4x igre za početnika

poruka: 9
|
čitano: 1.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Space 4x igre za početnika

Kolege forumaši.

imam dilemu nabaviti "endless space" ili "sword of the stars: ultimate collection"? Naravno može nešto treće jer sam vidio mnoge alternative na steamu ili gamespotu.

Bitno je reći da nemam iskustva s takvim tipom igara, osim eventualno Total war serijal (a ni tu nisam bio faca) pa bih htio nešto laganiji pritisak na moždane vijuge.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
4x igre za početnika

civilization

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 4x igre za početnika

taj serijal nije svemirski, ako se ne varam.

13 godina
neaktivan
4x igre za početnika

Ako te zanima real time u svemiru moja preporuka ti je sins of a solar empire, nedavno je izašla i ekspanzija rebelion, nisam je kupio još ali čujem da je dobra.

Što se tiče poteznih civilization 4 (možeš i 5 ali ai nije baš logičan nikako, čujem da je ai popravila nova ekspanzija pa ako misliš kupovati i nju onda je možda civ5 bolji izbor).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4x igre za početnika

Alpha Centauri, star i nije "svemirska" nego samo sci-fi, ali odlicna 4x igra.

Your appointment to FEMA should be finalized within the week. I've already discussed the matter with the senator.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 22:28 (D4RKL1NG).

1 0 hvala 0
17 godina

Niste rekli što mislite o predloženim igrama:

endless space ------

i

"sword of the stars 1 : ultimate collection"...

Te imam posuđene od susjeda, ali mi se ne da instalirati obje.

13 godina
neaktivan
4x igre za početnika

Nikada probao ni jednu od te dvije igre ali sam čuo dosta o sots-u, koliko sam skužio jedinica je dobra dok je drugi dio razočarao zbog bugovitosti, kada već imaš instaliraj, nemaš što izgubiri, što se tiče endless spacea imaš taj tb-ov video, iako se s njim ne slažem u nekim stvarima lik zna dobro procjeniti igre paa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4x igre za početnika

Još jedna preporuka za Alpha Centauri. Ako ga možeš natjerati da ti proradi definitivno probaj...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 21:10 (rustweaver).

0 0 hvala 0
17 godina

Sword of the stars mi stalno resetira pc. Neki bug?! Nije bitno. Time sam je eliminirao.

Sada ću krenuti na Endless Space. Novija je. Kažu na raznim review stranicama da je veoma dobra za taj žanr.

Ako mi ne bude išlo onda ću krenuti na "Aplha Centaury" u nadi da je nešto lakša.

Probao sam na nagovor "sins of solar empire". Prošao tutorial, ali koliko samo informacija i dugmadi ima :-)

Možda da se ipak vratim RPG žanru kojeg bolje poznajem :-D

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 18:58 (Korny1603987).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice