Zarada na Youtubeu

poruka: 20
|
čitano: 7.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zarada na Youtubeu

pitanjce što se tiće zarade na jubitou preko njihovog partner programa, piše da ne plačaju u državu hrvatsku jeli ja mogu po sad ovom novom zakonu, otvorit račun u nekoj banci u inozemstvu u zemlji u kojoj isplačuju pa tako dobivat pare ili ništa od toga dok oni i sužbeno ne priznaju hrvatsku za taj program

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
Zarada na Youtubeu

da sad ne otvaram novu temu,idem malo off topic.

Prvi put cujem za tako nesto,ako bi mogao mi to opisat kako zaradit preko you tube?

15 godina
neaktivan
Zarada na Youtubeu

Pa preko ovog njihovog partner programa, ako imaš određeni broj gledatelja onda s njima potpisivaš ugovor da oni tj. google reklamiraju neke stvari u suradnji sa tobom i da ti dobijaš određeni dio zarade, nezanm točno koliko, nije mi ni bitno, ali ako se može izvuči barem 10 dolara ja ću opet biti sretan, a tu je problem što ima samo 21 država u kojoj oni isplačuju tu zaradu a među njima nije hrvatska, pa me zanima dali mogu ja po ovom novom zakonu otvorit račun u recimo italiji pa da njega uplačuju, dali će oni priznati taj račun ili treb čekati daok ne uvrste hrvatsku na taj popis

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
RE: Zarada na Youtubeu

aha,hvala

16 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Pa preko ovog njihovog partner programa, ako imaš određeni broj gledatelja onda s njima potpisivaš ugovor da oni tj. google reklamiraju neke stvari u suradnji sa tobom i da ti dobijaš određeni dio zarade, nezanm točno koliko, nije mi ni bitno, ali ako se može izvuči barem 10 dolara ja ću opet biti sretan, a tu je problem što ima samo 21 država u kojoj oni isplačuju tu zaradu a među njima nije hrvatska, pa me zanima dali mogu ja po ovom novom zakonu otvorit račun u recimo italiji pa da njega uplačuju, dali će oni priznati taj račun ili treb čekati daok ne uvrste hrvatsku na taj popis

veci ti je problem postat yt partner nego to

a i nije ti jedini faktor broj gledatelja on cak i nije tolko bitan kao konstantnost i kvaliteta 

jer to provjeravalju pravi ljudi ne botovi 

CyberPunk
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 19:15 (hrvatskafarkasevec).
14 godina
protjeran
Zarada na Youtubeu

bolje se primi sharecasha...Uploadas file  i kad neko downloada dobivas 0.40 do $7 dollara samo malo zetnuto sto nase zemlje nemog udownloadat vecinom amerikanci downloadaju...
a moraju i anketu popunit prije downloada..
ja sam zaradio prvi mjesec kod njih $220 a ovaj cu preko $300, ja uploadam file i onda ga na youtube promoviram...
ev link ak oces regaj se http://bit.ly/i244vI

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
P4k1 kaže...

veci ti je problem postat yt partner nego to

a i nije ti jedini faktor broj gledatelja on cak i nije tolko bitan kao konstantnost i kvaliteta 

jer to provjeravalju pravi ljudi ne botovi 

zanm da je teško postat partner ali ako se postane dali bi upalilo sa otvaranjem računa u drugoj zemlji ili ne

15 godina
protjeran

ej vidim da i ti radis share cash?

i ja isto al zaradim oko 50$ mjesecno..koliko si najvise dobio preko jednog skidanja i kako ih reklamiras?

16 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...

bolje se primi sharecasha...Uploadas file  i kad neko downloada dobivas 0.40 do $7 dollara samo malo zetnuto sto nase zemlje nemog udownloadat vecinom amerikanci downloadaju...
a moraju i anketu popunit prije downloada..
ja sam zaradio prvi mjesec kod njih $220 a ovaj cu preko $300, ja uploadam file i onda ga na youtube promoviram...
ev link ak oces regaj se http://bit.ly/i244vI

nisam baš u tome ali koje stvari upladaš slike,vide,muziku ili nešto drugo

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
14 godina
protjeran
Zarada na Youtubeu

ide najbolje ono sto se nesmi pisat na ovom forumu :D
to se uploada :D

16 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...

ide najbolje ono sto se nesmi pisat na ovom forumu :D
to se uploada :D

ima puno toga kaj se na forumu ne smije raditi pa budi malo konkretniji

14 godina
protjeran
Zarada na Youtubeu

vezano za igre

16 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...

vezano za igre

znaci piratske igre

16 godina
protjeran
Zarada na Youtubeu

krekovi ,hackovi i slicno

standard 

to ide bez problema 

CyberPunk
16 godina
neaktivan

standard 

to ide bez problema 

i jel se može zaraditi za mjesec dana ili moraš malo duže biti u tome

16 godina
protjeran
acmilan0083 kaže...

standard 

to ide bez problema 

i jel se može zaraditi za mjesec dana ili moraš malo duže biti u tome

neznam ne bavim se ja time

CyberPunk
14 godina
protjeran
Zarada na Youtubeu

za 1 mjesec :D

15 godina
neaktivan
Zarada na Youtubeu

Jedno pitanje... Kojim putem sa ShareChasa stize zarađena lova? Uplata na bankovni racun, paypal?

16 godina
protjeran
UKiY kaže...

Jedno pitanje... Kojim putem sa ShareChasa stize zarađena lova? Uplata na bankovni racun, paypal?

od googla ti dolazi preko WU ili ti ček dođe doma,ali to je najgora opcija jer onda banka uzima jedan dio i trebas cekat

CyberPunk
13 godina
neaktivan
Zarada na Youtubeu

zanima me to u vezi share casha ima limit od 200 mb da se uploda file a jeli moguče uklonit ali besplatno. I kako si dobio te nove, na račun ili čekom/poštom ??'

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice