Igor ima super savjet, to sam i ja otkrio danas (xD) i super radi. Evo $30 u 3 dana. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igor ima super savjet, to sam i ja otkrio danas (xD) i super radi. Evo $30 u 3 dana. :)
sta si skontao za porez :D
Ocito svi dobili pare, jedino ja ne... Moju uplatu nemaju evidentiranu, a sad se više ne udostoje ni odgovorit na moje upite...
A Igore nez ni sam, jer ako budem prijavljivao ikakvu zaradu sanse za stipendije su mi male, al virujen da cu posli moc uvatit i po $1000 misecno tako da nije bas da ce bit neke velike potrebe za onim
Nego ljudi imam pitanje vezano za koristenje slika:
Ja sam za par postova koristio sliku Bubblews-a (logo) i dvoje ljudi mi je reklo da to nesmijem koristit, kao da koristim njihove materijale ... Da, koristim materijale ali nije sad to nesto zasticeno da se nemoze koristit i ukljucio sam copyright na kraju...
procitajte komentare http://www.bubblews.com/news/5439774-error-on-posting-new-article
Ja sam dosad poslao 2 mejla supportu, jedan bas za tu sliku a drugi za error koji dobijem cesto, nemogu napisat post o Ljepoj Našoj haha ...
Nemoj koristit nis njihovo.
Taj error je zbog slike ak uploadas..probsj koristit pixabay slike..

A jbt da bar imaju opciju za edit slike, jer imam 3 posta sa njihovim logom, na kojima je negdi oko $5 ...
Slika nije bila uploadana, koristena je sa pixabaya, tako da mi stvarno nije jasno sta uzrokuje to ... :|

Sad su negdje na 15...

Ak ste redeemali saljite mi kad u PM.
Pitanje samo,dali se novac prenosi iz mj u mj? Dali ja mogu npr skupit 100-200 dolara pa tek onda isplatit??

Pitanje samo,dali se novac prenosi iz mj u mj? Dali ja mogu npr skupit 100-200 dolara pa tek onda isplatit??
Mozes koliko hoces. Ja sam redeemao 125$ jedamput. Al bolje je 50 po 50$, prije ce ti stic ovih prvih 50 dolara.

Ja vodim statistike, zapisujem kad izbacim koji post, koliko imam pogleda (i ostalih stvari) na kraju dana, i na kraju sljedeceg dana za taj post. I mogu rec da 11 ujutro i 10 navecer su najbolje ure za postanje, barem sa mojim followerima
Evo, nov sam. Imate li nekakve savjete za pocetnike i jel se ista mijenjalo od prvog posta?
Moj profil, pomozite :D: http://www.bubblews.com/account/376496-luokey
evo ja danas napokon trazio isplatu pa cemo vidjet
Jucer sam se registrirao i evo 7 postova, 236 followa , s tim da sam samo danas radio 40 min,a jucer dok nisam imao followa bubblao 5 postova imam skoro 4 dollara. Followao sam njih 1300 sada i evo mene je njih 236 i ide prema gore pa ocekujem sve veci rast.
Dosao i meni Green button no nemogu povlacit pare dok ne nabavim karticu, a to cu tek za nekih 15 dana ...
Najvaznije ti je imat dosta followera :)
Najbolje je kad ti post ode na Homepage, u 5 minuta uhvatis po 2-3 dolara ... :D
Brat i ja smo od toga definitivno odustali jer smo sve pokušali ali to jednostavno više ne funkcionira.
Sta mislite koje teme su najbolje za pisanje i privlace najvise paznje tj daju najvise novaca? Jedan post zvao mi se je Love i pisao sam o nekoj xy ljubavi i donio mi je daleko najvise od svih tih 7 mojih postova.
Brat i ja smo od toga definitivno odustali jer smo sve pokušali ali to jednostavno više ne funkcionira.
Sta ne funkcionira?
Napišem post i ne dođe na naslovnicu, a kada ne dođe na naslovnicu ne dobivam ništa.
Napišem post i ne dođe na naslovnicu, a kada ne dođe na naslovnicu ne dobivam ništa.
Ni meni ne ide svaki na naslovnicu, onda idem lajkat 300-400 postova pa se nakupi. Ne stizu same pare, treba ih zaradit.
Evo sta mislite http://www.bubblews.com/account/376496-luokey krenuo sam danas oko 1ipo i evo ma sad ovdje haha.. dobro ili lose za sad?
kolike su sad dimenije ovih novih sliak jel zna neko?
kolike su sad dimenije ovih novih sliak jel zna neko?
Pise ti sve na settings..

Pozdrav ljudi, ukoliko nekome nisu dosle pare, bacite oko na TRAŽILICU
Balkana nemoj koristit njihov prijasnji,sadasnji ili nis njihovo (logo)

a i linkanje postova nije dozvoljeno :/
Linkanje postova na bug.hr-u ili na bubblews?
Linkanje postova na bug.hr-u ili na bubblews?
Tu.