Zivot u kanadi

poruka: 5
|
čitano: 3.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Zivot u kanadi

Pozdrav forumasi,imam jedno pitanje.
Moj brat moze da dobije iseljenicku vizu-Imigrantska viza pa mi razmisljamo o zivotu u kanadi-vancuver-ottawa-ontario-toronto ne bitno

sada moje pitanje je sledece,da li ima jeftinih kuca na dva sprata da se kupe--Rodbina je 7 clanova-tj sada su 2 obitelji
da li je pametno prodati 1 novu kucu na 2 sprata-etaže i jednu staru kucu sa jednom
etažom i otici tamo zivjeti,Imam i dobrog prijatelja u kanadi stupicu u kontakt uskoro sa njim? ja brat,i sestra znamo dobro engleski,---ja malo manje --i da li neko ko zivi tamo i ako ima nekog od obitelji moze da mi kaze nesto vise o zivotu tamo?

ako neko moze da me malo uputi moj skype je nedeljko.kuzek

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 0:14 (Bokilis).
14 godina
Re: Zivot u kanadi
Bokilis kaže...

Pozdrav forumasi,imam jedno pitanje.
Moj brat moze da dobije iseljenicku vizu-Imigrantska viza pa mi razmisljamo o zivotu u kanadi-vancuver-ottawa-ontario-toronto ne bitno

sada moje pitanje je sledece,da li ima jeftinih kuca na dva sprata da se kupe--Rodbina je 7 clanova-tj sada su 2 obitelji
da li je pametno prodati 1 novu kucu na 2 sprata-etaže i jednu staru kucu sa jednom
etažom i otici tamo zivjeti,Imam i dobrog prijatelja u kanadi stupicu u kontakt uskoro sa njim? ja brat,i sestra znamo dobro engleski,---ja malo manje --i da li neko ko zivi tamo i ako ima nekog od obitelji moze da mi kaze nesto vise o zivotu tamo?

ako neko moze da me malo uputi moj skype je nedeljko.kuzek

NHF, kad sam vidio naslov, nisam mogao izdržati.

Probaj negdje drugdje, ovdje ćeš teško dobiti pravi odgovor.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Re: Zivot u kanadi

Deus ti je tamo koliko znam, pa pitaj njega...vjerujem da je voljan pomoći ti...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Zivot u kanadi

Imam frenda koji je nasao posao u kanadi (ne preko agencije) prije godinu dana pokupio obitelj, dvoje djece i suprugu, otisao te se nema namjere vracati u HR jer su uvijeti rada odlicni, za razliku od ovih u RH. Premda radi kao obican KV radnik za tokarskim strojem (cnc preciznije). Placa je oko 4000 dolariča ako radi 8 sati a moze i vise s tim da se prekovremeni placaju vise ali opet to ovisi od firme do firme. No savjet ONIMA koji zele otici u Kanadu i biti na SOCIJALI, Kanadjani nisu glupavi i takvi ljudi im ne trebaju pa se vrlo brzo vrate jer u Kanadi nema zivota od socijale posebno ne za imigrante. Stoga ako ste spremni, zdravi, relativno mladi ili imate dobro radno iskustvo naci cete posao vrlo brzo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 3:41 (Chdtf).
10 godina
neaktivan
Zivot u kanadi

Pozdrav svima..

Imam nekoliko pitanja pa ako ima neko voljan da mi odg..

Suprug,trogodisnje dijete i ja zelimo u Kanadu.. E sad,suprug ima u torontu brata i isli bi kod njega turisticki.. Supruga gore ceka posao pa me zanima koja varijanta je najbolja? Turisticki? Pa da u hodu rjesavamo radnu dozvolu? Da li je tako moguce? Ili s lmo? I kako to tocno funkcionira? Sto trebamo u tom slucaju i kome se obratit? Koje papire imati? Koliko novca,tj citam da treba neka potvrda o stanju racuna? Mozemo li traziti od suprugovog brata neku potvrdu o uzdrzavanju dok ne krenemo raditi? 

I imamo kredite i ja i suprug? Da li nam to moze otezati odlazak ili se moze nesto i po pitanju toga napraviti? 

Hvala svima koji su spremni pomoci u odgovorima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice