Žalosno stanje kulture

poruka: 7
|
čitano: 749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Žalosno stanje kulture

Zadnjih dana na ovom forumu vidim dosta vrlo zanimljivih vijesti o važnim tehnološkim i društvenim dostignućima, međutim stvarno me razočaralo kad sam shvatio "pattern" broja komentara ovisno o vrsti vijesti...

važne tehnološko / društvene vijesti - jednoznamenkasti broj komentara ili često 0

piratluk ovo / piratluk ono - dvoznamenkasti broj komentara

Apple ovo / Apple ono - troznamenkasti broj komentara

Pa ljudi moji šta je ovo da prosječnog posjetitelja Bug foruma zanimaju samo debilarije i prepucavanje ? Gdje je nestala znatiželja o svijetu oko sebe ?

13 godina
neaktivan
Žalosno stanje kulture

Nije to ništa čudno....jedostavno postajemo amerikanci. Komentari o Iphone-u ima mnogo zato što je to trend i svi o tome moraju imati svoje neko mišljenje dok kod važnih tehnoloških stvari / društvene vijesti  jednostavno nemaju sto reci jer su zapeli na jel iphone cool ili je gej. Mladima fali opče obrazovanje jer ce uskoro fraza i dont care postati vrlo idiotska prvenstveno sto niti jedan poslodavac ne zapošljava nezaniteresirane. Nažalost i forumi postaju sve praziniji jer nema korisnika koji citaju postove duze od tri reda

15 godina
neaktivan
Žalosno stanje kulture

Bojim se da će i ova tema imati max 2 znamenkasti broj postova...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Re: Žalosno stanje kulture
Enkidu kaže...

Zadnjih dana na ovom forumu vidim dosta vrlo zanimljivih vijesti o važnim tehnološkim i društvenim dostignućima, međutim stvarno me razočaralo kad sam shvatio "pattern" broja komentara ovisno o vrsti vijesti...

važne tehnološko / društvene vijesti - jednoznamenkasti broj komentara ili često 0

piratluk ovo / piratluk ono - dvoznamenkasti broj komentara

Apple ovo / Apple ono - troznamenkasti broj komentara

Pa ljudi moji šta je ovo da prosječnog posjetitelja Bug foruma zanimaju samo debilarije i prepucavanje ? Gdje je nestala znatiželja o svijetu oko sebe ?

Mislim da si fulao naziv teme, jedino ako nisi mislio na nivo i razinu prepucavanja.

Zašto bi forumaši bili drugačiji od društva u cjelini. Pogledaj malo oko sebe pa ćeš shvatiti koje teme, događaji i osobe dominiraju u "vijestima".

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Zašto bi forumaši bili drugačiji od društva u cjelini.

Onda se neka barem prestanu ponašati kao elita...

Sa druge strane sve mi se čini da na ovaj forum zapravo dolazi sve više ljudi koji se samo vole hvalisati svojim gadgetima a znanja o njima imaju skoro 0.Također klinci/"samo gameri" su ovdje sasvim druga sekta.

A mogao bi se i ja prestati ponašati kao elita...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
g12356 kaže...

Sa druge strane sve mi se čini da na ovaj forum zapravo dolazi sve više ljudi koji se samo vole hvalisati svojim gadgetima a znanja o njima imaju skoro 0.Također klinci/"samo gameri" su ovdje sasvim druga sekta.

O kakvoj eliti ti govoriš? Tko su ti?

Ovo je Forum, tu se ubijamo u pojam različitim mišljenjima, gubimo vrijeme (rude ne istražujemo jer je istekla koncesija) i tu i tamo ponekom pomognemo. Ako za sve drugo kažeš da je bezvrijedno, onda ovih 100-njak kojima se pomogne su dovoljan razlog da smo tu.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
g12356 kaže...

O kakvoj eliti ti govoriš? Tko su ti?

Ovo je Forum, tu se ubijamo u pojam različitim mišljenjima, gubimo vrijeme (rude ne istražujemo jer je istekla koncesija) i tu i tamo ponekom pomognemo. Ako za sve drugo kažeš da je bezvrijedno, onda ovih 100-njak kojima se pomogne su dovoljan razlog da smo tu.

Ha čuj,nemogu sada imena reći ali ima ih svakako...Uglavnom svatko ima tu neku grupicu kojoj pripada i uglavnom se isti svađaju...

ali da ajde barem se ljudima tu i tamo pomogne...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice