slike
bas ti je nered u tom antecu...
slike
bas ti je nered u tom antecu...
Trebao bi stat ako zauzima točno 2 slota, baš su jadno tu ultimate napravili, zašto bezveze ide sa donje strane kartice hladnjak, a ne normalno sa gornje???
Ne vjerujem da ce MUGEN stat?
http://img219.imageshack.us/img219/103/fotografijaf.jpg
Batista hoce biti velike razlike u performansama ili skroz male?
Ići će mugen bez brige , ja ga imam, stavit ću vam sliku, ali STAT će ti 1000%(ak treba još koja slika samo recite)
Ići će mugen bez brige , ja ga imam, stavit ću vam sliku, ali STAT će ti 1000%(ak treba još koja slika samo recite)
Izgleda da ce mi MUGEN savršeno stati,puno hvala!
Kaj vi mislite da svaka maticna ploca ima isti razmak izmedju komponenata... Nema sanse da stane na MA785G-UD3H... Uglavnom vidjet ces rezultat... A ovaj lik koji je reko da stane, ocito nije primjetio da su razlicite ploce u igri...
Jako sumnjam da stane i na ovakvu verziju maticne... Postao si sliku di je samo Mugen, a di je heatsink od Ultimate-a ? V riti
Kaj vi mislite da svaka maticna ploca ima isti razmak izmedju komponenata... Nema sanse da stane na MA785G-UD3H... Uglavnom vidjet ces rezultat... A ovaj lik koji je reko da stane, ocito nije primjetio da su razlicite ploce u igri...
Jako sumnjam da stane i na ovakvu verziju maticne... Postao si sliku di je samo Mugen, a di je heatsink od Ultimate-a ? V riti
Ma ići će.Moja matična je manja od njegove pa ide, bit će tijesno ali BIT ĆE.
Ja bih rekao da bi stao, a uostalom ak nestane i onako treba samo 1cm fali samo se zaokrene za 90° i stat će.
Evo moja matična je skoro ista kao ona, isto je jedan pci-e x1 do pci-e x16 slota , jedino meni nebi stalo zbog ovog zalmana na NB-u.
Kaj ce bit ako grafu stavim u donji utor,kolko manje performanse?
HA- vidjet ćeš..
A zašto si ne kupiš i hladnjak za grafu(rabljeni ili novi)......
Hvala prijatelju i meni si puno pomogao. Super si sredio kućište.
HA- vidjet ćeš..
A zašto si ne kupiš i hladnjak za grafu(rabljeni ili novi)......
Zato kaj je ovaj dobar! :D
Imam!
Do jaja je!
Došao je Mugen 2 u links.
Što mislite da li će stati u ovo kućište i na matičnu ?
Kolka je sirina kucista?
Ma nisam ga kupio, širina je 195.
A mislim oće li stat n kraju ?
Imam osjećaj kao da neće stat zbog chipset.
A mislim oće li stat n kraju ?
Imam osjećaj kao da neće stat zbog chipset.
Ako je heatsink od chipseta visi od RAM-a, onda nece stat
Bum provjerio.
Heatsink je viši od rama, ali našao sam ovo:
Matična je ista kao moja samo je model max (4 sata porta više).
Našao sam još jednu sliku.Piše da je visina 39, a visina mog heatsinka je 36.
Za svaki slučaj ja sam ipak poslao mail abit - ovom supportu.
Abitica...
Abitica...
?
Abitica...
?
Ne proizvode se vise...
Zelim ti puno srece... :) Izgleda da ce stat... Nisam dugo buljio u svoj komp pa mi to promaklo... Samo znam da mi je vent gotovo na RAM-u, poravnan s heatsinkom....
Ma znam.
Jako lipa matična.
Stao je bez problema.
Pasta Artic Silver 5, taman montirano - dakle nije jos slegla kako treba.
Mugen 2 rev B
i5 750
Gigabyte p55-ud3
Koliko si paste stavio?
Bome se taj i5 grije...