vidis dobro pitanje, mozda vec postoji neki nas ili balkanski da se squad skupi. Ak ne moglo bi se napravit