zanima me dali mi se isplati clockati komp i kako :D
GRAF: NVIDIA GeForce 9400 GT
CPU: Intel Corel Duo E2160 1.80GHz
Maticna: Gigabyte S-Series 945P-S3
PSU: 230V= neznam koliko je to W
zanima me dali mi se isplati clockati komp i kako :D
GRAF: NVIDIA GeForce 9400 GT
CPU: Intel Corel Duo E2160 1.80GHz
Maticna: Gigabyte S-Series 945P-S3
PSU: 230V= neznam koliko je to W
Za pocetak samo podizi u BIOSu FSB u koracima po 15 ak MHz, svaki put kad podignes onda i restartas komp, pa opet u bios i tako u krug.
Iako mi se po tvom postu cini da neces ni u bios znat uc, znaci kod bootanja kompa stisnes F2 ili DEL, ili sta drugo, ovisno o maticnoj.
Inace jos je jako bitan podatak koji ram imas, koliko MHz ima nazivno.
Koji cooler imas.
I PSU je bitan, a ovaj tvoj podatak od 230 V ti je isto kao i da kazes da ti televizija ima 230 V. Tako da to nema nikakve veze.
Skini bocnu stranicu i procitaj koje je napajanje, marka i snaga.
Sad nemam vremena detaljnije objasnjavat, ovo ti je samo ukratko
Za pocetak samo podizi u BIOSu FSB u koracima po 15 ak MHz, svaki put kad podignes onda i restartas komp, pa opet u bios i tako u krug.
Iako mi se po tvom postu cini da neces ni u bios znat uc, znaci kod bootanja kompa stisnes F2 ili DEL, ili sta drugo, ovisno o maticnoj.
Koji cooler imas.
I PSU je bitan, a ovaj tvoj podatak od 230 V ti je isto kao i da kazes da ti televizija ima 230 V. Tako da to nema nikakve veze.
Dizanje za 15FSB se ne preporučuje. Diži od 5-10
Koji cooler imas.
Dizanje za 15FSB se ne preporučuje. Diži od 5-10
Covjek ima core duo moze dignut i za 30 prva 2-3 koraka, ali sad da ne objasnjavam detaljno, kad o svemu vec ima detaljna tema...onda nek dize slobodno za 15 ak.
Ni jedan me jos nije na taj nacin iznevjerio. A kloknu sam ih stvarno puno, u zadnje 2-3 godine mi više od 60% mušterija privatnih trazi i klokanje.