[Review] Scythe Mugen 2

poruka: 242
|
čitano: 80.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: [Review] Scythe Mugen 2

Ne treba tolki napon..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
surki kaže...

Pasta Artic Silver 5, taman montirano - dakle nije jos slegla kako treba.

Mugen 2 rev B

i5 750

Gigabyte p55-ud3

prvi screenshotovi:

nadam se da si mu ovoliki napon dao samo zbog testiranja mugena jer je to debelo previše,mom je trebalo 1.32 za 4.0ghz,sada se malo igram i držim ga na 3.6ghz na 1.175

i smijesno se malo grije i mugen cijelo vrije radi na mini. okretaja,mislim 800/min i u idlu je oko 32 a u igrama oko 50,a prime nakon mislim pola sata ima na SS

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 9:21 (dart_tom).
15 godina
protjeran

24/7 ga drzim na 1.18V i pod Primeom ne ide preko 60 a pod OCCT 61.

15 godina
protjeran
[Review] Scythe Mugen 2

PAZITE s instalacijom ovog hladnjaka! U ovom reviewu su spomenuti nekakve plastike koje treba stavit ispod sarafa... to ne postoji u kutiji nit se ne isporucuje sa hladnjakom, IKAKVE plastike. Uputstvo za instalaciju je sturo i nepotpuno. Uopce se ne zna koliko se sarafi trebaju ili smiju dotegnuti. Mene je instalacija ovog gov... stajala maticne ploce.

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 14:12 (Tallahasee).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

PAZITE s instalacijom ovog hladnjaka! U ovom reviewu su spomenuti nekakve plastike koje treba stavit ispod sarafa... to ne postoji u kutiji nit se ne isporucuje sa hladnjakom, IKAKVE plastike. Uputstvo za instalaciju je sturo i nepotpuno. Uopce se ne zna koliko se sarafi trebaju ili smiju dotegnuti. Mene je instalacija ovog gov... stajala maticne ploce.

U paketu se nalaze plastike i detaljno upuctvo instalacije!

17 godina
Tallahasee kaže...

hahaha

Stegni koliko god možeš ja jesam i ništa nije. Da nedolazi sa plastikom nego sa željezno-mekanim materijalom(50/50) backplate-om.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
pcfreak kaže...

Mozes mi pojasnit ovo "detaljno" uputstvo i pokazat gdje su te plastike?

Da, jedino je backplate gumiran i stavljen sa te strane na plocu.

So fucking What.
17 godina
Tallahasee kaže...
pcfreak kaže...

Misli se na plastiku koju moras maknut od AM2/3 socketa...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
pcfreak kaže...

Ima slika plastika na drugoj strani.

http://img682.imageshack.us/img682/6294/fotografija.jpg

15 godina
protjeran
pcfreak kaže...

SUPER! Ja nisam dobio te plastike. Nakon instalacije izgledalo je kao na slikama. I nije mi jasno zasto su u verziji koju sam ja kupio glave sarafa s donje strane zaobljene? U stvari nije mi uopce jasno gdje je nastao kratki spoj i skurio maticnu.

Nije nista puklo na maticnoj, vidljivo. Jedino mozda podnozje proca, a to ne vidim. Maticna izgleda citava, ali ne radi nakon instalacije Mugena.

So fucking What.
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
pcfreak kaže...

SUPER! Ja nisam dobio te plastike. Nakon instalacije izgledalo je kao na slikama. I nije mi jasno zasto su u verziji koju sam ja kupio glave sarafa s donje strane zaobljene? U stvari nije mi uopce jasno gdje je nastao kratki spoj i skurio maticnu.

Nije nista puklo na maticnoj, vidljivo. Jedino mozda podnozje proca, a to ne vidim. Maticna izgleda citava, ali ne radi nakon instalacije Mugena.

Stvarno ne znam!Neodlučan

15 godina
protjeran
[Review] Scythe Mugen 2

Jel se vama malo spigala maticna prilikom ugradnje MUGENA?Nevinašce

0 0 hvala 0
17 godina
[Review] Scythe Mugen 2

Ne.

http://www.mediafire.com/?mw0yjyjwjij

1 0 hvala 1
15 godina
[Review] Scythe Mugen 2

Definitivno hladnjak koji uzimam svom 1055 t kad ga kupim nakon ljeta, e sad zanima me par stvari, dali stane u cm 690 2 advanced , u idleu spusti okretaje na 200, lol pa to je u biti pasivno to se uopce ne cuje jel? Dali ga netko ima na 1055t da pitam za temperature, te kolika mu je cijena?

EDIT: nasao u linksu 339kn, super cijena, samo mi potrvdite ako nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 22:35 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

Definitivno hladnjak koji uzimam svom 1055 t kad ga kupim nakon ljeta, e sad zanima me par stvari, dali stane u cm 690 2 advanced , u idleu spusti okretaje na 200, lol pa to je u biti pasivno to se uopce ne cuje jel? Dali ga netko ima na 1055t da pitam za temperature, te kolika mu je cijena?

EDIT: nasao u linksu 339kn, super cijena, samo mi potrvdite ako nije problem.

Nečuje se ni na 500 okretaja, tek na 750 onako malo i to samo propuh.

Garantiram da na 500 rpm-a drži proc u igrama bez problema. Ja sam ga platio 350kn prije već dosta vremena.

Inače za cijene koristiš www.nabava.net

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 22:57 (Hyperion).
15 godina
[Review] Scythe Mugen 2

evo nasao sam ode, lik je thubana 1055t sa mugenom 2 clockao na 4.3 ghz, predobro, max temperatura proca mu je bila 51 a jezgri 44-45, pise sa strane u everestu, pogledajte :

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2069803

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

cpu napon 1.58v i sa mugenom 51°C u full load-u.....sry ali ja u ovo nemogu vjerovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Toni2000 kaže...

cpu napon 1.58v i sa mugenom 51°C u full load-u.....sry ali ja u ovo nemogu vjerovat

A šta nemaš vjerovati?

Imao je puno ventova, možda bilo na otvorenom i eto ga.

Ja svog x3 720 vrtio na 1.65V i 3.87GHz sa otključanom jezgrom (kak bi se reklo burst - sva moć moga procesora na ovoj matičnoj) pa je bila na 500rpm-a 55C.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

a da ubiti, dovoljno da mu klima sa metar puse po cooleru punom snagom...

al ono, kad sam vidio taj napon i tu temp...ostao sam paf Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 23:16 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
[Review] Scythe Mugen 2

jbt stvarno, ima napon 1.58 ja sam tek sad vidio, predobro, ali inace se ti amd-i ne griju bas jako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

jbt stvarno, ima napon 1.58 ja sam tek sad vidio, predobro, ali inace se ti amd-i ne griju bas jako.

Da intel je puno osjetljiviji na napon.

AMD možda ima TDP poveći, ali se tko zna iz kojeg razloga manje grije. Šteta što netrpe velike temperature moj se na 80C već gasi, sada dali je to bilo zbog poveće,ali stabilne frekvencije (to uz veću temperaturu dodatno povećava nestabilnost pa je možda zato dobio BSOD) ili već zbog same temperature neznam treba još testirat.

15 godina
[Review] Scythe Mugen 2

istina, inteli se na puno manjoj voltazi puno vise griju, btw, tvoj se gasi na 80, pa sta oces nije 80 bas ni malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

istina, inteli se na puno manjoj voltazi puno vise griju, btw, tvoj se gasi na 80, pa sta oces nije 80 bas ni malo.

Da znam nikad mi ne prelazi 40-45 u normalnim uvjetima.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina

pa dobro je to, bilo mi je malo cudno kad mi je microman reko da mu i7 860 clockan na 4,2 ( to mu je max stabilno ) sa nekim bolesnim coolerom, mislim  cnps10x performa ide na 85c u loadu,, ja nisam mogao vjerovat pa to je nuklearna toplana, ja mislim da se na tom hladnjaku jaje moze ispec lol.

16 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

planiram uzet mugen 2 rev b za moj i5 al neznam dal će stat, pa ako netko možće odokativnu procjenu bacit :)

1 1
2 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mamutarka kaže...

planiram uzet mugen 2 rev b za moj i5 al neznam dal će stat, pa ako netko možće odokativnu procjenu bacit :)

Stat ce,ali imas mjere hladnjaka pa provjeri.

15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

U koje kućište bi ga stavio?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
[Review] Scythe Mugen 2
mugen 2 stane u cm 690 2 advanced jeli?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
mugen 2 stane u cm 690 2 advanced jeli?

Stane.

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

Evo da se i ja pohvalim da imam Scythe Mugen 2 u svom kompu, nabavljen u Linksu jučer. Jednostavno rečeno, predobar, samo malo mrdav za spojit na komp. Vrti mi se na oko 450 RPM i temperatura proca je oko 37 °C. Prezadovoljan sam.

Evo i koja slikica...

[url=http://profile.xfire.com/suvausta][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/suvausta.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice