Zanima me koje je vodeno od ova dva bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nema nikoga na forumu?
Niti prvo,niti drugo nemoj uzimat .
Noctua NH-D14 ili H70 kada dođe kod nas.Noctuu i sam imam,tako da znam o čemu ti pričam.55 C pod opterećenjem mi je procesor na 3.7Ghz(nejde dalje zbog matične).Najbolji zračni cooler kod nas trenutno.Ili si pak pogledaj Corsair H70 to bi isto trebalo biti dobro.To ti je moja preporuka.
Noctua NH-D14 ili H70 kada dođe kod nas.Noctuu i sam imam,tako da znam o čemu ti pričam.55 C pod opterećenjem mi je procesor na 3.7Ghz(nejde dalje zbog matične).Najbolji zračni cooler kod nas trenutno.Ili si pak pogledaj Corsair H70 to bi isto trebalo biti dobro.To ti je moja preporuka.
Ako se nevaram, Plahi, već imaš H50 i to sa pravim ventovima, tako da maltene imaš H70, dobit ćeš možda s stupanj-dva bolje temperature ali pitanje je pod koju cjenu, ja se isto slažem, pogledaju Noctua-u, ili Thermaltake Silver Arrow, kažu da je navodno bolji i od Noctua-e, a za BigWater 745, ne znam ništa pouzdano tako da neću komentirat!?
Baš me zainteresirao Thermaltake Silver Arrow...
Baš me zainteresirao Thermaltake Silver Arrow...
Ima ga kod nas? Ljinkujte me! Haha
Koju imaš termalnu pastu?