pitanjce što se tiće zarade na jubitou preko njihovog partner programa, piše da ne plačaju u državu hrvatsku jeli ja mogu po sad ovom novom zakonu, otvorit račun u nekoj banci u inozemstvu u zemlji u kojoj isplačuju pa tako dobivat pare ili ništa od toga dok oni i sužbeno ne priznaju hrvatsku za taj program
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da sad ne otvaram novu temu,idem malo off topic.
Prvi put cujem za tako nesto,ako bi mogao mi to opisat kako zaradit preko you tube?
Pa preko ovog njihovog partner programa, ako imaš određeni broj gledatelja onda s njima potpisivaš ugovor da oni tj. google reklamiraju neke stvari u suradnji sa tobom i da ti dobijaš određeni dio zarade, nezanm točno koliko, nije mi ni bitno, ali ako se može izvuči barem 10 dolara ja ću opet biti sretan, a tu je problem što ima samo 21 država u kojoj oni isplačuju tu zaradu a među njima nije hrvatska, pa me zanima dali mogu ja po ovom novom zakonu otvorit račun u recimo italiji pa da njega uplačuju, dali će oni priznati taj račun ili treb čekati daok ne uvrste hrvatsku na taj popis
aha,hvala
Pa preko ovog njihovog partner programa, ako imaš određeni broj gledatelja onda s njima potpisivaš ugovor da oni tj. google reklamiraju neke stvari u suradnji sa tobom i da ti dobijaš određeni dio zarade, nezanm točno koliko, nije mi ni bitno, ali ako se može izvuči barem 10 dolara ja ću opet biti sretan, a tu je problem što ima samo 21 država u kojoj oni isplačuju tu zaradu a među njima nije hrvatska, pa me zanima dali mogu ja po ovom novom zakonu otvorit račun u recimo italiji pa da njega uplačuju, dali će oni priznati taj račun ili treb čekati daok ne uvrste hrvatsku na taj popis
veci ti je problem postat yt partner nego to
a i nije ti jedini faktor broj gledatelja on cak i nije tolko bitan kao konstantnost i kvaliteta
jer to provjeravalju pravi ljudi ne botovi
bolje se primi sharecasha...Uploadas file i kad neko downloada dobivas 0.40 do $7 dollara samo malo zetnuto sto nase zemlje nemog udownloadat vecinom amerikanci downloadaju...
a moraju i anketu popunit prije downloada..
ja sam zaradio prvi mjesec kod njih $220 a ovaj cu preko $300, ja uploadam file i onda ga na youtube promoviram...
ev link ak oces regaj se http://bit.ly/i244vI
veci ti je problem postat yt partner nego to
a i nije ti jedini faktor broj gledatelja on cak i nije tolko bitan kao konstantnost i kvaliteta
jer to provjeravalju pravi ljudi ne botovi
zanm da je teško postat partner ali ako se postane dali bi upalilo sa otvaranjem računa u drugoj zemlji ili ne
ej vidim da i ti radis share cash?
i ja isto al zaradim oko 50$ mjesecno..koliko si najvise dobio preko jednog skidanja i kako ih reklamiras?
bolje se primi sharecasha...Uploadas file i kad neko downloada dobivas 0.40 do $7 dollara samo malo zetnuto sto nase zemlje nemog udownloadat vecinom amerikanci downloadaju...
a moraju i anketu popunit prije downloada..
ja sam zaradio prvi mjesec kod njih $220 a ovaj cu preko $300, ja uploadam file i onda ga na youtube promoviram...
ev link ak oces regaj se http://bit.ly/i244vI
nisam baš u tome ali koje stvari upladaš slike,vide,muziku ili nešto drugo
ide najbolje ono sto se nesmi pisat na ovom forumu :D
to se uploada :D
ide najbolje ono sto se nesmi pisat na ovom forumu :D
to se uploada :D
ima puno toga kaj se na forumu ne smije raditi pa budi malo konkretniji
vezano za igre
vezano za igre
znaci piratske igre
krekovi ,hackovi i slicno
standard
to ide bez problema
standard
to ide bez problema
i jel se može zaraditi za mjesec dana ili moraš malo duže biti u tome
standard
to ide bez problema
i jel se može zaraditi za mjesec dana ili moraš malo duže biti u tome
neznam ne bavim se ja time
za 1 mjesec :D
Jedno pitanje... Kojim putem sa ShareChasa stize zarađena lova? Uplata na bankovni racun, paypal?
Jedno pitanje... Kojim putem sa ShareChasa stize zarađena lova? Uplata na bankovni racun, paypal?
od googla ti dolazi preko WU ili ti ček dođe doma,ali to je najgora opcija jer onda banka uzima jedan dio i trebas cekat
zanima me to u vezi share casha ima limit od 200 mb da se uploda file a jeli moguče uklonit ali besplatno. I kako si dobio te nove, na račun ili čekom/poštom ??'