@Phoenix znam naravno :) i zato ti sretno da nađeš ljude koje je volja raditi i imaju vremena :D Da išta znam bio bi više nego sretan pomoći :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Phoenix znam naravno :) i zato ti sretno da nađeš ljude koje je volja raditi i imaju vremena :D Da išta znam bio bi više nego sretan pomoći :D
A znam... to je problem u ovoj drzavi...
Budes znao nesto kad se napravi... programiranje je buducnost... Kvragu, cak sam pomogao mami za neke sheme za staklenik (rad upumpavanja CO2, grijanje s komposista i slicno, tako da imamo jagoda i po zimi, a nista ne prskamo)
Budes znao nesto kad se napravi... programiranje je buducnost... Kvragu, cak sam pomogao mami za neke sheme za staklenik (rad upumpavanja CO2, grijanje s komposista i slicno, tako da imamo jagoda i po zimi, a nista ne prskamo)
Koliki je staklenik?
moze mi neko preporucit neki sah za starog da nije online
Ček...bolan...eo tražim ga ...sad ti dam link
Koliki je staklenik?
3x 1720 m2
Glavno ne preveliki, ali dovoljni za EKO uzgoj...
muč!
Šta je? Pa našao sam ti šah...
3x 1720 m2
Može li se zaraditi tim uzgajanjem?
Bahahahahhaha... kako je glup...
Jbt pitam za pomoć odma me NE NE NEMOŽE KOJI KLINAC TO JE PORTAL ZA ODRASLE.... ajde goni se jbt.. lijepo sam pito.. da ne je mogo bit odgovor..
Sory...
Ali nija nisam puno stariji od tebe
Pa evo od kada sam ušao u birc normalno razgovaram bez i jednoga sukoba svi su mi prijatelji :)
3x 1720 m2
Pa racunaj da ti je mjerica EKO jagoda (znaci s certfikatom, mjerica = 580g) oko 5 eura za proizvodjaca, odnosno 7.2 eura se prodaje...
Mi izvozimo vani, nista se ne prodaje u HR:..
3x 1720 m2
Ajooooj ako imaš certifikat od ministarstva poljoprivrede i udruge eko uzgajivača...onda moš fino zaradit sa malo ulaganje
Učio sam o tome u 3. srednje
3x 1720 m2
Ajooooj ako imaš certifikat od ministarstva poljoprivrede i udruge eko uzgajivača...onda moš fino zaradit sa malo ulaganje
Nemam ja, ima moja majka :)
Pa racunaj da ti je mjerica EKO jagoda (znaci s certfikatom, mjerica = 580g) oko 5 eura za proizvodjaca, odnosno 7.2 eura se prodaje...
Mi izvozimo vani, nista se ne prodaje u HR:..
Nije loše..
Tebe nitko nije ništa pitao...
Tebe nitko nije ništa pitao...
:button: Ajd ne seri! :button:
Nije loše..
Racunaj da je po zimi veca cijena jagoda, ali i veci troskovi zbog grijanja...
Pogledajte sta sam zapoceo ovdje, jos nitko ne smije citirati:
http://www.bug.hr/forum/topicunread/68038.aspx
Glupa mu je tema. Iako je jedan super korisnik.
JMFTP
Jel zna netko di mogu skinuti visual c++ ako se tako zove... ako je free naravno :D
Racunaj da je po zimi veca cijena jagoda, ali i veci troskovi zbog grijanja...
Dok su prihodi veći od rashoda, sve je dobro...
čestitam, kod mene je dobio crveni X već odavno
Dobar dan
Đesi Robi kućo....errrr...mlada
Eo opet pravim šlag...isti ko sinoć...sad je mati napravila pitu/štrudlu od šljiva
Đesi Robi kućo....errrr...mlada
Eo opet pravim šlag...isti ko sinoć...sad je mati napravila pitu/štrudlu od šljiva
jbt tu si 0-24, vrijeme je da si nađeš neki posao