ZABA M token i Sony Xperia J pomoć

poruka: 6
|
čitano: 8.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, donedavno sam imao Nokiju E 71 na kojoj je m token od Zabe radio bez problema, sad sam nabavio Sony Xperiu J, instaliram aplikaciju i traži me 2 ključa.

Da bi došao do ta 2 ključa u e-zabi moram ići na promjenu m tokena, ali nema mog mobitela pod podržanim mobitelima.

Pogledao sam još nekoliko Android uređaja i kod svakog piše da nije podržan, a aplikacija postoji na Google Playu i uredno se instalira.

Da li je netko imao sličan problem?

17 godina

morao si prvo promjeniti mobitel na webu pa tek onda instalirat na novom...ja sam morao u poslovnicu da mi ponovno aktiviraju....

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
14 godina
neaktivan

Skužio sam to, ali mog mobitela nema na listi ponuđenih ima samo Sony Xperia S koja po njima ne podržava m token. To mi nije jasno.

15 godina
neaktivan

ovako bas sam neki dan to napravila, imas token? odi na zabu preko kompa i pod stavkom e bankarstvo sad napamet govorim imas stavku m zaba , kad udjes u tu postavku procitaj redom moras unjeti broj telefona i naravno vrstu uredjaja ti nemoj izabrati marku vec samo os android i poslat ce ti kod koji te salje na market da skines aplikaciju napravi to iako ju imas jer sistem to zahtjeva, nakon toga ce ti pisati sto trebas dalje , pazi moras imati kuna na racunu bankovnom neznam koliko ti skidaju. uglavnom posaljes zahtjev za nove postavke i preko tokena upises apli2  i dobijes ta dva koda :)) ak sam sto fulala sorry napamet je, da imam net poslikala bih ti

18 godina
neaktivan
Re: ZABA M token i Sony Xperia J pomoć
lolipopmen kaže...

mog mobitela nema na listi ponuđenih

Nema veze, samo odaberi Android, a pod model - 'Drugi model'.

14 godina
neaktivan

Heh ja nisam uopće skužio da imam Android stavku u meniju{#}

Sve uspješno riješeno, hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice