Assassin Creed [ HELP ]

poruka: 10
|
čitano: 1.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assassin Creed [ HELP ]

Vidio sam da mnogo ima otvorenih tema vezanih uz ovu igru pa se izvinjavam ako vec ima neka tema slicna ovoj!!!

Igru sam priveo kraju,ali me muci zadnja stvar!!!Likvidirao sam zadnjeg boss-a :) i kad se zavrsio zadnji brifing ostao sam u glavnoj prostoriji sam ( Doktor i macka su otisli ),ali nista se vise ne desava.Neznam sta treba da uradim poslije jer sam probavao da aktiviram bilo sta u onoj prostoriji i u svoju sobu i nista...Sta dalje????

Ako iko zna odgovor bilo bi stvarno lijepo da mi kaze jer steta da je izbrisem kad je vec 'skoro' kraj!!!!

p.s.hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassin Creed [ HELP ]

To je stvarno sam kraj igre, uključi eagle vision i gledaj okolo po sobi. Vidjet ćeš svakakve ''hijeroglife''. Onda uđi u svoju sobu i pogledaj s eagle visionom zid iznad kreveta, onda bi trebali krenut creditsi.

Ta čuda po podu su u stvari najava nastavka koliko se ja sjećam...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
RE: Assassin Creed [ HELP ]
dax_22 kaže...

To je stvarno sam kraj igre, uključi eagle vision i gledaj okolo po sobi. Vidjet ćeš svakakve ''hijeroglife''. Onda uđi u svoju sobu i pogledaj s eagle visionom zid iznad kreveta, onda bi trebali krenut creditsi.

Ta čuda po podu su u stvari najava nastavka koliko se ja sjećam...

dax_22 ti je sve rekao

17 godina
neaktivan
Assassin Creed [ HELP ]

Hvala puno Cool 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 17:48 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
Assassin Creed [ HELP ]

Da blesav kraj stvarno. Tko bi se uopće sjetio upalit eagle eye i vidit hijeroglife pa otić u sobu pa opet upalit eagle eye da bi dobio creditse?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Imam problem s kompatibilnosti s Windowsima 7 (64bit). Pri instalaciji stalno dobivam error  "not compatibile with your system."

Znam da nema baš izgleda da se popravi, ali postoji li?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
protjeran

Probaj klik s desnim na setup pa onda propetyes pa compatibility pa označi run this program in compatibility mode for xp sp3

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

Jeli original?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
18 godina
Šef kaže...

Jeli original?

nope

EDIT: i simuliranje xp-a sam probao, ne šljaka :(

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 12:32 (momak).
16 godina
neaktivan

Ni meni neke igre (Shift, Red Faction Guerilla) ne rade na Win7, piratske su

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice