stvarno su jadni ti ljudi koji su tako prolazili bez obzira na starog...ccc
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 7.337.813
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Posto je ovo BOL birc, dali ima netko sliku strujanja zraka kroz kuciste kompa???? Ili zna objasniti kuda ide topao zrak, a kuda hladan da si mogu ventove sloziti da mi bolje cirkulira zrak u kucistu.....
Bio bih zahvala....
Sretan Uskrs forum!
Ma super tema... :) Šteta se nije netko sjetio do sad! Navratim i ja tu i tamo malo... He he
Sretan Uskrs forum!
Ma super tema... :) Šteta se nije netko sjetio do sad! Navratim i ja tu i tamo malo... He he
Sretan Uskrs forum!
Sretan Uskrs forum!
Di si sad to nasao...
Hehe.... Frendica na Faceu je imala tu u osobnoj pa sam iso vidjet sto to je....
Pjesma je stara vec..... Uhhhhhhh..... Moja mladost....
Hehe.... Frendica na Faceu je imala tu u osobnoj pa sam iso vidjet sto to je....
Pjesma je stara vec..... Uhhhhhhh..... Moja mladost....
Hej,spammeri....dajte bar u post ubacite neku cugu...da budemo on topic
u lovačko! moje omiljeno
@fromhelltocell, zas si dobio zuti????
Da bude onopic, evo runde....
nego F1 -IVO koja je tvja prognoza za F1 u kini ...ko će pobjedit ...želio bi se kladit
nego F1 -IVO koja je tvja prognoza za F1 u kini ...ko će pobjedit ...želio bi se kladit
Kada se se vozi??? Ja slabo pratim F1 ali moj buraz i stari to prate, kada je F1 nema hodanja ispred telke niti nista slicno...... A na kraju uvijek zaspu i ne vide kraj hehe
Dobro jutro F1...Sretan Uskrs tebi i tvojoj obitelji
I hvala za rundu,evo vraćam istom mjerom.
Ljudi pa izgleda da bi i ova tema mogla postati kao ona za nespavalice samo kod ove drugo radno vrijeme.... khmm
Kada se se vozi??? Ja slabo pratim F1 ali moj buraz i stari to prate, kada je F1 nema hodanja ispred telke niti nista slicno...... A na kraju uvijek zaspu i ne vide kraj hehe
Ljudi pa izgleda da bi i ova tema mogla postati kao ona za nespavalice samo kod ove drugo radno vrijeme.... khmm