ko će izmislit operaciju forest BUG?
Uf dečki, ja sam grlo poderao na onom Mumble-u, a vi ništa. Igrao sam malo na početku ali mi je bilo jako spetljano jer me niste mogli čuti, pa sam i izašao nakon nekog vremena. Jako mi je žao što nisam s vama mogao igrati... valjda će biti bolje idući put

ko će izmislit operaciju forest BUG?
Budem ja složio nešto za sutra ali slobodno ubacite tu u temu prijedloge. Ako je neka manja misija i ak ne bude puno ljudi onda lako to hostam ja... Ali ako nas bude hrpa ko danas...
edit... da, zaboravih jednu stvar, ne morate sada hrliti da se regate na naš forum, nama je server na 1.9 verziji tak da ta solucija otpada
Ostaje nam opet da ja hostam (ili netko drugi ako ima još bolji bandwith?) ili public serveri.

Odličan je ovaj prvi screen!
Poskidali su nas ko muhe...
ja cu danas skinuti arma 2 free pa vam se pridruzim...imam headset...ovo ce mi biti prvi puta da igram armu tako da neocekujte skill tu smo da ubijemo vrijeme i zabavimo se :D sta ne?
reci cete mi samo koji server i sve to :D jel ima to kakvo levelanje tih vojnika i kupovanje oruzja ili? samo skinem armu2 free bez ikakvih modova i patchava ili ima nesta jos?
ja cu danas skinuti arma 2 free pa vam se pridruzim...imam headset...ovo ce mi biti prvi puta da igram armu tako da neocekujte skill tu smo da ubijemo vrijeme i zabavimo se :D sta ne?
reci cete mi samo koji server i sve to :D jel ima to kakvo levelanje tih vojnika i kupovanje oruzja ili? samo skinem armu2 free bez ikakvih modova i patchava ili ima nesta jos?
Nema tu levelanja, biraš oružje koje hoćeš ,odmah da ti kažem nema jump-a, postoji prone, lean, i tako ono igra je pravi vojni simulator i rjetko se dogodi da ne pogineš od jednog jedinog metka.
e super to volim...a ne neke "simulacije" na koje moras 3 senzera potrositi da nekoga ubijes....znaci nikakvih patcheva nema samo skinem i spilam....a za headset cu skinu ovaj bug mumblat pa cemo razgovarati samo cete mi reci na kojem serveru razgovarate ili kako to vec ide nezz...
Ja sam skontao da većina vas uopće nije skontala bit
Nitko od vas ne očekuje "skill", to u ovoj igri ne postoji, od vas se očekuje da ili:
a) vodite svoj tim u bitku
b) slušate zapovjednika koji vas vodi u minsko polje
Budući da ste friški s igrom, na vama je da se držite b)
Igra je zamišljena hijerarhijski s razlogom. Poanta je ostati živ, a da jučer nije bilo respawna (Ante se smilovao pa nam stavio respawn) shvatili bi kako treba igrati jer bi u protivnom misija završila u prvih 20 sekundi... Vidim da je praksa s novima u ovoj igri da brbljaju konstantno na TS-u/Mumble-u tokom igre i uopće ali uopće se ne obaziru na to što zapovjednik govori. Zato ćemo u idućoj misiji isprobati malo teži pristup, nema respawna. Moći ćete revive-at pale kolege ali u slučaju da iskrvare - bye-bye, za tu osobu je ta partija gotova. Ovo bi moglo biti poticajno da svi igraju onako kako je igra zamišljena da se igra. Btw. nemojte misliti da ovo nije zabavno, radi se o osnovama kulture štoviše, imaš svoju ulogu u igri i drži se toga
Tipične uloge:
1. Rifleman - imaš pušku i par bombi, uloga ti je slušati zapovjednika
2. Machinegunner - imaš strojnicu i par bombi, uloga ti je slušati zapovjednika
3. Engineer - imaš pušku, nešto alata i eksploziva, uloga ti je slušati zapovjednika i eventualno saznati šta radi čekić, a da ne uključuje slomljene prste
4. AT/AA - imaš pušku i pljucu koja ispaljuje nekoliko kilograma težak eksploziv nekoliko kilometara udalj, uloga ti je... slušati zapovjednika
5. Corpsman - imaš pušku, uloga ti je... jel moram više ponavljati? Ok, uloga ti je slušati zapovjednika, ako vidiš da netko leži na cesti, siluj ga analno dok se ne digne, ako se ne diže, znat ćeš da je mrtav i nema mu pomoći, morfija nema na bacanje i ne možemo ga trošiti na fejkere...
Eto, sada kada smo razjasnili uloge, možda igranje bude organiziranije.
P.S. crni peder vreba...
Jučer se derem na Mumble-u svi idu po svome, pola nas na brdu pola gore, približavamo se bazi i svima govorim da nepucaju i zadam im Hold Fire naredbu, i onda jedan krene pucati po protivniku Da nije bilo respawna završili bi svi mrtvi unutar 10-15 sekundi kako Minoza kaže.
Iduću bi volio da krenemo sa tenkovima, ali bez respawn-a. Ili možemo još jednu ovaku kao jučer al bez respawn-a.
I slušajte officera (jučer sam to bio ja u Alpha timu, Minoza u Novemberu) jer ako neslušate i idete po svome, gotovo je ginemo svi.
Možemo mi i tako, skroz ležerno, ali onda ste propustili čar igre, samo o tome se radi.
hebeno samo se teba slusati i naravno rokati kada se zada naredba...evo skinuo mumble i sada sve nariktao vidim i alpha i november squad ali nema nikoga...hihi jedva cekam da mi se sikne na 78% je....a kako to kada se krene s tenkovima ili helikopterima...kada nista neznam voziti..valjda ce me neko popeljati :D
Convict i Minoza su htjeli preći preko duge da postanu curice, ali nisu uspjeli baš
Da, ovaj prvi screen odlično pokazuje kako ja zapravo nemam pojma . Recimo da mi je letanje u formaciji bio relativno novo pa mi baš i nije išlo.
jel to iz 3. ili 1. lica???
jel to iz 3. ili 1. lica???
Na "Regular" settingu imaš oboje, na "Veteran" samo prvo lice.
E i još jedne stvari sam se sjetio. Dvaput brzo stisnete lijevi CTRL da biste spustili vaše oružje, jako je iritantno kad netko konstantno uperuje cijev u vaše oči... pogotovo trigger happy ekipa...
hihih...onda cemo veteran...moze??jel ima puno kontrola i jesu li sve "dostupne" ili moram trgati prste
hihih...onda cemo veteran...moze??jel ima puno kontrola i jesu li sve "dostupne" ili moram trgati prste
Ako hoćeš, dođi sad na Mumble pa ćemo proći sve što te zanima.
moze evo skinulo se...samo da instaliram
Nakon nekoliko misija ići će vam to bolje, ali trebati će vam puno vježbe dok se ne posloži sve kako treba. Šteta jedino što ne možete kasnije A.C.E. isprobati jer s tim modom kao da dobivate drugačiju igru. Inače ne bi vam sada preporučio veteran jer će vas skidati kao glinene golubove.

Jel valja ta Arma?Ja sam se dvoumio između toga i Team Fortressa!
Što jače to bolje, za MP barem brzi Dual Core CPU (Intel Core 2 Duo 2.5Ghz i više), 2GB RAM, i neka barem ATi 5670/nVIDIA 9600GT za ugodno igranje na nativnoj rezolucij monitora.
Naravno, igra rad sa PUNO slabijim konfiruacijama, ali se događa pad FPS-a, pad fluidnosti igre, itd.
Nebo i zemlja. Dva različita žanra su ti to.
Jel to šala?
Dvojba bi mogla postojati npr. da se obje igre placaju pa da moras izdvojiti novce samo za jednu...ali ovako nema dvojbe...mozes skinuti obadvije igre i probati, posto su besplatne...