Problem s overclockingom na windows 7

poruka: 7
|
čitano: 988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam windows 7 ultimate 32 bit i ati karticu sa 10.7 driverima i koji god program za overclocking pokrenem izbaci ili neki error ili mi jednostavno ne dopusta da podignem gpu takt. ne razumijem zasto. probo sam ati tray tool, riva tuner, EVGA Precision, ATITool i sa nijednim nemogu. jel ima neko rjesenje ? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s overclockingom na windows 7

itko ???

17 godina
protjeran
RE: Problem s overclockingom na windows 7

Reci o kojoj se točno kartici radi kod tebe?

Inače vidim da je ATI jer si spomenuo drajver 10.7?

Stavi si drajver 10.3 zadnji koji kod mene sve uredno vrti i igre do benchmarkanja...

Ja clockam HD5850 sa MSI AfterBurnerOsmijeh

sweet pandemonium
15 godina
neaktivan

imam sapphire hd 5670 1gb. i ja sam probo sa tim afterburnerom i dopusta mi najvise 775 a tolko je default clock. cito sam na netu da se moze dignut do 900 pa bi to htio.stavit cu te starije drivere pa probat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

instaliro sam drivere 10.3 i instaliro sam msi afterburneri sad u ati catalystu ima mogucnost overclocking i daje mi gpu clock na 850 i memory clock na 1050 i kad odem u msi afterburner on mi dopusta isto tolko.ja hocu stavit npr. 880 i on me vrati na 850 i ne dopusta mi da stavim preko 850. isto tako i sa memory clockom neda preko 1050. ne kuzim zasto.

0 0 hvala 0
15 godina

ja imam isti problem sa gigabyte 5670 1 gb.  ne dozvoljava mi da dignem takt iznad 850 i 1050..... zna li tko rješenje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

riješio sam problem Smijeh

uspio sam sa MSI Afterburner.

morate u MSI Afterburneru osposobiti Unofficial Overcloacking i ugasiti CCC

evo kako:

http://www.overclock.net/ati/641299-guide-enabling-unofficial-overclocking-msi-afterburner.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice