Arma 2: Free

poruka: 279
|
čitano: 41.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Arma 2: Free
Sam ti skini armu 2
brlerca
17 godina
neaktivan
mrtvasipa kaže...
Frende moj ja ti imam tf2 to je smece xD igro sam 3 dana i to je to btw sada ti je i besplatnam free to play ali mislim da si uzmem armu mislim download

NHF, ali reći za TF2 da je smeće jer se tebi ne sviđa je priglupo. Pogotovo na temelju tri dana igranja kad ti zapravo treba bar 100h da bi kolko tolko istražio i naučio kako igrati sve modove, mape i klase. Ak ti se ne sviđa OK, tvoja stvar. Ni meni osobno nije u top5. Ali objektivno gledano TF2 je miljama daleko najkvalitetniji MP FPS. Za tvrdnju da je TF2 smeće u najmanju ruku nemaš apsolutno nikakve osnove.

Isprika za {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
14 godina
neaktivan
Iskreno u pravu si, dobra je igra no meni se ne nije svidjela ali ono sam reko tek tako "3dana" jednostavno bio sam je kupio no nije mi se svidala igro sam barem 20 dana no tada sam presto jer me nije interesirala i lud sam jer sam platio a igra je sada besplatna lol xd
Dabog da ti Michael Jackson preporucio plasticnog kirurga.
16 godina
i kad cemo momci danas bacit rundu?
Iz dana u dan
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
i kad cemo momci danas bacit rundu?

Kad god hoćete.. Navečer bi bilo najbolje.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
16 godina
super moze i navecer,neda mi se u grad danas...nego oce li netko sada? da malo skuzim te sve fore,neda mi se sam
Iz dana u dan
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
super moze i navecer,neda mi se u grad danas...nego oce li netko sada? da malo skuzim te sve fore,neda mi se sam

Sad smo jedno sat i pol halali, ja bi rado hostao ali moram slagati misiju za navečer...

3D dizajner
15 godina
Minoza kaže...
dado16 kaže...

Sad smo jedno sat i pol halali, ja bi rado hostao ali moram slagati misiju za navečer...

napravi da bude puno vozila :D

15 godina
neaktivan

bicikle stavi... :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neću stić danas napraviti misiju ali zato sam skinuo 30+ MP misija sa neta, vjerujem da će se među njima zasigurno naći i pokoja nama dobra...

3D dizajner
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ali ovaj put ak može malo lakša težina dok se ne uhodamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nicknino kaže...

ali ovaj put ak može malo lakša težina dok se ne uhodamo

Easy je za pussy-boyse.{#}

16 godina
protjeran

Nemojte još tenkove, ako velite da neznaju slušati..Trenirajte slušanje prvo na najtežoj razini bez respawna...

WP

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja ću danas moći ako još ima mjesta. Jučer ujutro sam malo isprobao i imao sam par killova na nekom serveru iako gro ljudi samo tk-a (vjerojatno idioti koji su tek skinuli i nisu materijal za strpljivu igricu).

Igram na 800*600 na very low jer mi se na nativnoj rezi javlja mouse lag (iako je FPS u normalnim granicama, bar tako izgleda). Iskreno sam se začudio što igra ne trza na 1400*1050, ali je prevelik problem ciljati s mouse lagom.

Vidim iz vaših riječi da puno ljudi rusha, možda se najbolje pritajiti negdje u prone pos. i pričekat da neprijatelj fraga rushere :D

P.S. - iako nemam nikakav TS program, čuo sam na serverima one koji koriste TS. Jel je nužno skidati taj Mumble da se čuje TS?

EDIT: kontrole, iako ih ima puno, je lagano za pohvatati. Iskreno, ni ne razlikuje se toliko od AA2.

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 17:52 (i_rambo_plache).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja osobno bi opet istu ili sličnu misiju ali bez respawna. Sad svi znaju što treba raditi pa ne bi bilo preteško.

Također mislim da ne bi bilo loše da za sad izbacimo zračnu podršku i podijelimo se u dva tima. Lakše bi se bilo kordinirati da imamo još jednog iskusnijeg zapovijednika na tlu. Možda bi mogli uspješno nabaciti i kakav taktički manevar :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

I ja ću danas moći ako još ima mjesta. Jučer ujutro sam malo isprobao i imao sam par killova na nekom serveru iako gro ljudi samo tk-a (vjerojatno idioti koji su tek skinuli i nisu materijal za strpljivu igricu).

Igram na 800*600 na very low jer mi se na nativnoj rezi javlja mouse lag (iako je FPS u normalnim granicama, bar tako izgleda). Iskreno sam se začudio što igra ne trza na 1400*1050, ali je prevelik problem ciljati s mouse lagom.

Vidim iz vaših riječi da puno ljudi rusha, možda se najbolje pritajiti negdje u prone pos. i pričekat da neprijatelj fraga rushere :D

P.S. - iako nemam nikakav TS program, čuo sam na serverima one koji koriste TS. Jel je nužno skidati taj Mumble da se čuje TS?

EDIT: kontrole, iako ih ima puno, je lagano za pohvatati. Iskreno, ni ne razlikuje se toliko od AA2.

Mumble (znak za različito u matematici) TS3.

Mumble ti je kao konkurencija TS3, oba programa služe za glasovnu komunikaciju. Mi koristimo Mumble, jer ovdje jedan forumaš ima svoj server za Mumble, i tamo imamo sve posloženo. Upute za Mumble imašOVDJE, a IP servera na kojem smo mi je OVDJE.

@Convict: Ma može, samo javi na Steamu termin kad igramo i to je to. Onda ćemo ovdje u temu pozvati sve ostale.

Svi ste dobrodošli.

16 godina
samo javite kad bude bitka...
Iz dana u dan
14 godina
neaktivan

Naziv Operacije: Operation BUG No. 2

Cilj Operacije: Clear and Hold the Base

Prva Baza je infatry tim i 2x tenka, druga baza je dalje ali su sami tenkovi. Do tog puta ima 1x infatry tim.

NEMA RESPAWN-a pa uzasno pazite šta radite.

Vrjeme: Večeras u 21h.

Vođe tima: Convict, Minoza, I Ja (Ante). Ako bude Minoza igrao, još nije javio.

3 1 hvala 0
14 godina

Igrao bih i ja, ako ne odem van pit :D:D
Nego da vas pitam nešto. Kupio sam prije par mjeseci OA i pleo malo ali na dosta servera nisam mogao jer nisam imao ARMA-u II. Jer dosta servera je kombiniralo OA s prethodnikom (ajmo tako reć :D)
Pa asd pošto imam tu free verziju, da li mogu sabit na nju OA? Možda bolje da sam probao nego da ispitujem, ali toliko toga igram u zadnje vrijeme da jednostavno nemam vremena instalirat ponovo OA (dizao sam windowse i tako to :D)

edit:
Ipak idem van cugat pa koji drugi put ću oplest.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:03 (Gazarth).

0 0 hvala 0
15 godina
i ja ću igrat ako se budem mogo spojit ovaj put
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako reportati enemyja? Ima neka komanda ili pisati u chat?

BTW, na kojem serveru će se igrati? Kako se joinati?

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

BTW, na kojem serveru će se igrati? Kako se joinati?

Klikni više puta desnim klikon na enemy-a i onda će preko radia automatski nama reći gdje je i kakav je protivnik i sve. A i mozes doc na Mumble.

Hostat ćemo mi server, postat ćemo u temi sve.

15 godina
protjeran

e, i ja bi igrao.

samo da se sna totalni sam noob u vojnim simulacijama.

kada bude igra pošalji mi u pm da znam!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
borna666 kaže...

e, i ja bi igrao.

samo da se sna totalni sam noob u vojnim simulacijama.

kada bude igra pošalji mi u pm da znam!?

Ma imam za tebe cjelu večer ako ti treba pokazivat.

P.S Pozdravi brata.

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ranko Kukumar kaže...

Klikni više puta desnim klikon na enemy-a i onda će preko radia automatski nama reći gdje je i kakav je protivnik i sve.

Mislim da je daleko lakše (a i pravilnije) jednostavno reći azimut, udaljenost i tip neprijatelja... Ja se osobno niti ne obazirem na iritantni glas AI-a, čak bi ga i isključio da mogu... Evo link na post u kojem sam opisao kako dojaviti neprijatelja:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/arma-2-free/103423.aspx?page=2&jumpto=2039110&sort=asc&view=flat

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:23 (Minoza).
14 godina
neaktivan

i ja cu igrati sa vama u 9 :D posto neznam voziti avione i helikoptere ici cu sa nekim ko zna pa cu biti gunner :D i da MORAMO SLUSATI ZAPOVIJEDNIKA

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja se pridruzujem ako nije bed. {#}

14 godina
Koliko igra zauzima na hard disku :0 da znam kolko ce se downloadat
<===========>
Moj PC