Znate mozda dali se moze igrati multiplayer s kopijom, bilo preko leaf-a ili hamachija, bilo kako?
imam cod mw2 original neda mi se i ovo kupovat..
Znate mozda dali se moze igrati multiplayer s kopijom, bilo preko leaf-a ili hamachija, bilo kako?
Evo instalirao sam pa ću se primit malo igranja.
e ima ko problema sa zvukom u igri??
meni ne radi zvuk u igri...
moze pomoc??
smanji kvlitetu zvuka u OSu, kažu po forumima da je čest problem.
Meni ne rade svi tonovi u isječcima, samo pozadinski zvukovi no u samoj igri sve šljaka
he... probao i to jos uvijek ne radi...
ali ono dok ulazi u igru ima zvuka,i onda dok je u main lobyju vise nema zvuka
mozda ima jos neko neku ideju,savjet kaj bi to moglo biti?
Znaš ono no money no funny ;) pa ako zelis multiplayer onda kupi.
E DOBRO JE SKUZIO SAM.....
STAVIO NOVI DIRECT X I RADI...
E SKUZIO SAM....
Ako zelite igrat multiplayer potrazite crack na pirate bay.
ma kakva kupnja, zao mi je sto sam platio mw2, igrao sam ga mjesec dana i dosadio mi je..
Hvala nasao sam nesto na pirate bay, samo moram napravit novi account na steamu i javim ako radi.
Kriva tema....
mozda zbog multi-a
Dakle, da pitam nakon što su se dojmovi iskristalizirali. Isplati li se kupiti igru?
gle, problem je u tome sto na to pitanje, jedino ti mozes znat odgovor.
meni je osobno savrsena i ja kazem go for it, nekom ne pase dal zbog kretanja, dal zbog atmosfere, poprilicno kratkog single player-a ili su navikli na klasicne shootere... pa ce ti rec, ne isplati se
igra definitivno nije "klasicna" fps igra - jer imas tri razlicita pristupa igri, tri razlicita nacina igranja i sama je igra opcenito vise orjentirana multi-u.
ako si opcenito fan fransize, vjerujem, da ce ti se svidjet
u svakom slucaju pokusaj ju isprobat kod nekog, da sam steknes dojam, dal' ti odgovara ili ne
ljudi moze neki torrent u pp.. nekako mi sve nalazi neke stare AvP, nigdje nista od 16gb
hvala!
Evo upravo sam narucio AvP3 sa game.co.uk za 22,75 funte sa postarinom sto je otprilike 180 kn ili duplo jeftinije nego na steamu... Meni se cini dosta povoljno... Inace da li se retail verzija moze aktivirati preko steama ili mora ?
Evo upravo sam narucio AvP3 sa game.co.uk za 22,75 funte sa postarinom sto je otprilike 180 kn ili duplo jeftinije nego na steamu... Meni se cini dosta povoljno... Inace da li se retail verzija moze aktivirati preko steama ili mora ?
E sad nisam siguran to i mene muči jer bi to retail značilo da nemora.
razmišljam o uzimanju ove igre
možete li mi navesti prednosti i mane
Evo ovako bi ja to:
Prednost:
-kao da imas 3 razlicite igre u jednoj, pojedinacno kampanja za aliena, predatora i marinca s tim da se bas razlikuje igra sa sva tri, svako ima svoje drugacije prednosti i mane
-vrlo dobra grafika
-ispocetka dosta dobra SP kampanja
Nedostaci:
-SP poslije postaje nezanimljiv
-dosta je monotono, uglavnom radis iste stvari kroz cijelu kampanju
-monotono okruzenje, premda varira od suma do unutrasnjosti brodova sve to vuce na isto
-daleko od one AvP 2 atmosfere
MP nisam naveo ni pod jedno, nisam ga igrao pa ne znam je li dobar.
Uglavnom, meni osobno, igra je ispocetka bila jako dobra, nisam se mogao odvojiti od nje, ali kako poslije prelazim postaje mi nekako dosadnije, sve isto... Fali raznolikosti. E sad, mozda je MP jako dobar, to ne znam.
Slažem se sa time. Nekako postane premonotona...
ako ti jos nisu poslali i zaracunali, mozes preko zavvi.com narucit
s isporukom te izađe 160kn
Heh kasno vidio:( Ali nema veze, stalno narucujem sa game.co.uk i skupljam nagradne bodove :)
E kakvo je tvoje iskustvo s njima?
Čuo sam neke jako loše stvari na review-ima... Čuo sam da su ljudi znali tjednima čekati pošiljke, da bi znali primiti oštećene pakete i slično... Pa reko da čujem tvoje iskustvo. Ja sam za sada na game-u, jesu nešto skuplji ali s njima nikad nema problema i uvijek dođe u razumnom roku (cca 5 dana)
Čuo sam neke jako loše stvari na review-ima... Čuo sam da su ljudi znali tjednima čekati pošiljke, da bi znali primiti oštećene pakete i slično... Pa reko da čujem tvoje iskustvo. Ja sam za sada na game-u, jesu nešto skuplji ali s njima nikad nema problema i uvijek dođe u razumnom roku (cca 5 dana)
nikad problema sa zavvijem, a sto se tice ostecenih paketa, to je prije do nasih vrlih postara... bolje da ne znas sta meni rade... urizen zna :)
nikad problema sa zavvijem, a sto se tice ostecenih paketa, to je prije do nasih vrlih postara... bolje da ne znas sta meni rade... evil bastard zna :)
Skin him alive and hang 'im by the balls!
Dostavili mu tako... facehuggera
isporuka paketa ovisi o nasoj posti, ne o njima, jer ti narudzba moze biti poslana isti dan. npr, narucis nekoliko stvari istovremeno (tipa 2-3 filma ili igre) i poslju ti sve isti dan, ali salju u odvojenim paketima. i onda ti jedan dođe za recimo 3-5 dana, drugi ti dođe za 8, a treci za 9 dana. nema logike, ali na zalost to je tako kod nas.
sto se game-a tice, kod njih uvijek cekam u prosjeku 15 dana na isporuku i u zadnje vrijeme sve slabije narucujem od njih.
jedino pozitivno kod game-a su njihove collector's edition ekskluzive i bonusi koje nude sa predbiljezbama, nekad se isplate, ali najcesce ne
sto se game-a tice, kod njih uvijek cekam u prosjeku 15 dana na isporuku i u zadnje vrijeme sve slabije narucujem od njih.
jedino pozitivno kod game-a su njihove collector's edition ekskluzive i bonusi koje nude sa predbiljezbama, nekad se isplate, ali najcesce ne
WoW!
Stvarno? Pa meni se ovo nikad nije desilo... Uvijek 5 dana. (5 radnih dana tj.)
Ovo zvuči zabrinjavajuće...
Evo stigla je prva hrvatska online recenzija igre, kao ni većina ostalih nije nešto previsoka ocjena... prosjek
Ovo je uvjerljivo najgora, najbesmislenija i najnepismenija recenzija koju sam u životu pročitao, pa tko to piše!?
Mislim da je još tragičnije to što je osoba koja je to pisala bila najvjerovatnije plaćena za taj posao...
Pa piše ime autora ispod :). Meni je recenzija sasvim na mjestu, kao i ocjena igre, šaljivost kroz recenziju je plus naravno :). Jednostavno očekivao sam od AvP-a ipak nešto zanimljiviju igru, ovo je povremeno smotano i često vrlo monotono. MP je ipak plus, ali sve u svemu malo me razočarala.
jel ima neko problem sa uninstallom igre
ne vidim je ni u control panelu ni preko your uninstallera
izgleda da cu morati rucno obrisati install folder
zato jer je i nisi instalirao, to je neki kao rip, koliko sam ja shvatio (razor1911)
iako oni ne rade ripove
ja igram ovu igru i cisto mi je ok... a najvise je zabava zbog toga jer mozes igrat s marincima protiv Aliena i Predatora..