Evo instalirao sam Snow Transformation Pack.
Lijepo za promjenu malo.
Evo instalirao sam Snow Transformation Pack.
Lijepo za promjenu malo.
napokon ocistio snjeg ispred kuce i okolo ...
navecer cistio orase 4-5h ..
ne radim vise nista
ma hajd nije tebe stari ustao u 6...
Kako izbrisati MSInfo dokument s USB-a ? Pokusao sam s unlockerom, alii kad ga izbrisem opet se vrati...
Kako izbrisati MSInfo dokument s USB-a ? Pokusao sam s unlockerom, alii kad ga izbrisem opet se vrati...
Kopiraj sve podatke sa njega na disk i onda formatiraj stick
vjerojatno je neki file od samog usb-a kojeg stvara svaki put kad ustekas ili je to produkt nekog virusa, mozes formatirat usb pa nece nist imat za report
Kopiraj sve podatke sa njega na disk i onda formatiraj stick
Evo ga , dokument izbrisan . Hvala!
vjerojatno je neki file od samog usb-a kojeg stvara svaki put kad ustekas ili je to produkt nekog virusa, mozes formatirat usb pa nece nist imat za report
Ma neki dan nekakve pjesme skidao, pa među njima bio i taj file, sve se lagano izbrisalo osim njega...
Lako, odes u neki podforum i kliknes stvori novu temu...
BTW welcome
a gde je taaj podforum??
Lako, odes u neki podforum i kliknes stvori novu temu...
BTW welcome
a gde je taaj podforum??
bar covjek pita.... odes na glavnu stranicu foruma, kliknes na neku temu, i imas teme u toj temi, tj podforum i gore desno u kutu imas napravi novu temu
A gdje se vidi dal imam koju pozivnicu za digitalni bug ?
A gdje se vidi dal imam koju pozivnicu za digitalni bug ?
klikneš na nečiji profil i doli piše koliko ti je preostalo pozivnica
Kako mi je dobar klan :P : http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
Kako mi je dobar klan :P : http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
I am a proud member
dan...
ovako.....imam problem sa google chrome programom.....naime u toolboxu sam nes cackao da optimizujem chrome i nakon sto sam snimio postavke chrome mi ne radi....jednostavno kad udjem ne otvara mi stranicu i ne otvara ni jedan link sa trake.....obrisao sam ga ponovo.... instal ali problem nisam rijesio.....
da li neko zna kako rijesiti ovaj problem???
Lol jos malo pa i 1,200,000 h na Cod 4 :)
128 poruka u 9 dana.
Ma krasno...
Idem nabijati postove da dođem do 5k
Hoce netko pozivnicu?
moze neko dođi na ovu temu plz radi se o modingu (moj g502 modificiran itd)
Trebam kritike!
super ti je odvratan modding
evo ti kritika
ovaj je gori je od onog hrce koji je tražio crtiće
Evo, ko je veceras u 8 slobodan, neka dodje u Osijek, u seceranski dom, Frankopanska ulica u 8 sati pocinje koncert, dodjite najbolje oko 20 do 8 navecer. Ulaz je besplatan.
Evo, ko je veceras u 8 slobodan, neka dodje u Osijek, u seceranski dom, Frankopanska ulica u 8 sati pocinje koncert, dodjite najbolje oko 20 do 8 navecer. Ulaz je besplatan.
u kadilaku svirka, svira bend od frenda... neznam ime, sam znam da mi je bespla cuga =D
Ljudi molim pomoć - trebam kvalitetni program koji napravi listu svih programa instaliranih na moj pc i njihovih verzija, te da pokauje trenutnu (najnoviju) verziju tog programa koja je izašla.
Ne palim toliko često laptop a volio bi da znam da li su izašli nove verzije programa da uvijek bude up-to-date.
Ljudi molim pomoć - trebam kvalitetni program koji napravi listu svih programa instaliranih na moj pc i njihovih verzija, te da pokauje trenutnu (najnoviju) verziju tog programa koja je izašla.
Ne palim toliko često laptop a volio bi da znam da li su izašli nove verzije programa da uvijek bude up-to-date.
Zahvaljujem
Dobar dan! Kako ste mi? Šta se radi?
1. Dobar dan!
2.Kako ste mi?
3.Šta se radi?
1. pozdrav
2. loše smo ti ga
3. svašta sa radoznalima
Trema me polako sustize. Em sam i bolestan, ajde, prestao sam kasljati, ali ce poceti sa pjevanjem opet.
1. pozdrav
2. loše smo ti ga
3. svašta sa radoznalima
Što je tebi loše?
1. Dobar dan!
2.Kako ste mi?
3.Šta se radi?
1. pozdrav
2. loše smo ti ga
3. svašta sa radoznalima
1. pozdrav
2.pederu