stvarno su jadni ti ljudi koji su tako prolazili bez obzira na starog...ccc
Posto je ovo BOL birc, dali ima netko sliku strujanja zraka kroz kuciste kompa???? Ili zna objasniti kuda ide topao zrak, a kuda hladan da si mogu ventove sloziti da mi bolje cirkulira zrak u kucistu.....
Bio bih zahvala....
Sretan Uskrs forum!
Ma super tema... :) Šteta se nije netko sjetio do sad! Navratim i ja tu i tamo malo... He he

Sretan Uskrs forum!
Ma super tema... :) Šteta se nije netko sjetio do sad! Navratim i ja tu i tamo malo... He he

Sretan Uskrs forum!

Sretan Uskrs forum!

Di si sad to nasao...
Hehe.... Frendica na Faceu je imala tu u osobnoj pa sam iso vidjet sto to je....
Pjesma je stara vec..... Uhhhhhhh..... Moja mladost....
Hehe.... Frendica na Faceu je imala tu u osobnoj pa sam iso vidjet sto to je....
Pjesma je stara vec..... Uhhhhhhh..... Moja mladost....

Hej,spammeri....dajte bar u post ubacite neku cugu...da budemo on topic
u lovačko! moje omiljeno
@fromhelltocell, zas si dobio zuti????
Da bude onopic, evo runde....
nego F1 -IVO koja je tvja prognoza za F1 u kini ...ko će pobjedit ...želio bi se kladit
nego F1 -IVO koja je tvja prognoza za F1 u kini ...ko će pobjedit ...želio bi se kladit

Kada se se vozi??? Ja slabo pratim F1 ali moj buraz i stari to prate, kada je F1 nema hodanja ispred telke niti nista slicno...... A na kraju uvijek zaspu i ne vide kraj hehe
Dobro jutro F1...Sretan Uskrs tebi i tvojoj obitelji
I hvala za rundu,evo vraćam istom mjerom.
Ljudi pa izgleda da bi i ova tema mogla postati kao ona za nespavalice samo kod ove drugo radno vrijeme.... khmm
Kada se se vozi??? Ja slabo pratim F1 ali moj buraz i stari to prate, kada je F1 nema hodanja ispred telke niti nista slicno...... A na kraju uvijek zaspu i ne vide kraj hehe
Ljudi pa izgleda da bi i ova tema mogla postati kao ona za nespavalice samo kod ove drugo radno vrijeme.... khmm