Clockanje ili ne?

poruka: 5
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Clockanje ili ne?

zanima me dali mi se isplati clockati komp i kako :D

GRAF: NVIDIA GeForce 9400 GT

CPU: Intel Corel Duo E2160 1.80GHz

Maticna: Gigabyte S-Series 945P-S3

PSU: 230V= neznam koliko je to W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Clockanje ili ne?

Klokaj.. Tema o tome.. LOCK!

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina

Za pocetak samo podizi u BIOSu FSB u koracima po 15 ak MHz, svaki put kad podignes onda i restartas komp, pa opet u bios i tako u krug.

Iako mi se po tvom postu cini da neces ni u bios znat uc, znaci kod bootanja kompa stisnes F2 ili DEL, ili sta drugo, ovisno o maticnoj.

Inace jos je jako bitan podatak koji ram imas, koliko MHz ima nazivno.

Koji cooler imas.

I PSU je bitan, a ovaj tvoj podatak od 230 V ti je isto kao i da kazes da ti televizija ima 230 V. Tako da to nema nikakve veze.

Skini bocnu stranicu i procitaj koje je napajanje, marka i snaga.

Sad nemam vremena detaljnije objasnjavat, ovo ti je samo ukratko

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Za pocetak samo podizi u BIOSu FSB u koracima po 15 ak MHz, svaki put kad podignes onda i restartas komp, pa opet u bios i tako u krug.

Iako mi se po tvom postu cini da neces ni u bios znat uc, znaci kod bootanja kompa stisnes F2 ili DEL, ili sta drugo, ovisno o maticnoj.

Koji cooler imas.

I PSU je bitan, a ovaj tvoj podatak od 230 V ti je isto kao i da kazes da ti televizija ima 230 V. Tako da to nema nikakve veze.

Dizanje za 15FSB se ne preporučuje. Diži od 5-10

http://gtabalkan.com
15 godina
joze kaže...
miki1981 kaže...

Koji cooler imas.

Dizanje za 15FSB se ne preporučuje. Diži od 5-10

Covjek ima core duo moze dignut i za 30 prva 2-3 koraka, ali sad da ne objasnjavam detaljno, kad o svemu vec ima detaljna tema...onda nek dize slobodno za 15 ak.

Ni jedan me jos nije na taj nacin iznevjerio. A kloknu sam ih stvarno puno, u zadnje 2-3 godine mi više od 60% mušterija privatnih trazi i klokanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice