Ima ko pumpu za bicikl?
Benzinska puma :D
Pih, ko ce ga gurat do benzinske :D
Ima ko pumpu za bicikl?
Ima ko pumpu za bicikl?
Pa bicikl ti nema tonu pa si lijen da guraš do benzinske ili da ak imaš susjed pa ti zamoliš da ti posudi pumpicu. Ili ak neko ima kompresor pa nek pumpa gumu.
@epos malo smiri strasti nema potrebe za tim polako sve će biti u redu.
..ma,ok...sorry...odoh stavit nešta u kljun..valda je zbog toga..PEACE! RESPECT! ..by
No problemo.
Pa bicikl ti nema tonu pa si lijen da guraš do benzinske ili da ak imaš susjed pa ti zamoliš da ti posudi pumpicu. Ili ak neko ima kompresor pa nek pumpa gumu.
Zezao sam se. Ono... zasto bih na bug.hr forumu pitao da li neko ima pumpu za bicikl? Vidi sliku dole. Prasnuo sam kad sam vidio komentar.
Proradio mi je komp :D
Većina dijelova je iz 2002. i radi nakon 9 godina, od čega je proteklih godinu i pol stajalo razbacano po kući, čak je i HDD nekoliko puta pao. Još trebam nabaviti GB RAMa i AGP grafičku i može poslužiti kao dobar HTPC. Ima li itko DDR RAM viška za neku razumnu cijenu?
Dobar dan, vidim neki radno dok dugi u birtiji. Ajde bar nešto.
Većina dijelova je iz 2002. i radi nakon 9 godina, od čega je proteklih godinu i pol stajalo razbacano po kući, čak je i HDD nekoliko puta pao. Još trebam nabaviti GB RAMa i AGP grafičku i može poslužiti kao dobar HTPC. Ima li itko DDR RAM viška za neku razumnu cijenu?
Bit će to fin HTPC, osim ako ne namjeravaš gledati HD.
Trebao bi i HD raditi s nekom grafičkom kao HD4650. Ali neću ništa kupovati, prvo ću posuditi da isprobam.
EDIT: Probao sam sad, čak i 720p mkv radi :D Tu i tamo izgleda kao da preskoči frame-dva, ali je savršeno gledljivo.
Od kad se na njušalu mora upisat oib?
Trebao bi i HD raditi s nekom grafičkom kao HD4650. Ali neću ništa kupovati, prvo ću posuditi da isprobam.
EDIT: Probao sam sad, čak i 720p mkv radi :D Tu i tamo izgleda kao da preskoči frame-dva, ali je savršeno gledljivo.
ma to pokrece i moj laptop sa 1jezgrenim Celeronom (tu negdje star kao i tvoj), sto je sa 1080p to je bitnije.
Instalira se BF3 :)
Uh blago tebi. Nisam je još "kupio". Malo sam danas gledao na YouTube-u walkthrough i izgleda pravo bolesno.
Ludilo je igra :D javi kakve su postavke
BF3 izasao a meni riknula HD 6850.
jel bar imas garanciju?
Koji peh, gdje će baš sad da rikne.
Tako i kod mene. BF3 izašao a meni otišla matična...
Tako i kod mene. BF3 izašao a meni otišla matična...
Ja jos nisam utvrdio jeli maticna ili grafa.U svakom slucaju nije dobro.Inace grafa ima garanciju,ide u ZG na reklamaciju.Veceras cu znati sto je tocno riknulo.
Dirao je tamo di ne smije... :D
Kako spustiti avion bez prednjeg stajnog trapa:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gFOuyeYwHms
A ja još nisam dobio key od base hosta :(
Ako ništa, bar mi GPU radi
BF3 izasao a ja ga nemogu pokrenuti... :(
Pa mogao bi na low na nekih 1024x768, ako ti je moj pc točan.
Pa mogao bi na low na nekih 1024x768, ako ti je moj pc točan.
To je moj PC, samo mislim da bi mi se pokvario dozivljaj. Po mom misljenju, bolje bi izgledao mw2 na mom kompu nego bf3. Sta mislite o tome?
BF3 samo svako malo zginem.
Oko ovoga se moram malo potruditi i smanjiti zvučnike jer susjedi bježe.
danas instaliravam bf3 moram ju nacerat na max!
danas instaliravam bf3 moram ju nacerat na max!
Bok svim birtašima a kaj je to BF3 da nisu možda Blagi Feferoni veličine 3 jel.