Arma 2: Free

poruka: 279
|
čitano: 41.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ja vrlo skoro kupujem Arrowhead.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Arma 2: Free
Ranko Kukumar kaže...

Ja se ni nemogu vratiti na 1.09 verziju jer mi Steam automatski upgrade-a na zadnju službenu verziju.

Možeš, ali moraš unistalirati igru i skiniti 1.09 patch, prije toga naravno moraš u steamu iskljuciti automatsko updateanje.

14 godina
neaktivan

meni je posve svejedno 1.09 ili 1.10

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

A ja ga već imam :)

Nego Minoza, može kratko objašnjenje ACE moda ili neki linkić na kojem bi mogao saznati više o tome. :)

Ono nešto malo što si govorio o njemu je zvučalo jako zanimljivo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

I ja :)

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Nego Minoza, može kratko objašnjenje ACE moda ili neki linkić na kojem bi mogao saznati više o tome. :)

ACE produbljuje igru, dodaje hrpu novih mogučnosti te poboljšava gameplay. Inače OA ima vec u sebi hrpu mogućnosti iz ArmA 2 ACE-a, dok i za OA postoji ACE koji opet dodaje hrpu mogućnosti na već postojeće. Ukratko ArmA   sa ACE i bez njega su ti dvije različite igre.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

ACE je potpuni conversion-mod za Armu. Glavni cilj moda je proširenje izbora oružja, vozila, opreme i mogućnosti zbog kvalitetnije simulacije moderne bojišnice.

http://ace.dev-heaven.net/Advanced_Combat_Environment

Iako sama igra dolazi sa pun ku*ac opreme i mogućnosti, ovaj mod dodaje barem još toliko...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 14:53 (Minoza).
14 godina

decki mi date link otkud da skinem ili torent pls?

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
chsignal kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ja se ni nemogu vratiti na 1.09 verziju jer mi Steam automatski upgrade-a na zadnju službenu verziju.

Možeš, ali moraš unistalirati igru i skiniti 1.09 patch, prije toga naravno moraš u steamu iskljuciti automatsko updateanje.

Ali ak se ne varam Steam će pri novoj instalaciji automatski skidati 1.10 verziju.

To što si rekao bi možda upalilo da imaš backup 1.09 verzije.

14 godina
neaktivan

Imaš za skinut na službenim stranicama 1.09 patch

17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
kad se dobivaju rezultati mature????....ja bi igrao sad...rambo imas xfire?

Nemam xf. Rezultati su danas u ponoć, al će vjerojatno bit prevelika gužva. Tak da očekujem negdje oko 1.

@ svi

Jel ima onda zainteresiranih za igranje večeras na 1.10 verziji? Ak je frka se serverom, ja imam upload od 90 kB/s. Nadam se da je to dosta. Sam da igra i neko iskusniji ko bi vodio.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 18:11 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran

I ja bi igrao,ako se uspijem spojiti XD

WP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

I ja bi igrao,ako se uspijem spojiti XD

Probaj u routeru otvoriti 2032 port. Mislim je to defaultni port kad netko hosta.

17 godina
neaktivan

- Pošto vidim da nitko od iskusnijih ne želi preuzeti inicijativu, za 10-15 minuta ću ja otvoriti server i stavit ću ovu misiju.

- Ovaj scenario je dobio 5/5 rating (3 glasa), izgleda privlačno i stane 7 ljudi. Još uvijek apeliram da se i netko od iskusnijih priključi (kao team leader), ako ništa drugo, da ubijemo večer. Mumble nemam sređen, iako imam skinut.

- Official početak misije je u 20:30 h (ukoliko većina bude za da tada počne). Progress organizacije ću pisati u ovom postu (editiranje).

KRATKI BRIEFING:

- USEC operativci za cilj imaju eliminirati neprijateljske snage koje su dogovorile razmjenu oružja. Dvije su mete. Nakon što onesposobimo neprijateljske snage, trebamo uništiti oružje namijenjeno za razmjenu. Vrijeme u kojem trebamo izvršiti misiju je 1 sat pa trebamo biti brzi, ali oprezni!

EDIT (1):

Server: Rambo

Pass: bug

Server se traži preko ingame MP tražilice.

EDIT (2):

moj nick: ...josEF_kAfKa

- Vidim, netko se spojio, dakle sve štima sa serverom, jedino ne znam zašto sam ja leader (pretpostavljam da jesam, jer jedino za mene piše Sgt.) i kako to promijeniti?

Spojio se i Ante (Weky?) i očekujem da se skupi još zainteresiranih :)

EDIT (3):

Vrijeme početka misije se mijenja na 21:00 h. Zasad imamo 4 igrača (uključujući i mene) od mogućih 7. Solidno... :D

Odaberite svoju ulogu u timu! (newbiesi, nemojte uzeti leadera):

Ante (Ranko Kukumar) - Leader, M4A1 CCO

(Tromblon) - Sniper, DMR

zerocool12 (netko,netkovic) - Medic, M4A1 CCO 

FreedomStation - Grenadier, M4A1 Holo SD

Gazarth - Grenadier, M4A1 Holo SD

...josEF_kAfKa (ja) - Automatic, Mk 48

Chiko (bandito) - Medic, M4A1 CCO

Težina je Veteran.

Preview Preview
When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 21:00 (i_rambo_plache).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

- Pošto vidim da nitko od iskusnijih ne želi preuzeti inicijativu, za 10-15 minuta ću ja otvoriti server i stavit ću ovu misiju.

- Ovaj scenario je dobio 5/5 rating (3 glasa), izgleda privlačno i stane 7 ljudi. Još uvijek apeliram da se i netko od iskusnijih priključi (kao team leader), ako ništa drugo, da ubijemo večer. Mumble nemam sređen, iako imam skinut.

- Official početak misije je u 20:30 h (ukoliko većina bude za da tada počne). Progress organizacije ću pisati u ovom postu (editiranje).

KRATKI BRIEFING:

- USEC operativci za cilj imaju eliminirati neprijateljske snage koje su dogovorile razmjenu oružja. Dvije su mete. Nakon što onesposobimo neprijateljske snage, trebamo uništiti oružje namijenjeno za razmjenu. Vrijeme u kojem trebamo izvršiti misiju je 1 sat pa trebamo biti brzi, ali oprezni!

Ajd ako imaš više od 80% matematike na državnoj igram :P

16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

KRATKI BRIEFING:

EDIT (1):

EDIT (2):

- Vidim, netko se spojio, dakle sve štima sa serverom, jedino ne znam zašto sam ja leader (pretpostavljam da jesam, jer jedino za mene piše Sgt.) i kako to promijeniti?

Jel ce se igrati sta oko 9 - pola 10? jer nisam siguran dali ću u pola 9 moć..

WP
14 godina
neaktivan

I ja bi u to vrjeme.

17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Misija traje 1 sat max., a početak će ovisiti najviše o drugima. Ne znam hoće se možda još koja nakon ove odigrat...

EDIT: server će bit otvoren cijelo vrijeme do početka misije, a meni paše i u pol 9 i u 9...

BTW, šta ćemo s Mumbleom? Možda da neko drugi hosta jer ne znam ni kako će ovako izdržati moja veza... A i ne snalazim se baš s time...

Jel zna neko kako da ne budem team leader?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 19:54 (i_rambo_plache).
15 godina
neaktivan

vidimo se u 8ipo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
netko,netkovic kaže...

Misija traje 1 sat max., a početak će ovisiti najviše o drugima. Ne znam hoće se možda još koja nakon ove odigrat...

EDIT: server će bit otvoren cijelo vrijeme do početka misije, a meni paše i u pol 9 i u 9...

BTW, šta ćemo s Mumbleom? Možda da neko drugi hosta jer ne znam ni kako će ovako izdržati moja veza... A i ne snalazim se baš s time...

Da koristimo bug mumble server?

WP
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Izdržat će veza super.

Samo u lobby-u odabereš drugu ulogu (jedan desni klik). Mogu biti team Leader, al ja nebih prije 20:45 igrao jer imam nekog sitnog posla.

16 godina
moderator

Rano vi to počinjete,ja bi isto s vama odigrao,al meni odgovara od 9.30-10h.

Jbg ljeto je,dug je dan.Zato ja obožavam zimu ,kad se noć spusti već u 5h i nemaš ništa za radit.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Onda najbolje oko 21h, a rambo?

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Onda najbolje oko 21h, a rambo?

Napisao sam u 9, u prvom postu su sve informacije vezane za misiju i taj post editiram konstantno. Naravno, ukoliko će još netko moći u 21:15, mislim da ćemo pričekat...

BTW, kad stisnem desni klik u "Units" sekciji, ne mijenja se. Stisnuo sam i drugo mjesto u timu prije početka misije (baš u Lobbyju) al me stavio za vođu... ??? Budem još jednom probao. Jedino je možda to zato što sam samo ja na serveru...

Dakle, ja pokrećem Mumble ili??

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:06 (i_rambo_plache).
16 godina
moderator

Dobro,budem probao doć u 21h.

Ako ne onda neki drugi dan,al nemorate me čekat.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Mumble ima svoj neovisni server na koji se samo spojiš s danim podacima. Radi 24/7 i nitko ga ne treba pokretati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:10 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
i_rambo_plache kaže...

Mumble ima svoj neovisni server na koji se samo spojiš s danim podacima.

Super, dakle vrijede isti podaci koji su napisani u tvom postu?

BTW, ipak nisam leader, samo sam prvi na listi :D

Jel ti dolaziš?

14 godina

Evo igrat cu i ja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Super, dakle vrijede isti podaci koji su napisani u tvom postu?

BTW, ipak nisam leader, samo sam prvi na listi :D

Jel ti dolaziš?

Da

Ne znam. Nek me moj Steam frend pozove (zna on tko je :) ) ak će faliti ljudi u što ne vjerujem budući da ima samo 7 mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:17 (ZC_Someone).
14 godina
i_rambo_plache kaže...

KRATKI BRIEFING:

EDIT (1):

EDIT (2):

EDIT (3):

Vrijeme početka misije se mijenja na 21:00 h. Zasad imamo 4 igrača (uključujući i mene) od mogućih 7. Solidno... :D

Odaberite svoju ulogu u timu! (newbiesi, nemojte uzeti leadera):

1 - Leader, M4A1 CCO

2 - Sniper, DMR

3 - Medic, M4A1 CCO 

4 - Grenadier, M4A1 Holo SD

5 - Grenadier, M4A1 Holo SD

...josEF_kAfKa (ja) - Automatic, Mk 48

7 - Medic, M4A1 CCO

Težina je Veteran.

Ja se javljam za 5 - Grenadier, M4A1 Holo SD
:D
Nick - Gazarth

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:46 (Gazarth).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice