Molim vas za pomoć.Problem mog racunala su jako velike temperature pa su mi savjetovali da smanjim voltazu.Komp mi se gasio,restarto i neznam vise ni ja sta,pa bih vas molio za pomoc oko bios-a.Može li nekakav tutorial sa slikama ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako ne znaš kako se radi u BIOS-u
radije nemoj ništa
ako previše smanjiš voltažu PC će ti biti nestabilan
(nekontrolirano resetiranje)
A očisti ga od prašine i to temeljito.
Molim vas za pomoć.Problem mog racunala su jako velike temperature pa su mi savjetovali da smanjim voltazu.Komp mi se gasio,restarto i neznam vise ni ja sta,pa bih vas molio za pomoc oko bios-a.Može li nekakav tutorial sa slikama ?
Ako je BIOS na defaultnim postavkama NE dirati u napon ništa jer to neće pomoći ničemu!
Prvo počisti sve od prašine i razmisli o nekom boljem hlađenju, ako već dolazi do pregrijavanja!!
Vidim da je tema aktivna pa ako može jedno pitanje : Clocko sam celerona iz 2.0ghz na 2.66ghz,a voltaža je 1.472 V kak je bila,a clockam ga sa stock hladnjakom jel to u redu ?
Vidim da je tema aktivna pa ako može jedno pitanje : Clocko sam celerona iz 2.0ghz na 2.66ghz,a voltaža je 1.472 V kak je bila,a clockam ga sa stock hladnjakom jel to u redu ?

Pogledaj kakve su ti temperature, ali ako nisi dizo voltažu nema razloga da temperature puno skoče...