Xf problem

poruka: 5
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xf problem

Instaliro sam igru Counter Strike Source i kad udem u nju nemogu Xf in games i moji frendovi nevide da je igram.

Kad mi neko nesto posalje moram stisnit ctrl+alt+del da mogu vidit sta mi ej poslo.

Jel zna neko kako da mogu imat Xf in games?

17 godina
neaktivan
Xf problem

Kupi originalnu igru i pisat ce da igras.

Imao bih da sam krao... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1114612
17 godina
neaktivan
RE: Xf problem
Cimi kaže...

Instaliro sam igru Counter Strike Source i kad udem u nju nemogu Xf in games i moji frendovi nevide da je igram.

Kad mi neko nesto posalje moram stisnit ctrl+alt+del da mogu vidit sta mi ej poslo.

Jel zna neko kako da mogu imat Xf in games?

Prvo moraš dopustiti Xfireu prilikom paljenja da automatski detektira instalirane igre, ako ne može onda probaj ručno.  Ideš na Tools>Options>Games>pa opcija Not installed>pronađi Counter Strike koji hoćeš da detektuješ>uključi opciju Manual detect>pa onda Browse i uputi Xfire do foldera gdje si instalirao Counter Strike i pronađi Counter Strike.exe i onda Apply.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Xf problem

Ja imam original Call of Juarez i isto imam taj problem da mi ne detecta.Pokušao sam na sve načine i ne pali.Ali ja svaki put moram igrati sa cd-om.Možda ima koj još način da to popravim??

Filip
15 godina
neaktivan
Xf problem

imam problem.. kad hoču razgovara tsa frendom prek xfire ne zvoni mu.. kad on men zove ne zvoni meni..el znadete u čemu je problem

=)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice