Ima pročitaj i u spavalicama sinoć pa bude ti jasnije.
Imamo bolesne i ostavljene.
Pogledat ču i to...
i naravno pogledam za hard disk za laptop.
Pogledat ču i to...
i naravno pogledam za hard disk za laptop.
Sestra magistrirala s 5
Fešta popodne
Dobar dan :)
Stigao mi je USB...
Načitao sam se...
Dobar dan!
Dobar dan :)
Stigao mi je USB...
Dobar dan i tebi. Ej u 11mj ti budem aktivan na msn-u.
Bok Nello!
Nego pa kako mi nebi bili dobri.
Bok svim birtašima a ovisi ko zna, ne moš bit dobar ak nemaš certifikat dobrote to je tak usput sami starci pred penziju na okupu u Bircu samo još čekamo gazdu Birca koji isto spada pod starce.
Bok Nello!
Aha znači sve ok. Jel ima šta novoga dok mene nije bilo?
Sad se malo čitam od utorka pa dosad.
Ti isto spadaš skup s menom u starce koji su došli pit u Bircuz fučkaj ga.
Dobar dan!
Mutan neki dan recimo hm, usput kaj kažu ovi uz Links nisu još ništ javili kaj je na kompu od djelova krepalo.
Ali zato stiže njegov samoproglašeni mladi zamjenik, Šta treba?
Ali zato stiže njegov samoproglašeni mladi zamjenik, Šta treba?
Kad več Konobariš daj donesi deset litara Betonca za početak a dalje budemo videli.
Mutan neki dan recimo hm, usput kaj kažu ovi uz Links nisu još ništ javili kaj je na kompu od djelova krepalo.
Ma kakav mutan dan. Mutno je u HDZ-u.
Sunce vani, taman vrijeme za na kavu.
Nisu ništa još javili iz linksa. Pomalo oni to, nema žurbe
Dan narode, jos azdaca iz racunalastva i slobodan sam za danas :) Pretvaranje iz jednog u drugi brojevni sustav. Kako vi radite? Meni je najlakse prvo u dekadski i onda iz njega u sve ostale.
Binarni u hex i hex u binarni radim direktno. A ako treab u oktalni onda prvo u dekatski.
ide li se kuda večeras u ku*čeve pohode,ili ce biti šamaranje kite na prazno?
Ne izlazim, danas se radi lektira i biologija.
Binarni u hex i hex u binarni radim direktno. A ako treab u oktalni onda prvo u dekatski.
Koliko znam hex<>bin i okt<>bin su pretvranja koja je je najlakse vrsiti direktno. Ne vidim smisao da prvo pretvaras u dekatski pa onda u oktalni kad to mozes napamet.
Viš stvarno, Fala. Nisam previše razmišljal, on mi je nekako ekzotičan. Pa baš dok treba onda sam pretvoril u dekatski pa u binarni.
@rambox a što je to Betonac? Po imenu nekako me strah za nokte.
@rambox a što je to Betonac? Po imenu nekako me strah za nokte.
Betonac je ime ili nadimak za vrlo kvalitetno Zagorsko vino, sa pregršt šečera pa kad ga popiješ imaš velki osječaj težine u Glavi i kad ga popiješ malo više padaš na Pod sigurno.
Sam si i mislil kak je to nekak tak.
Drugim rečima mejaš.
Bok Nello!
Bok svim birtašima a ovisi ko zna, ne moš bit dobar ak nemaš certifikat dobrote to je tak usput sami starci pred penziju na okupu u Bircu samo još čekamo gazdu Birca koji isto spada pod starce.
Ti isto spadaš skup s menom u starce koji su došli pit u Bircuz fučkaj ga.
A je dobro sroćčeno.... Tako star baš i nisam, ali lijepo da svratim u Bircu pa s nekima pomalo popričam...
Sam si i mislil kak je to nekak tak.
Drugim rečima mejaš.
Može i Grabaš popiješ pola litre takvog vina kod suseda i kad ideš doma padneš u blatnu Grabu.
Može i Grabaš popiješ pola litre takvog vina kod suseda i kad ideš doma padneš u blatnu Grabu.
Joj trnci me prolaze i naježio sam se.
Uspomene damn uspomene.
Aloha i tebi...
Hah stavljam tu neke fajlove na DVD i tjekom zapisivanja na DVD komp mi radi kao kosilica
Mir i dobro svima.
Danas je neki jako napeti dan, idemo strgati koju rundicu i smiriti strasti.
Mir i dobro svima.
Danas je neki jako napeti dan, idemo strgati koju rundicu i smiriti strasti.
Samo nemoj mene. Ja dobar dečko. Hehe.