Act of Aggression

poruka: 10
|
čitano: 837
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Act of Aggression

I jel igra tko? RTS koji ima, po mom, dosta toga iz CC RA i CC Generals... Nije pretjerano tesko, treba ekonomizirati i malo razmisljat. Meni ok igra, svo vrijeme sam se vukao sa Generalsima jer volim moderno i donekle realno oruzje. WIC me malo razocarao al ovo mi izgleda ok. Sta vi mislite o toj igri?

P.S. Malo me zivciraju svi upgradeovi i slicnost zgrada, ali treba se covjek navikunut :D.

Pot piss

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Act of Aggression

Sudjelova sam u beti ali nije to više za mene. Nakon Wargame-a (koji je od istog studija) jednostavno nemogu nijedan drugi RTS igrati.

Iskreno mislim da su osli korak unazad. S druge strane dugo neki base building old school RTS nije bio na trzistu pa bi to moglo neku nostalgiju kod ljudi pobudit. Inace i ja sam odrastao na generalsima i na originalnom act of war-u (koji mi je bio bolji od generalsa,ozbiljniji).

Al eto,da nisam nikad igrao WG vjerojatno bi uronio u AoA,al nejde.

15 godina
neaktivan
Act of Aggression

Uzeo sam Steam key, pa da malo iznesem dojmove.

Eugen Systems odlično je prepoznao prazninu koja je nastala otkazivanjem C&C Generalsa 2 (2013.), kao i činjenicu da neki novi Command & Conquer nije izašao već 5 godina i da godinama nije izašla poštena klasična strategija s gradnjom baze i jedincia, skupljanjem resursa. Čini se da su dobro iskoristili potrebu fanova i igrača za sličnom strategijom s modernim oružjem i napravili vrlo dobar proizvod.

Tri su zaračene strane u sukobu USA, Chimera i Cartel - koji svojim lakšim naoružanjem, ali gerilskom taktikom, stealth tehnologijom i pokretljivošću neodoljivo podsjeća na NOD ili GLA u C&C-u. Frakcije su različite, svaka ima svojih specifičnosti, jakih strana i slabosti i stilova igranja. Sve u svemu, jedan klasičan vrlo solidan i dorađen C&C klon, ništa spektakularno novo, ali tu je sve ono što smo kod Command & Conquer serijala godinama voljeli, osobito dok ga je proizvodio legendarni Westwood Studios.

Glavna stvar kod svake strategije, zbog koje se isplati uzeti key, svakao je multiplayer koji je u Act of Aggression odličan, podsjeća na najbolje zlatne dane RTS-a s kraja 90-ih i početka milenija. Serveri su odlični, nema laga i sve fukcionira dobro i fluidno čak i u igrama za 6 ili 8 igrača. Igra je grafički predivna i dosta zahtjeva, može iskoristiti svu snagu i jakih računala, al ise za to detalji mogu dobro prilagođavati i igra radi solidno i na slabijim računalima. Zbog dobre multiplayer zabave isplati se uzeti key. Ako ste kao teenager žarko željeli igrati Tiberian Sun ili Red Alert 2 multiplayer protiv više igrača, ali vas je sputavao spor internet na analognom 56k modemu ili užasno skup internet koji je bio 9kn/ sat na HT-u, podsjetite se mladosti i zaigrajte odličan online multiplayer Act of Aggresiona, isplatit će vam se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 11:02 (dayvee).

0 0 hvala 0
17 godina
Act of Aggression

Igra je solidna ali ako ne ubace mogučnost modanja neće biti ni blizu generala. Generals Zero Hour je super igra baš zbog toga što ima tonu različitih modova od kojih ču spomenuti najbolje.

Rise of the reds

Contra

Shockwave

Untitled

Zero Hour Reborn

Ima čak i C&C Generals 2 mod.

0 0 hvala 0
13 godina
Hummer kaže...

Igra je solidna ali ako ne ubace mogučnost modanja neće biti ni blizu generala. Generals Zero Hour je super igra baš zbog toga što ima tonu različitih modova od kojih ču spomenuti najbolje.

Rise of the reds

Contra

Shockwave

Untitled

Zero Hour Reborn

Ima čak i C&C Generals 2 mod.

auuu da dada sjecam se ovoga!  :D

16 godina
odjavljen
Act of Aggression

Igra se čini dobra (veliki fan Đenerala i Tiberium Warsa) ali brate, 45€... Nema druge nego čekati akciju ili "akciju".

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Igra se čini dobra (veliki fan Đenerala i Tiberium Warsa) ali brate, 45€... Nema druge nego čekati akciju ili "akciju".

Pa nikad ne uzimaj keyeve od Steama već preko raznih siteva koji prodaju keyeve za puno manje novce.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-act-of-aggression-cd-key-compare-prices/

13 godina

Mene zapravo čudi kolko ljudi je očito fulalo originalni act of war i expanziju za istu. Izaslo poslije generalsa...Čak je i Totalbiscuit nedavno (relativno nedavno) stremao act of war...

Al da,šteta...Wargame sve to pobije. Evo jedan replay da sline poteku.

17 godina
Act of Aggression

Uspoređivati RTS koji nema gradnje baze sa onim koji ima nema smisla. To so dvije potpuno različite stvari.

0 0 hvala 0
15 godina
Act of Aggression

sad ce i Blitzkrieg 3

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice