Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
dex3108 kaže...

Zasto ne smijes kupovati preko neta ako nije tajna? :D

Roditelji misle da će me netko prevariti i pokrasti. A dobro, na koliko xxx stranica idem, može biti da neki virus pokupim.

Buffalo buffalo Buffalo buffalo buffalo buffalo Buffalo buffalo.
15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
dex3108 kaže...

Cuvaj se kora kad te u MP-u dohvatim sa Harlequin-om :D Ps evo kolega je uslikao AC2 diskove pa da vidite kako sam ih uradio :D

http://img580.imageshack.us/img580/2264/p1040971r.jpg

Inace sam sam radio komplet disk cak i tekst po obodu sam prepisao sa orginal diska XD

Ja sam prešao AC I i AC II i oba su odlična..priča je tako uvjerljiva..odlična igra nema šta...valjda će i Brotherhood biti bolji nego ova dva nastavka;))

a tek MP..gledao sam nekaj na youtubu.odličan je..jedva čekam;)

WOW

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
dex3108 kaže...

Roditelji misle da će me netko prevariti i pokrasti. A dobro, na koliko xxx stranica idem, može biti da neki virus pokupim.

Jedva docekao da postanem punoljetan i odma je bilo pravac banka otvorio svoj racuni milina :D

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
Horagio kaže...
dex3108 kaže...

Jedva docekao da postanem punoljetan i odma je bilo pravac banka otvorio svoj racuni milina :D

Dex al ću te razbit u multiplejeru kad dobijem ACB hehe

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Samo se ti nadaj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
LOL evo znanstvenici rekonstruirali izgled najstarije mumije europskog covjeka koju su pronasli u sjevernoj Italiji i dali mu ime Ezio hahahahahah, crknuo sam od smjeha, i moram reci da bas i ne slici nasem Eziju hahahaha
Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
17 godina

Hehe, i očekivao bih da među igračima AC-a ima ljubitelja istorije. Ja sam baš sinoć gledao neki dokumentarac o zaveri porodice Pazzi protiv Medicija.  {#} Bilo je lepo videti da je događaj prilično verno prenesen u igru.  {#}

Kad ih već pominjemo, zabavan podatak, Pazzi je množina od pazzo (ludak).  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Pa zato odes fino s roditeljima u banku i fino ti se izvadi visa electron na tvoje ime. Nemozes ici u minus koliko uplatis toliko potrosis a ne uzima ti mjesecnu naknadu. Mislim da je pravilo kako moras imati mozda 80tak kuna na racunu kad ju tek uzmes.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

Dao mi frend igru da probam instalirati, ali trazi mi serial number, a nemam ga. Moze li se igra instalirati bez njega pa kada ga nadjem onda cu ga upisati?

Music4ever
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joj sto volim ovakve padobrance :D Sinak igra jos nije izasla a svako pricanje o pirateriji na ovom forumu je zabranjeno :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma nezz ja je li izasla ili ne, dao mi je cd, ali trazi mi serial?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Ako nemožeš naći serial, nemožeš instalirati igru (legalno). Kada nađeš serial, onda instaliraj igru :)

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Almin94 kaže...

Ako nemožeš naći serial, nemožeš instalirati igru (legalno). Kada nađeš serial, onda instaliraj igru :)

kupio bi serial, ali ne znam tocno gdje?

Music4ever
16 godina
protjeran
Almin94 kaže...
APazinjan kaže...
Almin94 kaže...

kupio bi serial, ali ne znam tocno gdje?

http://www.g2play.net/store/Assassin-s-Creed/

Tu je 185 kn. Neka netko da ako ima (a vjerojatno ima) jeftinije.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Hehe, i očekivao bih da među igračima AC-a ima ljubitelja istorije. Ja sam baš sinoć gledao neki dokumentarac o zaveri porodice Pazzi protiv Medicija. {#} Bilo je lepo videti da je događaj prilično verno prenesen u igru. {#}

Kad ih već pominjemo, zabavan podatak, Pazzi je množina od pazzo (ludak). {#}

Da ja obožavam povijest...

Najviše me zanimaju razdoblja od 1000.  godine A.C. do danas, ali i ovo ranije je jako zanimljivo.

Evo u ponedjeljak je bio film Obitelj Borgia na Cinestar TV.

Baš mi je žao što nisam uspio pogledat cijeli...

Nabavit cu ja to pa pogledat...

nothing is true, everything is permitted
17 godina

Verovatno je dosta vas ovo već videlo, ali svejedno... Isključite zvuk (narator je prilično iritantan) i uživajte. Mene je posebno oduševio sam Codex jer je izrađen sa fizički teksturiranim stranicama neravnih ivica, kao da se zaista radi o drevnom spisu na ručno rađenom papiru ili pergamentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danny zabusavas ili previse igras ajde ostavi jos koji utisak :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam igrao 3 dana, neke druge stvari uletile, slabo se igram. Budem danas valjda.

Al u svakom slučaju nema pretjerano novosti. Ono što sam napisao je to što je različito. Ostalo više manje isto kao AC2.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
dex3108 kaže...
Horagio kaže...
dex3108 kaže...

Joooj dečko jedva čekam..bit če rulanjaaa..:DDD

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...
dex3108 kaže...
Horagio kaže...
dex3108 kaže...

Joooj dečko jedva čekam..bit če rulanjaaa..:DDD

Ma malo zezam dexa, al ipak jedva čekam :)))

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

More mi netko postat zahtjeve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Na moje veliko iznenađenje, Ubisoft je potvrdio da DRM u AC:B-u zahteva samo jednokratnu online aktivaciju za single-player.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mala informacija u vezi AC2 posjetite AC2 temu i vidite moj zadnji post :D Zaista su me prijatno iznenadili :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gdje kupiti igru?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dex i ja smo uzeli na GamersGateu. Trenutna cena je $50, ali ako uradišpromotivni kviz (zašteka li, korišćenje Googlea i Wikipedije dozvoljeno), dobijaš još 20% tj $10 popusta, pa te izađe $40, tj oko 29€. To je za Digital Deluxe verziju koja dolazi sa svim postojećim dodatnim sadržajima u samoj igri, kao i Lineageom, soundtrackom, digitalnim Codexom i mapom Rima i još nekim sitnicama.

Neko je pitao za zahteve pa nije odgovoreno. Zahtevi su isti kao za AC2, detaljno ima na Wikipediji (i još 500 mesta), ne znam napamet, ali bi trebalo da radi bez problema na visokim rezolucijama na svim modernijim računarima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Valjd će mi doći do kraja mjeseca......al vam zavidim vama dvojici, vi ćete digital dobiti odmah na dan releasa, a možda i dan ranije. Ili griješim?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nisam uspio naci ali ima li popis ljudi koji ce igrati ovu igru? kad igra izade da se nademo pa da zaigramo skupa

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 5:27 (BlaBlaLaLa).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Valjd će mi doći do kraja mjeseca......al vam zavidim vama dvojici, vi ćete digital dobiti odmah na dan releasa, a možda i dan ranije. Ili griješim?

A ja tebi zavidim jer ces da dobijes kutiju koju cu ja morati da pravim XD Ali za kolekciju cu naruciti kutiju kad cijena padne na jedno 10e :D Nego ako neko ima AC2 original neka ostavi nick ovde ili posalje na PM da vas dodam na WebBattle sajt :D

17 godina
Kora kaže...

Na GamersGateu stoji 17.3. kao datum izlaska, pretpostavljam da to znači da ćemo dobiti pre-load (pošto je Ubijeva konačna varijanta Evropa 18-og i US 22-gog) i da krećemo sa igrom od prvog minuta.  {#} Ipak, i ja malo žalim zbog toga što ću imati samo backup disk, ali nisam hteo da se zamajavam sa ovdašnjom carinom.

BlaBlaLaLa kaže...

nisam uspio naci ali ima li popis ljudi koji ce igrati ovu igru? kad igra izade da se nademo pa da zaigramo skupa

Nema tačnog popisa, ali su planovi za klan tu, u anketi na prošloj strani se desetak ljudi javilo da je pre-orderovalo i još skoro toliko da nabavlja čim izađe, a taman tad će i Ubi da otvori i Assassin Network za PC igrače pa pravimo klan.  {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice