Stari komp overclock

poruka: 39
|
čitano: 7.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stari komp overclock

ma ako ga zelis overlockat samo naprijed (ja bih ,osobno,prvo zamjenio ventilator nekm jakim (da ti se od overlockanje ne pregrije)

inace  starci mi imaju isti problem---pc je jednostavno pretrpan

Pointless

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stari komp overclock
777-EL-777 kaže...

ma ako ga zelis overlockat samo naprijed (ja bih ,osobno,prvo zamjenio ventilator nekm jakim (da ti se od overlockanje ne pregrije)

nije pc pretrpan nego Windowsi.
The Man Who Broke A Dragons Heart...
17 godina
Ammon kaže...
777-EL-777 kaže...

nije pc pretrpan nego Windowsi.
 Ne nego harddisk.
Ako u windowse uđe tek za 2+min onda je do sporog harda, recimo meni je 14GB wd star 9god usao za cak 3 i pol minute u windowse xp sp3, a ta ista konfa na wd250gb za  normalnih 30-40sec (ak ne i prije).
Najviše na brzinu utjecu:
Harddisk, procesor, ram-i to vecina vas zna. Probaj eliminirat jedno po jedno ako mozes.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
Stari komp overclock

Ekipa,ja zbilja ne znam koje su to brije...te,"firefox se otvara za 7-8 sec....te,moja sestra igra flash igre s grafom od 128 Mb"...itd...

(nemojte zamjerit,ovo sam uzeo primjera radi).

Nedavno sam upogonio ponovo "zvijer" od Athlona 1700 +XP 1540Mhz OC...

(da...uspio sam ga i clockat za fenomenalnih 80 Mhz...hehehehe).

Ostatak konfiguracije je:

MBO: Aopen socket A AGP 4x,GPU Asus Radeon 9250 256 mb DDR2 128 bit,

HDD: Maxtor 80 Gb ATA 2 Mb Cashe, RAM: 1280 Mb SDRAM PC 133,Soundblaster Audigy SE  i napajanje MSI 450 W.

Taj stroj jednostavno super radi,uopće mi se ne čini sporim.

Čak mogu i neke stvari odrađivati u multitaskingu.

Npr: prebacujem Mp3 na mob,slušam mjuzu i još mogu i film zavrtit.

Što se game-anja tiče,nemam zamjerki također,kao stvoren je za stare igre poput Quake serijala(osim 4-rke),

Serious Sam FE&SE,Unreal Tournament 2003 i još neke igre,stare RPG itd.

Dečku treba najprije da stroj ful rastavi,počisti,promjeni pastu na procu i grafi...

te nadogradi radnu memoriju(ništa manje od 1 Gb) i to će onda radit kako spada.

Nisam mislio pametovati,niti biti bahat...samo sam iznio svoje mišljenje

( i pohvalio se moćnim strojem-ljutoooooom pilom....heheheheheheheBelji seSmijehCool)

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz 9x300 1.39 V GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb,256 bit DDR3 MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0 HDD: Seagate 320&500 Gb,32 Mb cashe SATA II MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz 1.97 V PWR: Fortron Blue Storm II 500 W LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stari komp overclock

BACKUP ,format i instaliraj tinyxp rev09 (bez IE,OE,WMP)i letit ce ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stari komp overclock

pa je.i ga neces formatitati neces ovo neces ono skup ti novi hardver onda ga klokaj (to ti je jedino ostalo) i kada to uradis skontat ces da ustvari nisi nista napravio osim sto zbog par mhz gore dole procesor se dzaba pregrijava jer ti ni kuler najvjerovatnije nije neki koji ga moze rashladiti na tom radnom taktu

0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Može pitanje?

Za koliko vremena uđeš u windowse s tim compom? mjeri na mobitelu vrijeme sa štopericom od kad stisnes power dok neuđeš u desktop.

Loool....si ti lud, pa čovjek nema toliko vremena Izlanuo se
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Može pitanje?

Za koliko vremena uđeš u windowse s tim compom? mjeri na mobitelu vrijeme sa štopericom od kad stisnes power dok neuđeš u desktop.

Misliš uć u windowse ono da se samo pokaže desktop ili da je komp spreman za rad (da se sve učitalo)?
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

pa je.i ga neces formatitati neces ovo neces ono skup ti novi hardver onda ga klokaj (to ti je jedino ostalo) i kada to uradis skontat ces da ustvari nisi nista napravio osim sto zbog par mhz gore dole procesor se dzaba pregrijava jer ti ni kuler najvjerovatnije nije neki koji ga moze rashladiti na tom radnom taktu

ajde malo pročitaj što sam napisao pa onda postaj....
glupo mi je formatirati disk na kojem ima četri i pol programa plus 2 igre....i eventualno pokoji dokument....također da idem kupit novi hardver ne bih niš napravio jer bih sve morao novo kupovat...
fromcelltohell kaže...

Ekipa,ja zbilja ne znam koje su to brije...te,"firefox se otvara za 7-8 sec....te,moja sestra igra flash igre s grafom od 128 Mb"...itd...

(nemojte zamjerit,ovo sam uzeo primjera radi).

Nedavno sam upogonio ponovo "zvijer" od Athlona 1700 +XP 1540Mhz OC...

(da...uspio sam ga i clockat za fenomenalnih 80 Mhz...hehehehe).

Ostatak konfiguracije je:

MBO: Aopen socket A AGP 4x,GPU Asus Radeon 9250 256 mb DDR2 128 bit,

HDD: Maxtor 80 Gb ATA 2 Mb Cashe, RAM: 1280 Mb SDRAM PC 133,Soundblaster Audigy SE  i napajanje MSI 450 W.

Taj stroj jednostavno super radi,uopće mi se ne čini sporim.

Čak mogu i neke stvari odrađivati u multitaskingu.

Npr: prebacujem Mp3 na mob,slušam mjuzu i još mogu i film zavrtit.

Što se game-anja tiče,nemam zamjerki također,kao stvoren je za stare igre poput Quake serijala(osim 4-rke),

Serious Sam FE&SE,Unreal Tournament 2003 i još neke igre,stare RPG itd.

Dečku treba najprije da stroj ful rastavi,počisti,promjeni pastu na procu i grafi...

te nadogradi radnu memoriju(ništa manje od 1 Gb) i to će onda radit kako spada.

Nisam mislio pametovati,niti biti bahat...samo sam iznio svoje mišljenje

( i pohvalio se moćnim strojem-ljutoooooom pilom....heheheheheheheBelji seSmijehCool)

Ovo tvoje je super komp u usporedbi s ovim o kojem pričamo...
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice