sto se dobije?
Google is your friend:)
sto se dobije?
Google is your friend:)
sto se dobije?
Animus Edition includes:
The Animus box: break the Assassin seal to unveil its content
In-depth encyclopedia, with comprehensive entries on the major characters, events and other important aspects of the Assassin’s Creed® universe.
Embers: The animated short movie.
Assassins Creed Soundtrack.
In-game content:
Turkish Assassin Armor (Singleplayer) – exclusive to GAME
1 Multiplayer Ottoman Doctor character from AC Brotherhood (Multiplayer) – exclusive to GAME
1 Multiplayer The Crusader character from AC Revelation (Multiplayer)
Collector’s Edition – JB HI FI:
Special Collector’s Edition packaging
Assassin’s Creed Revelations 50 page Artbook
Embers: The animated short movie
Assassins Creed Soundtrack
In-game content:
Explore the prison of legendary Vlad the Impaler, the scourge of Constantinople who inspired the myth of Dracula. Seek out the hanging cell of the infamous leader to retrieve his personal blade, a deadly close quarters dagger capable of dispatching any foe.
Multiplayer characters The Crusader and Ottoman Jester
Ako ništa, uzeo bi ga zbog onog Crusader lika u MPu, brutala.
Ako ništa, uzeo bi ga zbog onog Crusader lika u MPu, brutala.
Ne ja ću uzeti zbog kutijice;)
Ako bude povoljno opet cu da uzmem Digital Deluxe izdanje a kasnije kutiju po pola sa drugom (meni kutija njemu kod :D). Ali za sad ostaje preorder obiccne verzije za 21,5 funti :D
Bitne stvari koje smo saznali danas su sljedece:
Vrijeme provedeno sa Altairom ce biti osrednje duzine. Nisu naveli tacno koliko ali bice ga dovoljno da pokrije i zavrsi pricu Altaira.
Glyph-ovi ce biti na puno vecem nivou i sa jos dubljom pricom o teoriji zavjere.
Ako uspiu implementirace skinove Ezia bez oklopa da mozemo da igramo i sa njima.
MP ce biti jos vise klan friendly i nastavice se razvoj Assassins Networka ali takodje ce doci do implementacije Assassins Networka u samu igru.
Ako sam sta novo preskocio neka neko nadopuni :)
Mini intervju :D
http://www.destructoid.com/ac-revelations-answers-some-questions-leaves-some-open-210035.phtml
Ako je neko planirao da uzme enciklopediju lose vijesti prodaje se samo u Kanadi i sa dostavom iadje preko 100 dolara a sama enciklopedija je 30-35$. Tako da ako neko ima nekog u kanadi i da ce dolaziti ovamo neka i meni kupi ja cu platiti XD
Beta Guide
[url]http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/acr/beta/ACR_Multiplayer_Beta_Guide.pdf[/url]
Cini se da su fino poradili na MP-u samo bih volio da znam da li mozemo birati oruzje sa kojim cemo ubiti protivnika. Bilo bi super da moze :D
Beta Guide
[url]http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/acr/beta/ACR_Multiplayer_Beta_Guide.pdf[/url]
Cini se da su fino poradili na MP-u samo bih volio da znam da li mozemo birati oruzje sa kojim cemo ubiti protivnika. Bilo bi super da moze :D
Cek dal će to biti otvorena beta?
Beta je za PS3 korisnike samo. Imas na njihovoj stranici assassinscreed.com detalje.
Samo sto ima jedan problem niko ne moze da nadje taj sajt gdje je tih 10 misterija XD
oce bit u tom multyu neki mod da mozes ubit kog god hoces i da se netreba onako suljat. nesto ko tdm.
oce bit u tom multyu neki mod da mozes ubit kog god hoces i da se netreba onako suljat. nesto ko tdm.
Teško.
Ne pada mi na pamet kako bi to sredili.
Takav mod vec postoji i zove se Assassinate u Brotherhood-u, a sto se tice tog sunjanja ako mislis da letas po mapi ovo nije igra za tebe. Citava poenta ove igre i jeste da budes sto prikriveniji.
Takav mod vec postoji i zove se Assassinate u Brotherhood-u, a sto se tice tog sunjanja ako mislis da letas po mapi ovo nije igra za tebe. Citava poenta ove igre i jeste da budes sto prikriveniji.
Jo jedva ćekam.
Samo da mi mp bude radio.
Dobiti cu 1000 kn za rođendan i još imam 1000 na banci
ako treba sve cu dat za animus pakiranje
Budem vas sve pobio bez problema
Dek odma me dodaj za frenda da te naprasim
Jo jedva ćekam.
Rađe čuvaj lovu az veće naslove poput BF3? ili ako još imaš ps3 Uncharted3
gdje ima preorder za animus ediciju?
Jo jedva ćekam.
Rađe čuvaj lovu az veće naslove poput BF3? ili ako još imaš ps3 Uncharted3
Ako AcR nije veći naslov onda stvarno
Amazon
once again google is your friend, use it
Amazon
ali nigdje ne nalazim animus edition...
samo obicnu, i brotherhood...
Amazon
ali nigdje ne nalazim animus edition...
samo obicnu, i brotherhood...
ma mislio sam na to da se recimo ja i jos jedan macevamo i da svaki ima neki određeni helath i tako se to trosi i kad dođe do kraja jednome ovaj drugi mu napravi onaj zavrsni udarac. to bi bilo nesto ko tdm, ima dva tima i bore se tako jedni protiv drugih.
ma mislio sam na to da se recimo ja i jos jedan macevamo i da svaki ima neki određeni helath i tako se to trosi i kad dođe do kraja jednome ovaj drugi mu napravi onaj zavrsni udarac. to bi bilo nesto ko tdm, ima dva tima i bore se tako jedni protiv drugih.
Vas 2 bi se mačevali kao u SP? Tako da stalno koristite counter-attack i tako u nedogled?
Vas 2 bi se mačevali kao u SP? Tako da stalno koristite counter-attack i tako u nedogled?
Baš sam to htio napisati
vec bi se to nekako napravilo. malo maste i bilo bi dobro.
koliko vidim nemaju shipping za cro vec UK i ireland
Ima i drugih stranica.
Ima i drugih stranica.
Koliko vidim nema na bace.com te na zavviju,a svugdje drugdje će mu lupit je8eni pdv lol.Na 100 kn računaj si 300-350 kn carine još.