Zalman CNPS10X EXTREME ili Quiet

poruka: 5
|
čitano: 1.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Znači zanima me koji od ova 2 ali jedino me brine sto imam 550 w napajanje pa ne znam dali ce moci vrtit ovoga extreme coolera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema ti veze napajanje, to ne troši ništa skoro.

Ja bi išao na Quiet, odlične performanse, a dosta je tiho.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Zalman CNPS10X EXTREME ili Quiet
Frenkyca kaže...

Znači zanima me koji od ova 2 ali jedino me brine sto imam 550 w napajanje pa ne znam dali ce moci vrtit ovoga extreme coolera

Kakve veze ima kakvog coolera imaš :S klokovan procesor troši struju a ne cooler (msm možda malčice oko 5-10w)..nemaš se šta brinuti uzimaj taj cooler ;)

15 godina
odjavljen

Ne trebaš se uopće brinut oće li ti napajanje moć "vrtit",

i onako se konektor od hladnjaka od CPU-a uključi u za to predviđen konektor na matičnoj ploči i to ne zahtjeva veliku voltažu i troši malo struje.

Rađe brini da ne pogriješiš socket koji ti podržava hladnjak koji namjeravaš kupit,

iako danas skoro pa svi hladnjaci podržavaju sve sockete od Intelova s775 i AMD 939 pa na dalje.

Ali za svaki slučaj pogledaj malo listu koju podržava da se ne zezneš.

EDIT: Prestigli su me {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 12:31 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Aha okej onda nema problema ma i jedan i drugi podrzavaju 1156 socket koji ja imam samo otpao mi je ovaj extreme dogidila se nesreca lik koji mi ga je trebao prodat novoga stavio ga je na sic i kolega od 120 kg je sjeo na njega i ode sve u k.... i tako da sam skoro plako xD ono popiz... sam i sad mi preostaje quiet ili cak performa sve je isto izmedu ta dva jedino quiet je malo tisi hladi na full load cpu za 2 stupnja manje nego performa ali je skuplji :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice