Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Assassin's Creed: Unity
Xpider kaže...
Ivan(4) kaže...

Ko zna... Petnaesti vek u Španiji ima potencijala. Ne očekujem previše jer mislim da još nije bilo dobrog filma po igri, ali se nadam da bi ovo moglo biti to.

A Hitman

http://www.imdb.com/title/tt0465494/

s tim se slažem... iznenađujuće dobar film s obzirom da je rađen po video igri... ovo ostalo katastrofa... pogotovo max payne, kako li su samo to mogli zajebat, a imali odličan setting i radnju...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
15 godina
neaktivan

Novi Co-op gameplay

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:43 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Isprike na dva posta zaredom, ali ova vjest nema direktne veze s nadolazećom igrom već s filmom i moram priznat da je zanimljiva {#}

Robert Downey Jr. navodno na listi glumaca za AC film za ulogu Leonarda da Vincija

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

Što će onda priča ipak biti bazirana na ac2?Nisam znao da je da vinci bio u španjolskoj

11 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Isprike na dva posta zaredom, ali ova vjest nema direktne veze s nadolazećom igrom već s filmom i moram priznat da je zanimljiva {#}

Robert Downey Jr. navodno na listi glumaca za AC film za ulogu Leonarda da Vincija

Ma to je budalaština, nema UBISOFT toliko novca da plati RDJa......pa lik  je najplaćeniji glumac današnjice.

17 godina

Bud\eti i zarada za AAA igre su dostigli one za AAA filmove, tako da bih rekao da Ubi barata sličnim sumama kao veliki holivudski studiji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Bud\eti i zarada za AAA igre su dostigli one za AAA filmove, tako da bih rekao da Ubi barata sličnim sumama kao veliki holivudski studiji.

Molim te, smješan si. Ako je Marvel koji je pun kao brod odustao od RDJa i Iron Man 4 filma jer je RDJ jednostavno preskup, onda niti nema milimetarske šanse da glumi u AC filmu, koliko god ja ili ti ili bilotko želio (da me se shvati krivo meni je RDJ jedan od najdražih glumaca a AC definitivno najdraža franšiza)osim ako je RDJ zadrti fan AC igara. A ova izjava da je zarada za AAA film dostigla one za AAA filmove je presmješna. Avengersi su zaradili preko milijardu i pol dolara u svjetskim kinima, reci mi koja je igra toliko zaradila? Osim ako ti ne smatraš pod AAA film recimo Bad Neighbours, ili Američku Pitu. AAA filmovi danas imaju budžete od glatkih 150-200 milijuna dolara, ako postoji možda 10 igara u povijesti koje imaju takav budžet.....

17 godina

Skupih igara je manje nego skupih filmova, no izdavači igara itekako barataju uporedivim sumama novca. Štaviše:

• Dve najskuplje igre u istoriji: Destiny, $500 miliona, Activision i GTA V, $494 miliona, Rockstar.
  • Najskuplji holivudski film u istoriji: Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, $300 miliona.

Inače, holivudskih filmova sa budžetom od preko $150 miliona je u istoriji snimljeno manje od 100. Evo liste filmova 20th Century Foxa, pa pogledaj budžete, a evo i Universalove liste, pa klikni na filmove iz 2014 i vidi koliko njih, sa glumcima sa A liste, ima budžet od ne preko $50 miliona, a ne 150.

EDIT: RDJ je za IM3 dobio $50 miliona, a ceo film je koštao $200 miliona, što je po tebi rutinska stvar, a zapravo u istoriji Holivuda postoji svega 20-ak skupjih filmova. Dakle, para se ima, a to što neko na četvrti nastavak nije hteo da potroši još više verovatno ima veze i sa drugim faktorima, osim samog postojanja novca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 17:10 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Skupih igara je manje nego skupih filmova, no izdavači igara itekako barataju uporedivim sumama novca. Štaviše:

• Dve najskuplje igre u istoriji: Destiny, $500 miliona, Activision i GTA V, $494 miliona, Rockstar.
  • Najskuplji holivudski film u istoriji: Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, $300 miliona.

Inače, holivudskih filmova sa budžetom od preko $150 miliona je u istoriji snimljeno manje od 100. Evo liste filmova 20th Century Foxa, pa pogledaj budžete, a evo i Universalove liste, pa klikni na filmove iz 2014 i vidi koliko njih, sa glumcima sa A liste, ima budžet od ne preko $50 miliona, a ne 150.

EDIT: RDJ je za IM3 dobio $50 miliona, a ceo film je koštao $200 miliona, što je po tebi rutinska stvar, a zapravo u istoriji Holivuda postoji svega 20-ak skupjih filmova. Dakle, para se ima, a to što neko na četvrti nastavak nije hteo da potroši još više verovatno ima veze i sa drugim faktorima, osim samog postojanja novca.

Nema teorije, ponavljam NEMA TEORIJE da su te igre koštale toliko, čuo sam i ranije za te cifre i to su takve budalaštine kakve svijet nije vidio. Pa ni sa višegodišnjim marketingom i promocijom igre ne bi koštale toliko, to su toliko izmišljene cifre da se oko igara stvori ogroman hype, ali sad smo ohoho skrenuli s topica.

12 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Krivo! Gta V $266 milijuna,Destiny $140 milijuna
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
17 godina

Ok, iznos se razlikuje u zavisnosti od izvora, ali $266 miliona je i dalje skuplje od drugog najskupljeg filma u istoriji, tako da ostaje ono što je suština: veliki izdavači igara su u stanju da izdvoje holivudski budžet, ako procene da to ima smisla. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I upravo zato me ne grize savjest što uvijek igram besplatno igre od tih VELIKIH developera...

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cisto da vas obavijetim da je tokom ove sedmice bio press event vezan za AC Unity te nove informacije i utiske od novinara mozete da ocekujete uskoro. Moja pocjena u roku narednih 10 dana :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ušao sam u fazu "izbegavam informacije o narednom AC-u zbog paranoje od spojlera". {#} Trenutno jedino vagam da li da napravim preorder za $48 (tj 37€), pošto ću igrati svakako, a ne znam ima li povoljnije ponude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ušao sam u fazu "izbegavam informacije o narednom AC-u zbog paranoje od spojlera". {#} Trenutno jedino vagam da li da napravim preorder za $48 (tj 37€), pošto ću igrati svakako, a ne znam ima li povoljnije ponude.

Sacekaj jos malo uskoro ce Nvidia da najavi novu seriju kartica i objavi datum izlaska, uz njih ce dolziti kuponi za AC Unity i FC4 i oni ce biti povoljni. 

http://vgm.tv/
11 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
Ivan(4) kaže...

Sacekaj jos malo uskoro ce Nvidia da najavi novu seriju kartica i objavi datum izlaska, uz njih ce dolziti kuponi za AC Unity i FC4 i oni ce biti povoljni. 

Dexxx najbolje se isplati kupiti Gold Edition jelte? Mislim za one koji žele sve iz igre

15 godina
neaktivan

Co-op Trailer

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Izgleda da i Rogue dolazi na PC, nije potvrdio lik ali čim oni "istražuju mogućnost" to je praktički potvrda.

http://www.pcgamer.com/2014/09/17/assassins-creed-rogue-may-be-coming-to-pc-producer-says/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Objavljenji detalji Season Pass-a

DLC Dead Kings sadrži dodatnu kampanju koja je radnjom smještena nakon događaja iz glavne priče, odvijat će se u gradu Saint Denis + 3 misije smještene u Parizu, uz kampanju trebali bi dobit i hrpu novih stvari (oružja i opreme). Uz spomenunti DLC Ubisoft je kao dodatni sadržaj uvrstio i novu igru, AC: Chronicles China u kojoj ćemo igrati kao zadnja ČLANICA kineskog reda Assassina (nekako mi se čini da su ovo na brzinu sklepali samo da se opravdaju da Unityi nema ženskog lika {#}).

Season Pass Trailer

Dead Kings Dead Kings
China China
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 21:08 (-zip-).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
-zip- kaže...

DLC Dead Kings sadrži dodatnu kampanju koja je radnjom smještena nakon događaja iz glavne priče, odvijat će se u gradu Saint Denis + 3 misije smještene u Parizu, uz kampanju trebali bi dobit i hrpu novih stvari (oružja i opreme). Uz spomenunti DLC Ubisoft je kao dodatni sadržaj uvrstio i novu igru, AC: Chronicles China u kojoj ćemo igrati kao zadnja ČLANICA kineskog reda Assassina (nekako mi se čini da su ovo na brzinu sklepali samo da se opravdaju da Unityi nema ženskog lika {#}).

Season Pass Trailer

Ne, ne Shao Jun je otprije kreirani ženski lik, prvi put mislim da se pojavljuje u kratkom animiranom filmu kada dođe u Firenzu na sastanak sa ostarjelim Eziom, što je izašlo ako se dobro sjećam iza AC Revelations. Jedino što mi nije jasno kakve to ima veze sa Unityem i francuskom revolucijom al ajd ok, čini se zabavna igričica. Inače, ništa UBI ne ubacuje bez razloga, čini mi se da bi ta igričica mogla biti najava za neki budući AAA naslov  AC igre smještene u Kini.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 21:42 (Ronky).
15 godina
neaktivan
Ronky kaže...
-zip- kaže...

Season Pass Trailer

Ne, ne Shao Jun je otprije kreirani ženski lik, prvi put mislim da se pojavljuje u kratkom animiranom filmu kada dođe u Firenzu na sastanak sa ostarjelim Eziom, što je izašlo ako se dobro sjećam iza AC Revelations. Jedino što mi nije jasno kakve to ima veze sa Unityem i francuskom revolucijom al ajd ok, čini se zabavna igričica. Inače, ništa UBI ne ubacuje bez razloga, čini mi se da bi ta igričica mogla biti najava za neki budući AAA naslov  AC igre smještene u Kini.

Ma znam da je lik kreiran prije, nego mislio sam na samu igru u kojoj je ona (ženski lik) protagonist da su napravili kao neko opravdanje. Doduše to mi je prvo proletilo kroz misli jer ovako na prvu stvarno nema neke veze s Unityem (za sad).

15 godina
neaktivan

Customization & Co-op

Izgleda da su se stvarno potrudili da si svaki igrač kreira Assassina po vlastitom ukusu, nadam se samo da neće fejlat taj sistem

Project Widow

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 1:04 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

Assassin’s Creed Rogue – Templar vs Assassin

1 0 hvala 1
15 godina

Assassin’s Creed Unity – Inside the Brotherhood

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Story Trailer

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nesto novog gameplaya stiglo na yt (sve snimke su navodno s Xboxa One)

Co-op

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 20:21 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Nesto je slab interes za Unity,ja sam stalno po redditu i tamo je tezi hype. Mozda nasi bas i ne vole AC.Ja nmg docekat igru!

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Mene je hype uhvatio samo tako, ali namerno ne gledam videe, pa ni ne komentarišem. Nije isključeno da uvođenje co-opa odbija deo domaćih gejmera, jer ga neće biti moguće osposobiti na piratskim verzijama (a i mene malo brine hoću li naći ljude za taj segment).

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Zadnji AC kojeg sam odigrao je bio Brotherhood.A od tada sve je na istu šemu i AC mi je dosadio.
11 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Zadnji AC kojeg sam odigrao je bio Brotherhood.A od tada sve je na istu šemu i AC mi je dosadio.

Da, samo što nije ništa na istu šemu.

@Ivane, slobodno se javi u svezi coopa kad bude izašla igra, ja ću ako i uvijek uzeti original, najvjerojatnije Gold Edition da odmah imam sve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 20:51 (Ronky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice