Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 249.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ako nemas nVidia karticu Phsyx zaboravi. Trenutno ne postoji CPU koji bi u isto vrijeme mogao vrsiti Physx proracune ostale stvari vezane za igru.

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 12:30 (dex3108).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Re: Batman: Arkham City
dex3108 kaže...

Ako nemas nVidia karticu Phsyx zaboravi. Trenutno ne postoji CPU koji bi u isto vrijeme mogao vrsiti Phys proracrtiti ostale stvari vezane za igru.

Aha oke,vidim da high end ATI kartice vrte sa Phsyx na normal sa dosta pristojnim fps-om i da kao procesor moze vrtiti isto.

A,je ovdje se primjecuje ogromna razlika,ali eto :S

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ako nemas nVidia karticu Phsyx zaboravi. Trenutno ne postoji CPU koji bi u isto vrijeme mogao vrsiti Physx proracune ostale stvari vezane za igru.

Svasta.

To je vrijedilo za vrijeme GT(X) 9XXX serije i HD 3XXX i 4XXX(slabije kartice). Pogledaj moj PC, Mafia 2 se sa Physx na medium vrti na decentnom fps-u, oko 30-40, a Batman igram na DX11, sve je ukljuceno, i radi sasvim solidno osim ako trza kad se mijenja okolis(Problem s igrom). Tako da ti tvrdnja ne stoji.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
chutac kaže...
dex3108 kaže...

Svasta.

To je vrijedilo za vrijeme GT(X) 9XXX serije i HD 3XXX i 4XXX(slabije kartice). Pogledaj moj PC, Mafia 2 se sa Physx na medium vrti na decentnom fps-u, oko 30-40, a Batman igram na DX11, sve je ukljuceno, i radi sasvim solidno osim ako trza kad se mijenja okolis(Problem s igrom). Tako da ti tvrdnja ne stoji.

Ti si samo u Batman Launcher namjestio Pshyx jel tako ?
Nisi namjestao u nekakvom configu da ti CPU obavlja fiziku,ili odmah automatski kad namjestis u Launcheru posto nemas Nvidia karticu prebaci na CPU ? 

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
chutac kaže...
dex3108 kaže...

Svasta.

Ti si samo u Batman Launcher namjestio Pshyx jel tako ?
Nisi namjestao u nekakvom configu da ti CPU obavlja fiziku,ili odmah automatski kad namjestis u Launcheru posto nemas Nvidia karticu prebaci na CPU ?

A-a, kako to uopce utjece na performanse?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina

A trebalo bi,ne znam kako tebi,ali trebao bi ti pasti fps barem za 10-15.
Mozda zato sto imas puno jacu graficku ne dogadja ti se.
Ja bi si stavio na CPU,a ne da GPU obavlja kad bi znao.
A stvarno se zamijeti razlika izmedju pshyx off i on 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

A trebalo bi,ne znam kako tebi,ali trebao bi ti pasti fps barem za 10-15.
Mozda zato sto imas puno jacu graficku ne dogadja ti se.
Ja bi si stavio na CPU,a ne da GPU obavlja kad bi znao.
A stvarno se zamijeti razlika izmedju pshyx off i on 

Koliko ja znam PhysX se automatski prebacuje na CPU ako nemaš Nvidia grafičku. Zato i dolazi do tolikoga pada performansi.

Ja sam igrao jedno vrijeme tako. Ima nekih razlika poput pucanja leda u krhotine ali ništa bez čega se ne može živjeti. Pa sam na kraju to ipak isključio da izbjegnem FPS dropove koji su se nekad znali događati.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina

Eto jbg nisam to znao.
Thx na pojasnjenju.
Ma glupo mi zasto to odmah nisu integrirali u engine da i ATI-eve kartice mogu izvoditi to,recimo onaj plin u benchmarku,neke krhotine itd.

Ali kao sto ti kazes kad krene šora i Batmanove akrobacije ne razmislja se o tome,vec kako razbiti bandu ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz,

Kupio Arkham City prije tri dana, Game OF the year edition, ima mnogo bonus sadrzaja i igra me odusevila na prvu...

No medutim imam jedan problem i mozda mi mozete pomoci.

Naime sve radi ok i glatko  prvih 15-20 min, tada igra pocne trzati i blokirat i nemogu vise nista. Nakon toga moram resetirati komp i kad pokrenem igru ponovo opet igram par minuta i ponovo isti problem.

Inace konfa je AMD Athlon64 X2 5200+, ATI radeon HD3650 , 2 GB RAM, i posto sam ostao bez WIN 7 , pokrece se na XP SP3.

Probao sam i ugasiti hardversku akceleraciju zvuka (na nekim formima pise da to pomaze), igram na LOW postavkama , ali nista ne pomaze...

Ocistio sam sve komponete od prasine, sve pregledano sa hardverske strane, mozda mi je komp jednostavno preslab za ovako nesta, ali onda bi trebala trzat i stekat od samog pocetka a ne nakon 20 min...

Da igra nije tako bolesno dobra vec bi je se rijesio, ali jednostavno me odusevila i ono malo sto je igram zove na jos....

Ima netk kakav savjet ili nesto da pomogne?

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dobivas li kakav error?

probaj recimo ovo. prva stvar koju sam nasao o arkham city

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

Zašto ove igre nema na steamu u našoj regiji?

"We're sorry this game is not avalable in your region" piše na steamu.

Stvarno sam razočaran sa ovom diskriminacijom pogotovo zato što je Arkam Asylum dostupan u našoj regiji .Nisam znao da je to moguće na steamu.

Volio bih baš znati zašto.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Zašto ove igre nema na steamu u našoj regiji?

"We're sorry this game is not avalable in your region" piše na steamu.

Stvarno sam razočaran sa ovom diskriminacijom pogotovo zato što je Arkam Asylum dostupan u našoj regiji .Nisam znao da je to moguće na steamu.

Volio bih baš znati zašto.

Zahvali dobrom starom GFWL-u koji službeno ne podržava Hrvatsku pa nam Steam ne smije prodavati igre koje trebaju GFWL da bi funkcionirale.

Doduše to se da zaobići tako da igru kupiš npr. na GamersGateu ili da ti ju na Steamu gifta netko tko ju može kupiti. Ja sam tako nabavio Dark Souls i Arkham City.

15 godina
neaktivan

Na taj bezobrazluk ja ću samo odgovoriti operacijom jogurt.  Microsoft evo ti ga  {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Na taj bezobrazluk ja ću samo odgovoriti operacijom jogurt.  Microsoft evo ti ga {#}.

been there, done that...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
protjeran

Možeš nabaviti i na Amazonu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Koji također nije dostupan za HR.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
NiramX kaže...

Koji također nije dostupan za HR.

Za snalažljive je. Namigiva

17 godina
neaktivan
Za snalažljive je dostupan i GFWL, igra na Steamu itd.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Za snalažljive je dostupan i GFWL, igra na Steamu itd.

Ispravak: Za čarobnjake je dostupan i GFWL, igra na Steamu itd.

S Amazonom je puno lakše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 15:29 (NiramX).
14 godina
protjeran

Usput, jesu li rješili problem s DX11?

0 0 hvala 0
15 godina

Sumnjam.

Usput, da li ima prednosti imati igru na steamu u odnosu na  origin? Da li su samo achievmenti razlika ili steam verzija nema GFWL ili je samo stav imam druge na steamu pa bolje i ovu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije 10ak dana sam preko gmg kada je bila akcija nabavio AC koji se mogao aktivirati na steamu..

Međutim, igra ne nudi nikakvo GFWL ulogiravanje i ne sprema napredak..

Događa li se to još kome?!

15 godina
neaktivan

Jednostavno mrzim taj GFWL.Nikako mi nije legao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Riješio.

U msconfig naći pod settings u dnu Live ID assistent, pokrenuti ga (ili ako je stopped prvo isključiti pa uključiti), restart kompa, log in GFWL i onda radi..

Još možda i izbrisati stare verzije i staviti neku kakti noviju..

I meni je mrzak, zao nisam nabavljao AC, ali za manje od 5 eura nisam mogao odoljeti..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 19:16 (NightShadow).
15 godina
neaktivan

Pozz,imam problema sa spremanjem, ne želi mi se saveat, da li postoji neki fix, ili neki način na koji to mogu riješti bez da ispočetka instaliram igricu?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Pozz,imam problema sa spremanjem, ne želi mi se saveat, da li postoji neki fix, ili neki način na koji to mogu riješti bez da ispočetka instaliram igricu?

hvala

To ti je isti problem kao i moj..

Ne pokreće ti se GFWL, pa nisi ulogiran i ne sprema ti igru..

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
fornax9 kaže...

hvala

To ti je isti problem kao i moj..

Ne pokreće ti se GFWL, pa nisi ulogiran i ne sprema ti igru..

I kako se to riješi?

17 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

I kako se to riješi?

Jeb*no se šališ?

Pa napisao ti je čovjek post iznad tvog prvog kako je to popravio.

14 godina
neaktivan

pozdrav danas sam konačno pronašao vremena i uspio sa malom poteškoćom instalirati Batman Arkham City™ GOTY..kupljeno preko origina na akciji za 4,99€...ovako ne igram baš igre iz trećeg lica al moram reč da me ova impresionirala...za 100% učinak još samo fali FOV settings...malo sam tražio i u instalacijskom folderu pod Engine\Config\BaseEngine.ini ima FOVAngle=90.000000 ja sam stavio 100 al nisam baš primjetio neku razliku..ako netko ima nekih caka da se poveća fov može mi slobodno razijasnit hvala unaprijed..

vidio sam da ljudi pišu o nekim grafičkim problemima..ja igram dx11 sve na maximum bez ikakvih problema :  

settings:

http://imageshack.us/a/img818/8707/batmanx.jpg

http://imageshack.us/a/img545/3337/batmanac201302021758360.jpg

video: (edit uploadao malo duži video)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 21:15 (BugUser).
17 godina
neaktivan

{#}

"And we also have a strong games release this year, which will include the next release in the Batman Arkham franchise. So all in all, we expect Warners to post another very strong year in 2013. And with a little luck, the year should be as good or maybe even a little bit better than 2012."

http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=74&t=18930

http://finance.yahoo.com/news/time-warner-management-discusses-q4-191012645.html

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice