Vježbe za prsa(kod kuće)

poruka: 9
|
čitano: 7.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vježbe za prsa,trbuh(kod kuće)

Zanimaju me vježbe za prsa i trbuh.Dakle osim sklekova i trbušnjaka,koje bi još vježbe mogao raditi kod kuće ?

Jedna strana prsa mi je razvijenija od druge,pa bi me zanimalo i koje su vježbe potrebne da se i druga strana pravilno razvije,da dostigne onu razvijeniju.

15 godina
neaktivan
RE: Vježbe za prsa,trbuh(kod kuće)
lebron kaže...

Zanimaju me vježbe za prsa i trbuh.Dakle osim sklekova i trbušnjaka,koje bi još vježbe mogao raditi kod kuće ?

Jedna strana prsa mi je razvijenija od druge,pa bi me zanimalo i koje su vježbe potrebne da se i druga strana pravilno razvije,da dostigne onu razvijeniju.

flame on!!!:)

16 godina
lebron kaže...

hm...{#}

:) :)
I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
lebron kaže...

Sta si radio pa ti je jedna strana razvijenija od druge?

18 godina
mario1990 kaže...

Sta si radio pa ti je jedna strana razvijenija od druge?

...sad sve to isto samo sa drugom rukom {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 20:30 (djigibao).
16 godina
protjeran
Vježbe za prsa(kod kuće)
Igraj se drugom rukom XD. Sklekovi,i ovo : http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/pectorals/
:D
WP
16 godina
neaktivan
Vježbe za prsa(kod kuće)

Stvar je u tome da mi je desna strana slabije razvijena,a ja sam dešnjak,što znači da većinu stvari radim s desnom rukom,dakle s desnom stranom.

Da li ima nekih vježbi samo za jednu stranu prsa,pa da nju ojačam,ili da radim ravnomjerno,pa će ona razvijenija strana stati s razvojem i druga će je dostići ?

15 godina
protjeran
Vježbe za prsa(kod kuće)

Ako nisi znao,na tijelu nista nije proporcionalno,ama bas nista.Probaj radit bench(kupi ga) ili barem šipku uzmi pa utege na nju stavi ili slicno.Daj si maste na volju.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Masturbacija {#}

what should I do ?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice