Arma 2 pomoć

poruka: 11
|
čitano: 2.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Arma 2 pomoć

Počeo sam igrat armu 2 i zapeo kod 1 (prave) misije "Into the storm"   (Operation Harvest Red) i dođem pri kraj i moram napravit neš "designated targets" sa laserom a nezz kak,ak neko zna nek javi...

Unaprijed hvala!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma 2 pomoć

Ja još nisam skužia koji tipku da pritisnem da sletim sa helihopterom. Igra je užasno komplicirana, ali i dobra.

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Arma 2 pomoć
dr. zlo kaže...

Ja još nisam skužia koji tipku da pritisnem da sletim sa helihopterom. Igra je užasno komplicirana, ali i dobra.

Y - Smanjuješ Altidue (Visinu)

Uključi auto hover kad slećeš, te drzi pritisnutom Y tipku, te kad sletis izgasi motor.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dr. zlo kaže...

Y - Smanjuješ Altidue (Visinu)

Uključi auto hover kad slećeš, te drzi pritisnutom Y tipku, te kad sletis izgasi motor.

I nisu to mogli stavit u kontrole....:@

15 godina
neaktivan

Kako nema kontrola za brzinu rotora pod kontrolama?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Arma 2 pomoć

Evo ja opet iman problem :@

Riječ je o zapovijedanju timom, na onom treningu. Pritisnem space - odaberem naredbu - oni understood ili roger pa ništa ne naprave!!! Jeli bug ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Riječ je o zapovijedanju timom, na onom treningu. Pritisnem space - odaberem naredbu - oni understood ili roger pa ništa ne naprave!!! Jeli bug ili šta?

Vrlo vjerovatno. Probaj instalirat zadnji patch (1.07), a ako igra nije original onda bolje nemoj ni igrati jer ces se čupati od glavu zbog bugova koje uzrokuje crack.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dr. zlo kaže...

Vrlo vjerovatno. Probaj instalirat zadnji patch (1.07), a ako igra nije original onda bolje nemoj ni igrati jer ces se čupati od glavu zbog bugova koje uzrokuje crack.

Iman patch 1.05. Jeli ima ikoji drugi da s njim piratska verzija bolje ide?

15 godina
neaktivan
Arma 2 pomoć

Zašto debili stoje na mistu?????

Triba ić tamo lijevo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Triba ić tamo lijevo!

jbg valjda je tako i u pravome ratu.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dr. zlo kaže...

Triba ić tamo lijevo!

jbg valjda je tako i u pravome ratu.

Hahaha Osmijeh

Daj ozbiljno, jel se sića neko ove misije?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice