@Jurluk Evo imaš u ADM-u sata-esata kabel za 38 kn
LINK: http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=5859
@Jurluk Evo imaš u ADM-u sata-esata kabel za 38 kn
LINK: http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=5859
Jel itko zna neki uređaj kao ipod touch?
Tj da mogu na internet preko wlana sa njima?
Prvi put vidum ovo... Super je
Jel itko zna neki uređaj kao ipod touch?
Tj da mogu na internet preko wlana sa njima?
Prvi put vidum ovo... Super je
A krute mazo pa bilo je u jednom broju BUG-a na BUG TV-u...točnije Archos 5 medai/internet tablet....zakon stvar, ja bi si taj uzeo da dobijem na lotu
EDIT: evo lik na e-bayu prodaje za 400 $
voZdra
Yo Kora
Odo ja spremat turšiju....
AFK sam
dan narode, bas gledam probe i nastupe moga KUD-a
Yo Kora
Odo ja spremat turšiju....
AFK sam
Evo me. došao s berbe. POstam sliku kukuruza i moj traktor, Hehe Eto slikano s moba. Samsung sgh-e250.
Radiš na Dan Nevinozavisnosti?! Kako te nije stid!
Evo me. došao s berbe. POstam sliku kukuruza i moj traktor, Hehe Eto slikano s moba. Samsung sgh-e250.
Opaaaaa.....kolki klip ....to nešt vel'ko
....a traktor je zakon, heheh taki mali bi i ja sebi kupio...i onda zvao Matu da ga overklokira
Čuj kad se treba radit, ne pita se koji je praznik....odeš obavit pos'o i dođeš kući i onda derneš
Nevinost sam davno izgubio. Hehe, nebum vajda prekriženi ruku i da kukuruz propadne ako ga ne poberem?
Pa svi to rade bez ozbira kakvi praznik. Ono je državni praznik. Pa nije ti poznato kad počinju Prvi maj pa sade kukuruz?
Opaaaaa.....kolki klip ....to nešt vel'ko
....a traktor je zakon, heheh taki mali bi i ja sebi kupio...i onda zvao Matu da ga overklokira
Čuj kad se treba radit, ne pita se koji je praznik....odeš obavit pos'o i dođeš kući i onda derneš
Slažem se. Imam plug, drljaču na dizanje i puštanje jer sam ja izradio okvir, kosu, kola, prikolica i okretač sijena. Traktor Tomo Vinković, TV-420 godina proizvodnje 1983. I dan danas sve živo snjim radim.... Svake godine redovno na tehnički pregled.
Dobar dan ja sam vidis danas stijao bascu a nastavak slijedi sutra
I am back..............
Uf ti traktori su neunistivi.................
Bok...a ja sam se danas vozila na motoru i surfala po netu.
Slažem se. Imam plug, drljaču na dizanje i puštanje jer sam ja izradio okvir, kosu, kola, prikolica i okretač sijena. Traktor Tomo Vinković, TV-420 godina proizvodnje 1983. I dan danas sve živo snjim radim.... Svake godine redovno na tehnički pregled.
eeeeeee...da ....Tomo Vinković....to su bile mašine u svoje vrijeme...a i dan danas jesu
BTW kolko ima konja?
Bok...a ja sam se danas vozila na motoru i surfala po netu.
Jel to C/P sa "fejsa" ili....
Ivane ubaci si ovo u post
I am back..............
Da, al malo ih ima. Nekoć je bilo dosta a znao bit skup. Srečom dijelovi još imaju iako baš taj traktor izrađen u Bjelovaru, motori iz Italije, Marka Lombardini. taj motor upotrebkjavao kao pumpe, pilar koji pili drva itd. motor koštaju od 5000 do 12000kn ovisi kako koji dimenzije.
dobar dan...ak kad već prićate šta ste danas radili da se i ja ukljućim, prvo iscjepo 3 metra drva onda se vozio na motoru, onda pokosio gravu i dvorište s trimerom i sad odmaram ...el dovoljno za jedan dan? praznik ha
eeeeeee...da ....Tomo Vinković....to su bile mašine u svoje vrijeme...a i dan danas jesu
BTW kolko ima konja?
U dozvoli piše snaga motora 13kw.
I am back..............
Da, al malo ih ima. Nekoć je bilo dosta a znao bit skup. Srečom dijelovi još imaju iako baš taj traktor izrađen u Bjelovaru, motori iz Italije, Marka Lombardini. taj motor upotrebkjavao kao pumpe, pilar koji pili drva itd. motor koštaju od 5000 do 12000kn ovisi kako koji dimenzije.
Da motori su inače skupi za njih...evo prije par tjedana sam pričao sa likom iz razreda...inače je iz Nove Kapele...i ima malog tomeka od nekih 20-ak konjića
i kaže mi da s njim možeš radit šta oš....evo malo sam guglao i naiđem na
BTW kolko ima konja?
U dozvoli piše snaga motora 13kw.
Onda po ovome ima nekih 18 konja
ZA "osobne" potrebe dost...vozi
Prva-druga, prva-druga i rokaj
dobar dan...ak kad već prićate šta ste danas radili da se i ja ukljućim, prvo iscjepo 3 metra drva onda se vozio na motoru, onda pokosio gravu i dvorište s trimerom i sad odmaram ...el dovoljno za jedan dan? praznik ha
Super, pa jesi li koga asimilirao?
Super, pa jesi li koga asimilirao?
a tebe sam zaboravio ha?