Želio bih clockati grafu,nvidiu 7600gt,zanima me koliko bih mogao otprilike izvući i da li se isplati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A dajte, pomozite mi
Pomoglo bi da nam rekneš na kojim taktovima ti trenutno radi grafička i kakve su joj temperature dok miruje i dok igraš. Bez toga ti malo toga možemo reći.
Pomoglo bi da nam rekneš na kojim taktovima ti trenutno radi grafička i kakve su joj temperature dok miruje i dok igraš. Bez toga ti malo toga možemo reći.
S takvim temperaturama nebudes previse OC..i ovo je previse
S takvim temperaturama nebudes previse OC..i ovo je previse
AJde ljudi. pomozite
Ako želiš sigurno clockati morat ćeš kupiti novi hladnjak za grafu. ja se u hladnjake baš i ne razumijem tako da sačekaj dok se pojavi ona ekipa koja se u to razumije pa da ti preporuče nekakav dobar hladnjak. S ovim temperaturama nebi smio dizati vise od +50Mhz GPU i 50-80 memoriju, a i to je riskantno.
Pomoglo bi i kad bi napisao čija je kartica (gainward, gigabyte...)...., tj. točan model.
Nego, sa ovim temperaturama čini mi se da imaš pasivno hlađenje na kartici?
Ak je tak, onda ćeš morati neki ventilatorčić prišarafiti na nju prije OC-a.
Jel imaš garanciju? Ako imaš samo opleti...pa i ak ju skuriš, lijepo zamijeniš za novu....sam malo nabacaj prašine u hladnjak, kao da je izgledalo da nije mogao ohladiti....
Ako namjeravas kupovat drugi hladnjak uzmi si jedan od ova dva: accelero s1(po potrebi na njega montiras 120mm vent)
ili
Zalman vf900-cu
+ hladnjaci za memoriju
zalman ZM-RHS1
I onda mozes nabaciti malo zesci OC..
Jel imaš garanciju? Ako imaš samo opleti...pa i ak ju skuriš, lijepo zamijeniš za novu....sam malo nabacaj prašine u hladnjak, kao da je izgledalo da nije mogao ohladiti....