Walkie Talkie

poruka: 6
|
čitano: 1.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Walkie Talkie

Ja sam ti imao slicne, binatone MR250 i ok su mana im je jedino jer kuće blokiraju signal pa ti je u gradu max 1km domet, osim ako imaš visinsku prednost, pod tim mislim da se jedna osoba nalazi na brdu ili zgradi onda se signal lijepo odašilje kao što je za i očekivati. + U mojima je baterija bila 4xAAA 1.5V, i to me je smetalo ali sve ostalo je ok. Platio sam ih 150kn Prije jedno 4g u metrou i imali su 3g garancije ako se nevaram. Stoga mislim da ti se više isplati uzeti u hr. Ili polovne preko oglasnika. Zavisi koja ti je namjena..

Let it be
14 godina
neaktivan
Walkie Talkie

Zivim na selu tako da nema bas previse kuca koje bi smetale signalu a trebaju mi da se dvije osobe cuju u radijusu od nekih 2 do 3 km,zanima me jos dali se moze koristiti i vise njih zajedno?

14 godina
neaktivan
Re: Walkie Talkie
dejan9479 kaže...

Zivim na selu tako da nema bas previse kuca koje bi smetale signalu a trebaju mi da se dvije osobe cuju u radijusu od nekih 2 do 3 km,zanima me jos dali se moze koristiti i vise njih zajedno?

Naravno, namjestis isti kanal i podkanal i to je to.

14 godina
neaktivan
Walkie Talkie

Ok puno vam hvala na odgovorima,ako ko ima kakav slican uređaj ili preporuku za neki drugi uređaj a da nije preskupo slobodno stavite marku i model uređaja.

14 godina
neaktivan
Walkie Talkie

Zanima me dali treba dozvola za walkie talkie koji su naruceni sa ebay-a?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice