Meni neće sada. Ako netko hoće neka napravi i pozove nas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam za nešto slično. Novi sam u ovome pa neznam da li bi se moglo npr. da neko postavi od nas objavu ili dvije pa da kometarišemo i lajkomo . Danas tako npr. za 10 članova sutra za drugih 10 i tako u krug za sve članoove foruma koji su prijavljeni na bubblews: nek nas je 50 i nek svaki član ostavi like view i comment . Nisam neki mtematičar ako svaki od ovih nosi po 1 cent to bi bilo 50 centi za view 50 za like i 50 za comment. To bi bilo 1.5 dolar i nek to uradimo za 3 posta to je 4,5 dolara za 3 posta plus normalo šta se skupi od ostalih. Nek me neko isptravi ako griješim! I zaboravio sam na share like npr . preko facebook-a. Ijoš nešto znači da komentari i postovi budu orginalni. Sa se pročita barem naslov posta da se vidi o čemu se radi da nebude nice post, nice share , happy bubbling itd . Da nebi bilo problema kod isplate. Jednostavno da se osiguramo
Ajde ako netko hoće neka mi pošalje link svog FB profila u PP. Treba mi da ga mogu dodati u grupu, a kasnije ga po želji mogu maknuti iz prijatelja - nije problem.
Upravo to i ja mislim što digital26 kaže. Da nebude uočljivo da je namjerno sve to napravljeno. I koliko sam primjetio oni paze koliko brzo se lajka, ako primjete da jako brzo lajkaš i brzo pišeš komentare na sve postove od same osobe postaješ pomalo sumnjiv za njih.
Upravo to i ja mislim što digital26 kaže. Da nebude uočljivo da je namjerno sve to napravljeno. I koliko sam primjetio oni paze koliko brzo se lajka, ako primjete da jako brzo lajkaš i brzo pišeš komentare na sve postove od same osobe postaješ pomalo sumnjiv za njih.
kako si ti uspio primjetiti da to oni primjecuju
kako si ti uspio primjetiti da to oni primjecuju
to i mene zanima :D
Link grupe dajem preko PP pa se probajte učlaniti.
Pozdrav ekipa
Evo na poziv jednog pisca sa Bubblews-a sam se pridružio ovoj grupi, i vidim da razmišljate o nekim stvarima koje vam neće pomoći previše. Nemojte stvarati grupu za lajkanje postova, shema će se vrlo brzo otkriti i ostati će te bez $$$
Kako to znam? Iskustvo prijatelji, ja i moji prijatelji nas petero smo rokali tako prije godinu dana. Bilo nas je pet ostao sam samo ja, jer njima nikad nije plaćeno nakon što smo počeli lajkat međusobno. Kojim čudom meni plaćaju neznam nit me ne zanima, glavno da para sjeda.
Držite se pravila i lagano će te počet zarađivati neke pristojne novce, a bilo kakvo međusobno lajkanje zaboravite. Skužit će vas na prvu!
Grupa je tajna tako da njen sadržaj nitko neće vidjeti.
Link grupe dajem preko PP pa se probajte učlaniti.
OK, stavi samo još da grupa bude tajna ;)
edit: ne samo zatvorena nego i tajna i zatvorena (tako da nitko ne moze niti vidit)
Jesam. Hoće li se moći pridružiti forumaši ako im dam link, a grupa je tajna?
Jesam. Hoće li se moći pridružiti forumaši ako im dam link, a grupa je tajna?
iskreno, ne znam :D trebali bi se...
Hmm. Ja sam je mislio ostaviti zatvorenom dok se ne priključe svi forumaši. Kada se priključe odma je postavim za tajnu ali eto probati ćemo. Još da mi je smisliti neko ime za grupu, a ne baš BubbleWs...
Ala koda planiramo pljačkati banku. Hahahha
edit: ne samo zatvorena nego i tajna i zatvorena (tako da nitko ne moze niti vidit)
Ništa od toga. Posjetio grupu preko linka sa nekog drugog profila i ne prikazuje ju uopće. Morati ću je ostaviti otvorenu ali promijeniti ime na BWs ili nekaj drugo.
Ništa od toga. Posjetio grupu preko linka sa nekog drugog profila i ne prikazuje ju uopće. Morati ću je ostaviti otvorenu ali promijeniti ime na BWs ili nekaj drugo.
Dobro onda, moja greška.
EDIT: na kojem će principu grupa funkcionirat ? Stavljamo samo linkove svojih najnovijih postova ili samo profile ? mislim da bi prva varijanta bila jednostavnije, jer ovako u profilu to ima previše toga, pa je malo teže popratit sve.

Stavljamo linkove od novih postova samo i to je to. Nikakvi profili jer se oni mogu naći ovdje u temi.
Evo ima grupa novo ime.
Tko treba link od grupe neka se javi ili meni ili nekom drugom forumašu iz ove teme. :)
Napisao prvi post na novoj stranici...dobio 3 lajka u 17 minuta...vratite mi staru stranicu, tako malo lajkova nisam dobio niti kad sam se regao i napisao prvi post
@DommY Dođi u grupu pa ćeš imati više lajkova jer notifikacije više ne gledamo jer više ne valjaju.
Neznam koliko je to pametno..ne zelim da me izbace zbog tako neceg :/
Neznam koliko je to pametno..ne zelim da me izbace zbog tako neceg :/
Nitko to ne može vidjeti tko nije član grupe. Veće su šanse da će ti vidjeti na forumu nego u zatvorenoj grupi.
Kuzim to, ali vi cete si to lajkati medusobno tamo, dakle sve ce se vrtit u krug, iste osobe lajkat ce istim ljudima, duze vrijeme. Nece li onda biti malo sumljivo to ovima u bubblews?
Kuzim to, ali vi cete si to lajkati medusobno tamo, dakle sve ce se vrtit u krug, iste osobe lajkat ce istim ljudima, duze vrijeme. Nece li onda biti malo sumljivo to ovima u bubblews?
Ne jer smo se dogovorili da ćemo lajkati i ostalim članovima ma makar ne uzvatili like. Znači, mi si hoćemo lajkati u krug ali ćemo lajkati i strancima (japancima, indijcima, filipincima...) kako to sve ne bi bilo sumnjivo. Kužiš?
Ako netko nije zainteresiran za grupu, ne mora se prijaviti ali neka zna da smo je napravili zbog notifikacija koje ne funkcioniraju baš najbolje od zadnjeg updatea.
od novog izgleda cak sam i procitao nekoliko (malo vise :D) postova haha
Saamo napravite...