sta se mogu i graficke overclockirat???

Ja sam svoj q6600 G0 na ausus P5K ploči stavio na 3 Ghz FSB 9x333 Vcore 1.18 (Bios) što padne na nekih 1.15-1.16 u windozama uz Vdroop enabled u biosu.
Probao sam i 3.2 Ghz sa FSB 8x400 i Vcore 1.24, ali nisam vidio nikakva vidljiva ubrzanja,
Da neotvaram novu temu postat cu ovdje...
Imam problema sa oc q6600.. eist i c1e sam iskljucio, fsb sam digao na 333, a vcore na 1.26, ali kad izlazim iz biosa komp mi se par puta restarta i tek onda zalazi u win i proc se vraca na 2.4.... maticna je ep45-ds3, memorija OCZ 2x2gb 800mhz
333*9 = 3.0 GHZ? ako da trebat ces veci Vcore, na 1.285V bi trebalo raditi, pokusaj i koji korak nize
Nista opet mi se ista stvar događa... probao sam i sa vecom voltazom ali nista...
Nista opet mi se ista stvar događa... probao sam i sa vecom voltazom ali nista...
Pa naravno da nisam samo to promjenio evo kompletnih promjena, a vidim da imamo isti proc i mat mozda imas neki konkretniji savjet...
Dakle ovo sam promjenio kad sam na 3.2 isao clockati proc:
Clock ratio sam stavio na x8, Frequency sam stavio na 400, pci express freq. na 100, latencije memorije sam stavio na 5-5-5-15, voltazu memorije sam ostavio na defaultu tj 1.8v, cpu voltazu sam dizao da 1.4...eist i c1e sam stavio disabled kao i c.i.a.2... ovo je memorija http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010417.... revizija proca je G0... FSB:RAM mi je u omjeru 1:1...
Gledaj 4. dio:
Sve sam ja to pogledao i na tom linku i na ovom forumu, ali dosao sam ovdje sa konkretnim pitanje koji mozes procitati par postova iznad te sam trazio pomoc nekog iskusnije da mi kaze zbog cega mi se to događa. Da sam otvorio temu kako overlockati procesor tvoj link bi mi bio od velike pomoci, ali posto nesto vec nesto znam i imam konkretan problem isto tako bi molio i konkretan odgovor....
Dal bi ja mogao OC procesor Q6600 na ovoj matičnoj::MB Asrock 4coredual vsta??? Znam što mi sve treba za OC sam me zanima dal mogu na ovoj ili?