Nvidia 7600gt

poruka: 12
|
čitano: 2.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nvidia 7600gt

Želio bih clockati grafu,nvidiu 7600gt,zanima me koliko bih mogao otprilike izvući i da li se isplati?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nvidia 7600gt

A dajte, pomozite mi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

Pomoglo bi da nam rekneš na kojim taktovima ti trenutno radi grafička i kakve su joj temperature dok miruje i dok igraš. Bez toga ti malo toga možemo reći.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nvidia 7600gt
scorpion667 kaže...

Pomoglo bi da nam rekneš na kojim taktovima ti trenutno radi grafička i kakve su joj temperature dok miruje i dok igraš. Bez toga ti malo toga možemo reći.

sorry.čisti sam početnik pa nisam znao.temperatura u normalnom radu je od 56 do 59, a u igranju i do 83 stupnja,Nadam se da je pomoglo
17 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

S takvim temperaturama  nebudes previse OC..i ovo je previseViče

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lion King kaže...

S takvim temperaturama  nebudes previse OC..i ovo je previseViče

I što predlažeš
16 godina
protjeran
Nvidia 7600gt

AJde ljudi. pomozite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

Ako želiš sigurno clockati morat ćeš kupiti novi hladnjak za grafu. ja se u hladnjake baš i ne razumijem tako da sačekaj dok se pojavi ona ekipa koja se u to razumije pa da ti preporuče nekakav dobar hladnjak. S ovim temperaturama nebi smio dizati vise od +50Mhz GPU i 50-80 memoriju, a i to je riskantno.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

Pomoglo bi i kad bi napisao čija je kartica (gainward, gigabyte...)...., tj. točan model.

Nego, sa ovim temperaturama čini mi se da imaš pasivno hlađenje na kartici?

Ak je tak, onda ćeš morati neki ventilatorčić prišarafiti na nju prije OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

Jel imaš garanciju? Ako imaš samo opleti...pa i ak ju skuriš, lijepo zamijeniš za novu....sam malo nabacaj prašine u hladnjak, kao da je izgledalo da nije mogao ohladiti....Namigiva

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia 7600gt

Ako namjeravas kupovat drugi hladnjak uzmi si jedan od ova dva: accelero s1(po potrebi na njega montiras 120mm vent)

ili

Zalman vf900-cu

+ hladnjaci za memoriju

zalman ZM-RHS1

I onda mozes nabaciti malo zesci OC..Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Core2Duo2 kaže...

Jel imaš garanciju? Ako imaš samo opleti...pa i ak ju skuriš, lijepo zamijeniš za novu....sam malo nabacaj prašine u hladnjak, kao da je izgledalo da nije mogao ohladiti....Namigiva

Komp je star već 3 godine.No još me drži.Sljedeću godinu ću si kupiti vjerojatno nov.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice