Trance dobio suspenziju zbog moje prijave... ali i zasluzio je...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trance dobio suspenziju zbog moje prijave... ali i zasluzio je...
Ivane ti kao da visis na ovoj temi :P
Čini ti se... slab je spam.
Veceeeeeeeeeeeeer. Dobio 2 petice iz kemijeeeee. Jedna iz pokusa i jedna iz testa. sada imam tri petice i jednu cevorku u ovom polugodistu, a t je nesto predivno s obzirom da sam imao 3 na polugodistu :)
Idem sada viditi jel lotro store proradio.
Zdravo svima koliko vas ima...:D
Zdravo ljudovi!
Ajmo spammat, raspoložen sam
Dobro večer
istina
ja bih pivo...
Meni bome nije bio dosadan.Strašan dan u školi(likovni, fizika, geografija, povijest).Prošli me tjedan otvorilo povijest, dobio sam 3, 4, 4(nisam se baš proslavio, al povijest mi nije baš draga), danas fiziku dobio 5.Sad za idući tjedan samo geografija ostala
baš koristan forum bez postova
Živa istina...
hehe objavljen prije par sek
istina
ja bih pivo...
i ja al mi se neda ić motorom nigdje, auto je u fazi uređenja xD
Nema od toga kruha.Koliko je foruma bilo otvoreno od strane korisnika i nikad ništa.Zaživi par dana i onda ništa
istina
ja bih pivo...
i ja al mi se neda ić motorom nigdje, auto je u fazi uređenja xD
meni nije daleko cca 50 metara do birtije, ali se para nema
Nema od toga kruha.Koliko je foruma bilo otvoreno od strane korisnika i nikad ništa.Zaživi par dana i onda ništa
ako ne bude neću ništa izgubit
dam ti ja za gajbu ak mi pola doneseš :D
Kako je prošlo ono s kemijom?
dam ti ja za gajbu ak mi pola doneseš :D
a može, samo mi potpiši, poslat ću ti ugovor kada ubacim još koji redak sitnih slova
ako ne bude neću ništa izgubit
Tako je.Samo se nadam da nećeš iskusiti ono što sam ja.Nema me par sati, a ono cijeli forum pun trollova
a može, samo mi potpiši, poslat ću ti ugovor kada ubacim još koji redak sitnih slova
ništa ja ne potpisujem
Kako je prošlo ono s kemijom?
3 pitanja, svojstva, rasprostranjenost i spojevi aluminija, sve o dobivanju vodika i bakar u HNO3
i na kraju sata mi uzme test i preleti pogledom i kaže u prvom si trebao imati gotovo sve formule i jednadžbe, ovaj tekst ti neću ni čitati
3 pitanja, svojstva, rasprostranjenost i spojevi aluminija, sve o dobivanju vodika i bakar u HNO3
i na kraju sata mi uzme test i preleti pogledom i kaže u prvom si trebao imati gotovo sve formule i jednadžbe, ovaj tekst ti neću ni čitati
Wut?
Da je tako kod nas, nastala bi pobuna...
Wut?
Da je tako kod nas, nastala bi pobuna...
a kod nas se nesmije, pitaj EP, on je išao u istu školu
E to je prava sreća