pa dali je netko skuzio kako sad funkcionira sve sa ovom novom stranicom, kako skupljati vise lajkova i pogleda
na staroj smo radili tako sto smo drugima lajkali i oni nama vracali a sad kad su promijenili notifikacije ta opcija otpada
ja sam ponovno poceo nakon duze pauze pa ako ima netko savjet neki, dobro bi mi dosao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lajkao 10 postova i konektao se na te autore ali ništa. Valjda ljudi ne gledaju notifikacije pa zato imamo tako malo lajkova.
Najbolji nacin je da followate druge ljude i da pisete sto vise postova... ako zavrse na naslovnici dobijete brdo ljakova u par minuta, ako ne onda jbg

Znaci imao sam isti problem s manjkom lajkova i pogleda tj.income je bio minimalan.
Rjesenje je jednostavno
1.Nađete korisnika s nekoliko tisuca ljudi koje prati/koji ga prate (nije ih problem pronaci)
2.Odaberete jednu od te dvije rubrike i ljudi koje ne pratite ce vam imati sivu kockicu follow,na sto kliknete srednjim klikom (kotacicem) i u novom prozoru ce vam se otvoriti profil te osobe i autmatski ce vas zapisati ko njegovog followera (vrlo je lako natuci nekoliko stotina ljudi u par minuta)
3.Pisite sto vise postova, jer objave aktivnijih clanova zavrsavaju na naslovnici sto vam povecava sanse da vam netko vidi odnosno lajka i komentira post.
Eto sad na zadnjem postu sam dobio 1.2$ sto znam nije previse,ali je puno vise nego sam prije dobivao.
Dakle budite aktivni,pratite,lajkate i pisite i stizat ce pare
ma sve je to za k***c u zadnje vrijeme, pa to sve ide ko kroz kapaljku ... ni 10$ više ne možeš napravit po danu...
Još dobrih/loših vjesti...
Danas su kakti sjele mi konačno pare ili su verificirane od strane Paypala na moj račun. Al je fora da sad izgleda moram čekat još 30 dana da bi Paypal mi rekao da sam bio dobar dečko i da tek onda mogu uzet svoje novce.
pa koje su to fore...ok sretan sam da su sjele pare, al ono 2 mj. čekat 50$
Danas su kakti sjele mi konačno pare ili su verificirane od strane Paypala na moj račun. Al je fora da sad izgleda moram čekat još 30 dana da bi Paypal mi rekao da sam bio dobar dečko i da tek onda mogu uzet svoje novce.
Pare ti sjedaju na račun svakog 1. u mjesecu a dođe nekad i do zabune i ako ti ne sjedne samo ih kontaktiraš i prebace ti
Novi sam u ovome pa ako netko zeli neka me prati, lajka i komentira sve vracam... JackSparrow_HR
Neznam bas...meni su isto danas napisali mail da moram cekat 27 dana dok mi sjedne u available balance. Sada su u pending balance. Kad tih 27 dana prode, vec ce proc 1.9., tako da tek 1.10. bi mi trebale sjes pare. Daleko al sta ces haha
ma sve je to za k***c u zadnje vrijeme, pa to sve ide ko kroz kapaljku ... ni 10$ više ne možeš napravit po danu...
Ma da se samo zahtjeva puno više angažmana jer notificationi više nisu u prvom planu,tj pojedinac te teže "pronalazi".
Zato je važno što više pisati, stvoriti što više konekcija i nadati se da će barem nekolicinu iznervirati narančasta točkica pored zvona i da će vidjeti tvoje ime gore te ti dodjeliti koji cent ;)
Pare ti sjedaju na račun svakog 1. u mjesecu a dođe nekad i do zabune i ako ti ne sjedne samo ih kontaktiraš i prebace ti
Ma kužim to al je fora da mi ti novci nisu još sjeli na račun kak treba nego su na pending...znači jesu sjeli ali ne mogu ništa s njima dok ne prođe nekih 30 dana da me provjere jesam li pouzdan, pošten bla bla bla. Znači dobio novce, ali ne mogu do njih...
Neznam bas...meni su isto danas napisali mail da moram cekat 27 dana dok mi sjedne u available balance. Sada su u pending balance. Kad tih 27 dana prode, vec ce proc 1.9., tako da tek 1.10. bi mi trebale sjes pare. Daleko al sta ces haha
Onda moja greška, ali inače kada je u available balance treba se čekati prvi u mjesecu
Onda moja greška, ali inače kada je u available balance treba se čekati prvi u mjesecu
Točno, cekati 1. u mjesecu ili platiti 5$ pa ti odmah prebace na racun ako se ne varam.
Ma da se samo zahtjeva puno više angažmana jer notificationi više nisu u prvom planu,tj pojedinac te teže "pronalazi".
Zato je važno što više pisati, stvoriti što više konekcija i nadati se da će barem nekolicinu iznervirati narančasta točkica pored zvona i da će vidjeti tvoje ime gore te ti dodjeliti koji cent ;)
Ma vraga...danas sam natuko 8 postova...s tim da ovaj zadnji sjedi vec 10 minuta i ima <5 likeova! Imam osjecaj da sto vise ih pises šanse za like postaju sve teže
Ja imam problem da kad objavim post on mi ga odmah stavi kao da sam ga prije 3min napisao.
Ja sam danas napisao 3 posta, i 'zaradio' 1 dolar.
Nemoj me hebat da bude opet zajehancije sa isplatom ko s proslom..reddemo 10og i jos nista, ali jos par dana ima..

pa, to pravilo vrijedi od kada je paypal omogućio nama da primamo novce preko paypala, ništa novo. Nakon određenog broja uplata sa zadovoljnim platišama (znači, da te nitko nije tražio refund), paypal miče to i onda primaš pare instantno u available balance.
U koje vrijeme vi bubble-ate? Kada vam se cini da je najbolje tj kada je najvise usera online (zbog vise lajkova)? Cini mi se da sada u ovo vrijeme dakle navecer, nije nikako dobro jer eto sada sam objavio post, dosao je na naslovnicu i evo jos uvijek je cini mi se i ima samo 20 lajkova. Od 12-15h isto ako mi se objavi na naslovnici onda bude 50-60 lajkova.
Kada vi radite?
Koja je fora, da post dođe na naslovnicu ?
Koja je fora, da post dođe na naslovnicu ?
Ja mislim sreca, a neki kazu da o tome ovisi koliko si aktivan, moguce..
Što se sve podrazumjeva pod to aktivan ? Samo pisanje ili još nešto.
Što se sve podrazumjeva pod to aktivan ? Samo pisanje ili još nešto.
Mislim da bi trebalo biti dovoljno samo pisanje, ali sve je tu upitno, neznam ni da li to uopce ima veze s aktivnoscu.. Iako ako pises trebas i lajkat drugima, nema smisla bas da samo pises.
Pišite, pratite, lajkajte i komentirajte ( ali izbjegavajte ono tipa keep writing.........................., good post---------------------------) i takve komentare.
Za sada sam zadovoljan, a tvoj način za folovanje je stvarno super, danas sam zapratio preko 1000 ljudi.
jesu to maknuli edit opciju? :D
nisu jos uvijek mozes editirati post
Ali sad kad editas vise nije ko novi post.
Probo sam nedavno.

Poslao sam par mailova bubblewsu i danas su mi odgovorili vezano uz to sto mi jos nije dosla isplata.
Rekli su da je doslo do neke pogreske, pa bu me valjda na kraju isplatili.
Svi koji niste dobili pare kontaktirajte jer nisam ni je dobil..
...imaju neki glitch..mislim da je zbog novog updatea..mozda se sve smiri sa isplatama napracljenim poslje updatea