- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ja isto malo prije vidio vijest i baš mi je drago te izgleda da će napokon dovršiti igru samo da se okupe.
Čisto za info - jel ima gdje kaka najava ili recenzija.
Sjećam se da sam zadnji Duke Nukem igro na prijateljevom kompu sa ogromnih 64MbRAM(moj je tad imo 16) 
Duke Nukem Forever se počeo razvijati netom nakon velikog praska. Nakon milijardi i milijardi godina razvoja došlo je vrijeme kada bi trebao izaći na police dućana(milijun godina tamo vamo, to je za Duke Nukema ništa). Sada samo još treba da se 3D Realms raspadne.
Negdje sam rekel da Đuka nebu propal, to si svijet jednostavno ne može dozvoliti.
To je nekaj slično izjavi Ferrarija da se povlači iz F1, medijska pozornost = više para, u oba slučaja
Povraća mi se na DNF više nego na Daikatanu i Romera...
Ako neko nije u stanju napravit igru u 10ak ili koliko vec godina onda cemu opce prica. I citava fama oko tok đuke wauuuu ok pucacina je bila dobra prije 100 godina od onda nisu napravili nista ne temu đuke da bi ponovili uspjeh tako da ono who cares sta je sa 3d realmsom. Ionako ce taj DNF biti fail, svaki trailer dosad je u najmanju ruku prosječan, a ovako zivit na staroj slavi nema bas smisla. Malo bi se raspali pa malo ne bi. Malo igra izlazi malo ne. I sta se onda dogodi? Da se ljudima povraca ili da ih jednostavno boli briga 
Povraća mi se na DNF više nego na Daikatanu i Romera...
Mislim da smo od onog starog đuka podosta promjenili nacin igre,gledanje na igru i te stvari...
ispalo bude isto ko i s gta IV puno ocekivanja i svega a na kraju koma...
al nadajmo se da nece xD
Mislim da smo od onog starog đuka podosta promjenili nacin igre,gledanje na igru i te stvari...
ispalo bude isto ko i s gta IV puno ocekivanja i svega a na kraju koma...
al nadajmo se da nece xD
Cuj kako kome, meni je GTA prestao biti dobra igra jos nakon GTA2 i one famozne pticije perspektive. Trojka je jos bila osvjezenje ali me nijedan GTA nije drzao kao GTA2
Meni je GTA4 super :)
Meni je GTA4 super :)
Valjda će i taj Đuka već jednom izaći, ne sječam se ni ja kada su ga počeli najavljivat.
Offtopic:
Gta4 je dobar al je totalno neoptimiziran.
I meni je GTA 4 super, ali kad je izasel nisam ga mogel normalno igrati na svojem kompu od 6 soma kuna... to je bilo tak neoptimizirano da je to strasno, ajd sad je vec super, nakon 3 patcha su uspjeli neke stvari popraviti,zapravo vecinu...
al onaj pocetni dojam...katastrofalno los...
ajd dosta od gta, ima dosta topica o toj igri heh...
đuka: