Age of Empires 3 multiplayer ??

poruka: 7
|
čitano: 4.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Postoji li mogucnost da se age of empires 3 igra u multiplayeru preko xfire ili nekog drugog programa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Veliki sam fan serijala Age of Empires i zanima me nekoliko stvari.

Prije svega, dali Microsoft planira napraviti nastavak serijala. Jer otkada su raspustili Ensemble Studios, rekli su da neće biti novih nastavaka, a brigu o ES serverima je preuzela neka druga kompanija. Međutim nedavno je te servere ponovno preuzeo Microsoft, a pojavila se i AoE online igra (nešto slično Travianu), što ulijeva zrno nade za nas, okorjele AoE igrače. Budući da nikako ne mogu doći do takvih informacija, možda mi vi možete pomoći.

Drugo pitanje je u vezi multiplayera. Trenutno igram AoE 3, a multiplayer sam igrao preko Hamachia u lanu. Mene sada zanima ako ima neki privatni server, gdje bih mogao igrati sa više ljudi (npr. garena, koja ima servere za AoE 1 i 2, ali ne i za AoE 3).

Hvala unaprijed na pomoći, vaš vjerni čitatelj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Age of Empires 3 multiplayer ??
Tonny N kaže...

Veliki sam fan serijala Age of Empires i zanima me nekoliko stvari.

Prije svega, dali Microsoft planira napraviti nastavak serijala. Jer otkada su raspustili Ensemble Studios, rekli su da neće biti novih nastavaka, a brigu o ES serverima je preuzela neka druga kompanija. Međutim nedavno je te servere ponovno preuzeo Microsoft, a pojavila se i AoE online igra (nešto slično Travianu), što ulijeva zrno nade za nas, okorjele AoE igrače. Budući da nikako ne mogu doći do takvih informacija, možda mi vi možete pomoći.

Drugo pitanje je u vezi multiplayera. Trenutno igram AoE 3, a multiplayer sam igrao preko Hamachia u lanu. Mene sada zanima ako ima neki privatni server, gdje bih mogao igrati sa više ljudi (npr. garena, koja ima servere za AoE 1 i 2, ali ne i za AoE 3).

Hvala unaprijed na pomoći, vaš vjerni čitatelj.

Probaj preko tunnglea!

Registriraj se i skini program.

14 godina
neaktivan

Hvala čovječe, uljepšao si mi život. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš i GameRanger ako na Tunngle nema igrača.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala. Btw, kako da na ovom forumu započnem novu temu? Nigdje ne vidim link za tako nešto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pisanje

Zanima me dali ima neki program, kojim bi recimo mogao pisati na alfabetskoj tipkovnici, a da mi on sve što napišem na tipkovnici napiše u nekom drugom pismu. Npr. glagoljici. I dali postoji program u kojem bi mogao napraviti neke svoje vlastite znakove, te da ih onda ispisujem na tipkovnici, a na ekranu ispadaju ti znakovi (nešto kao vlastito pismo).

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice